Välillä tekee mieli sekä piparia että patukkaa!

”Niin hyvää! Suklaassa maistuu aito pipari 🤎!” – Tytti

Joulun Limited Edition Huono Äiti Piparipatukka on ihana lahja piparia, patukkaa tai piparipatukkaa tarvitseville, myös itselle! Piparipatukassa maistuu aito pipari, koska Huonon Äidin Piparipatukkaan rouhitaan aitoa piparia sekaan, ei pelkkää piparimaustetta 🤎, suklaana vastuullisesti UTZ-sertifioidusta kaakaosta valmistettu maitosuklaa.

Piparipatukka, kuten muutkin Huono Äiti -suklaat, valmistaa käsityönä Suomen Iittalassa Kultasuklaa.

Piparipatukka

Piparipatukka riittää jaettavaksi, koska sen paino on 80 g, eli se on oikeasti pieni levy, mutta nimettiin se Piparipatukaksi eikä Piparilevyksi, arvatkaa miksi! No siksi!

Pipari-maitosuklaa, 80 g, ainesosat:

Sokeri, täysmaitojauhe, kaakaovoi, kaakaomassa, piparkakku 7% (vehnäjauhovoi, kasvismargariini (kovettamattomat kasviöljyt(auringonkukka, palmu, kookos, rapsi) ja rasvat (80% palmu)), siirappi, vesi, sooda, kaneli, suolainkivääri, neilikka, kardemumma, pomeranssinkuori), emulgointiaine (soijalesitiini), vanilja.

Piparipatukka

Myynnissä valikoiduissa S-kaupoissa sekä K-kaupoissa K-Citymarket Rauma,
K-Supermarket Akaa, K-Citymarket Pori Puuvilla, K-supermarket Postitalo, K-supermarket Vieremä, Hyvinkää, K-Citymarket Jumbo, Vantaa, K-Citymarket Kupittaa, Turku, K-Supermarket Rokkala, Mikkeli, K-Citymarket Sastamala, K-Market Kilo, Espoo, K-Supermarket Herkkupata, Siilinjärvi, K-Market Kivenlahti, Espoo, K-Market Messi, Kemi. Jos oma kauppasi ei löydy listalta, kauppiaalle vain toivetta menemään!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia