Kaupallinen yhteistyö, yhteistyössä Reckitt.

Näin kesän loppuessa kauppoihin saapui uusi tuote astioiden konepesun, Finish Quantum Ultimate -konetiskitabletit. Me Huonossa Äidissä toteutimme uutuuden testin aidossa, kaoottisessa perheolosuhteessa. Eli siis elämässä.

Finish Quantum Ultimate joutui suoraan haastavimman tapauksen kimppuun: (Kuva ei herkille)

Kyseessä siis ruuhkavuosien pelastus, jättivuoka, jossa valmistuu useampi päivällinen yhdellä kertaa (tai ainakin hyvällä tuurilla kaksi, jos pohjattomia teinivatsoja löytyy taloudesta useampi).

Tällä kertaa jättivuoka oli jälleen jonkun huippuhelpon reippaasti kypsytetyn laatikkoruoan jäljiltä maannut puolityhjänä jääkaapissa (ja tyhjänä sitten pöydällä) useamman päivän, eli jämät ja kärtsähtäneet kermat olivat saaneet hyvin aikaa jämähtää kiinni astiaan. Tätähän ei normaalisti koskaan tapahdu, mutta nyt vaan sattui näin. Aivan aivan.

Yleensä tilanne on vaatinut vähintään liotuksen pesuainevedessä SEKÄ esipesun käsin, usein myös jälkipesun, vanha kone kun on mikä on, joten konetiskitabletit pääsivät heti näyttämään kykynsä. Rutiinista poiketen testauksessa ei todellakaan käytetty aikaa esipesuihin tai muihin puhdistusta helpottaviin toimiin, vaan luotettiin pakkauksen lupaukseen siitä, että esihuuhtelua ei tarvita.

Ja kuinkas sitten kävi. Yleensä tiskikone saa puhtaana odottaa tyhjentämistään vaikka maailmaan tappiin saakka, jos sitä ei tee itse tai “ragee” jälkikasvulle asiasta, mutta ihme oli tapahtunut ja vuoka (ja muutkin tiskit) löytyivät pienen etsimisen jälkeen kaapista, ja vieläpä omalta paikaltaan. Eikä se ihme jäänyt siis siihen tiskikoneen tyhjentämiseen, vaan Finish Quantum Ultimate oli onnistunut irroittamaan KAIKKI pinttyyneimmätkin liat vuoasta. Tämä on totta eikä liioittelua.

Säihkyvästä ei tämän vuoan tapauksessa voi puhua, sen verran kulahtanut ja naarmuinen se oli valmiiksi, mutta on se sentään puhdas. Ilman mitään esi- tai lisäkäsittelyjä! 😮

Tässä kuitenkin kuva myös säihkyvästä puhtaudesta, joka myös on saavutettu kyseistä konepesuainetta käyttämällä:

Testissä Finish Quantum Ultimate pärjäsi siis sen verran hyvin, että päätyi testitaloudessa ihan kokoaikaiseen käyttöön, valitettavasti kuitenkaan tiskikoneen tyhjentämisen ihme ei ole toistunut vielä. Mutta koska enää ei ole tarvetta esipesuille tai liotuksille, tiskien tekeminen ei enää myöskään tunnu niin raskaalta, vaikka ne pitäisikin tehdä itse. Samalla säästyy ajan ja hermojen lisäski myös huomattava määrä lämmintä vettä, joten luontokin kiittää, vai miten se nyt menikään.

Kelpaisiko uutuus teillekin kokeiluun? Hyvä, sillä Huono Äiti arpoo yhdelle onnekkaalle Finish-tuotepaketin! Kerro meille kommenteissa kuka hoitaa tiskit teidän taloudessa, ja olet mukana arvonnassa! Kaikkien Huonon Äidin kanavissa arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan yksi Finish-tuotepaketti. Muista jättää myös sähköpostiosoite sille varattuun kenttään. Arvonnan jälkeen kommentit yhteystietoineen poistetaan.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 153 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

153 vastausta artikkeliin “Uudet Finishit rankassa testissä – miten kävi?”