Kaupallinen yhteistyö, yhteistyössä Reckitt.

Milloin viimeksi sinä olet pessyt astianpesukoneesi? Aivan. Vaikka astianpesukoneen työ onkin pesu, niin itse koneen tärkeimpiin, ja usein näkymättömiin, osiin kertyy pesujen myötä rasvaa ja kalkkikerrostumia. Ja likainen tiskikone on paitsi aika ällöttävä ajatus, hygieniasyistä, myös pesuteholtaan puhdasta konetta selvästi heikompi. Monen perheen tiskikone voikin olla suhteellisen karmivassa kunnossa sisältä.

Paras tapa puhdistaa astianpesukone on muutaman kerran vuodessa koneenpuhdistusainetta. Finish Koneenpuhdistaja tekee koneelle syväpuhdistuksen, eli poistaa rasvan ja kalkin ja puhdistaa astianpesukoneen kauttaaltaan hohtavan puhtaaksi, ja hohtavan puhdas astianpesukone merkitsee hohtavan puhtaita astioita!

Syväpuhdistus tulee tehdä tyhjään koneeseen, haasteena toki  löytää suurperheen ruuhkavuosiarjesta aika, jolloin TÄMÄ minikone olisi tyhjä niin kauan että pesun ehtii pyörittää. (Se, miksi suurperheellä on minikone, on vielä hieman epäselvää itse perheellekin, mutta yllättävän hyvin sillä on pärjätty!)

Päädyttiin siis puhdistamaan kone näillä koneenpuhdistustableteilla, joita voi käyttää ihan normaalin pesuohjelman yhteydessä. Eli sillä aikaa kun Finishin uutuus konetiskitabletti Quantum Ultimate tekee astioista puhtaita, irroittaa Finish In-Wash Machine Cleaner tehokkaasti rasvan ja kertyneen lian itse koneen näkymättömissä olevista osista. Pakkauksesta riittää kolmeen puhdistuskertaan, ja ne onkin merkitty kääntöpuolelle, helpottamaan huonomuistisempaankin mutsia (tai faijaa!).

Niin ja sitten löytyy vielä tällainen raikastaja, joka takaa raikkaan tuoksun joka kerta kun avaat koneen pesun jäljiltä! Auttaa siis jo koneeseen pinttyneisiin tuoksuihin, ja ehkäisee uusien muodostumisen. Lisäksi äärettömän helppo käyttää, ripustaa vaan koriin kiinni ja homma on valmis.

Siinä se nyt roikkuu!

Mainittiin muuten aiemmin pesukoneeseen kertyvä kalkki, ja nyt vielä siitä vähän lisää, lyhyesti, koska kaikilla on kiire puhdistamaan tiskikone:

Kova vesi jättää kalkkikerrostumia paitsi astianpesukoneeseen, jonka kalkkijäämät siis voivat heikentää pesutehoa nopeastikin, myös niihin astioihin! Esimerkiksi lasit voivat muuttua käytössä ja konepesussa ajan myötä sumeiksi, ja syynä siihen on usein juurikin kovan veden kalkkijäämät. Finish-erikoissuola pehmentää pesuvettä, jolloin astioihin jäävät tahrat ja vesiläikät vähenevät ja itse kone saa suojan kalkilta. Tavallisen ruokasuolan epäpuhtaudet voivat vahingoittaa asianpesukonetta, mutta Finish-erikoissuola on suunniteltu erityisesti astianpesukonetta varten.

Lisää kirkkautta astioihin saa myös ehkäisemällä astioihin jäävä himmeä kalvo ja kuivumisen aikaansaamat vesitahrat huuhtelukirkasteen avulla. Finish Rinse Aid nopeuttaa astioiden kuivumista konepesun jälkeen ja estää näin pisaratahrojen ja kalvojen muodostumisen.

Rinse Aidia on myös allergiaystävällisenä, hajuste- ja väriainevapaana 0% versiona, jolla on EU:n Ecolabel-ympäristömerkki.

Kaipaisko teidänkin tiskikone kunnon pesua? Nyt kannattaa olla siis paikalla, koska Huono Äiti arpoo yhdelle onnekkaalle Finish-tuotepaketin! Kerro meille kommenteissa milloin viimeksi teidän astianpesukone on pesty (vastaus saa olla ”Ei ikinä”, me ei tuomita! Ollaan ehkä oltu samassa jamassa…), ja olet mukana arvonnassa! Kaikkien Huonon Äidin kanavissa Finishin arvontoihin osallistuneiden kesken arvotaan yksi Finish-tuotepaketti. Muista jättää myös sähköpostiosoite sille varattuun kenttään. Arvonnan jälkeen kommentit yhteystietoineen poistetaan.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 158 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

158 vastausta artikkeliin “Puhdas kone = puhtaat astiat!”