Modernin miehen otsalle ei enää nouse hiki siinä vaiheessa kun viestissä lukee ”tuo mulle tamponeja”. Ehei, mies astelee reippaasti hygieniatarvikehyllylle ja tutkii huolella, että mitäs merkkiä ja mitä kokoa se emäntä näissä hommissa suosikaan.

Kylmää hikeä alkaa pukata silloin, kun viestissä lukee…

…tuo mulle jotain hyvää.

Sillä keskustelu etenee näin:

Mies: Mitä hyvää?

Vaimo: No jotain.

Mies: Makeaa? Suolaista?

Vaimo: Öööö. Emmätiiä. Makeeta.

Vaimo: Eiku suolaista. Siis makeeta.

Mies: ????

Vaimo: No tuo jotain!!!!

Mies tietää, että jotain ei suinkaan ole jotain vaan se on ihan tiettyä jotain. Jos mies onnistuu tuomaan tietyn jonkin, nainen on onnellinen. Jos mies tuo väärää jotain, ja vaimo on nälkäinen ja kovissa herkkuhimoissa, ei hyvä heilu.

Ei siis ihme, että kaupassa hermostuttaa.

Mutta älä huoli mies, mieti näitä asioita:

Onko nainen laihiksella salaa tai julkisesti? Laihis ei siis ole mikään syy olla syömättä herkkuja, joten tuo niitä kun kerran on pyydetty. Mutta mieti: jos nainen on laihiksella salaa tai julkisesti, osta kohtuullinen annos, ei mitään ämpärillistä karamellia, niin ei sitten tule moitteita siitä että yrität lihottaa naisen, varmaan mustasukkaisuuttasi!

Mitä nainen yleensä itse ostaa tai pyytää? Karkkia? Leivonnaisia? Keksejä? Suklaata? Kuivattuja hedelmiä (hahaha)? Sipsejä? Poppareita? Vie sitä mitä nainen itse ostaisi niin onnistut! (Ehkä.)

Huom. Älä ikinä palaa kotiin tyhjin käsin äläkä varsinkaan älä mässätä vaimon edessä jotain omia namuja VAIKKA hän olisi sanonut että ei tarvitse mitään. Myöskään ”ei ollu Kismettii” ei ole mikään sopiva kommentti kaupasta kotiuduttua, jos se ei jatku ”ei ollu Kismettii, mutta toin sulle tän sen sijaan”.

Tärkein neuvo kuuluukin: OSTA JOTAIN. Osta mitä tahansa!!! Älä mene kotiin tyhjin käsin!

Kaukaa viisas mies ostaa vaikkapa suklaapötkyjä eri makuja, ja voi sitten tarvittaessa antaakin vaimolle Tuplan jos Mars onkin pahaa tai Geishan jos Fazerina ei maistu. Hyvällä tuurilla saat itsekin suklaata!

Muista lukea tarkasti mitä paketissa lukee, koska ne ovat saman värisiä vaikka niissä on eri tuote! Se voi oikeasti olla itkun paikka, jos muistat että muijalle maistuu se vaaleanpunaisessa paketissa oleva laku, mutta otatkin väärän maun! Siinä tilanteessa ei selitykset auta, joten ole ennemmin skarppina kaupassa!

Huom. Älä syö naiselle ostamaasi herkkua vaikka hän sanoisi että se on väärä ja pahaa. Se on siitä huolimatta naisen omaisuutta ja todennäköisesti pian naisen vatsassa. Kerrankos sitä pahaa suklaata syö. Tai vaikka joka kerta.

Opettele myös erottamaan mitä nainen oikeastaan pyytää. Jotain hyvää, jotain pientä, jotain pientä hyvää, jotain makeaa jotain naksuja, jotain naposteltavaa, jotain syötävää, jotain herkkuja ja jotain tarkoittavat kaikki eri asiaa. Ai mitä? No se sinun pitää kysyä vaimoltasi!

Ja jos olet insinööri(luonne) voi olla hyvä tehdä puhelimen muistiinpanoihin kaavio siitä, mikä on pientä hyvää ja mikä on jotain herkkuja ja mikä on jotain naposteltavaa. Sieltä voi sitten kätevästi tarkistaa asianlaidan! Muista kuitenkin, että vaimolla on veto-oikeus, eikä sinun kaaviosi ole totuus jos menit tuomaan jotain väärää jotain hyvää!

Tsemppiä ostoksiin!

(Ja kaikki me naiset tietysti muistetaan ja tajutaan ja erotetaan toisistaan kaikki ne asiat mitä mies saattaa toivoa kaupasta! Joka kerta oikein! Nii kerta!)

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia