Jos haussa on vaikka lounaaksi nopea, helppo, terveellinen ja myös hyvän makuinen ruoka, ei kannata mennä merta edemmäs kalaan. Voi mennä ruokakaupan valmisruokahyllylle, ja poimia mukaan Huono Äiti kasviksia ja kalaa -aterian, jonka hauki on kotimaisista vesistä kalastettua!

Kasviksia ja kalaa voitti muuten Iltalehden mikroateriatestin, kiitettävin arvosanoin, lue lisää täältä.

”Aikuisten ehdoton suosikki”

”Tästä tykkään. Kalassa on makua ja rakenne on jämäkkä”

”Kala maistuu kalalta, lanttu lantulta ja purjo purjolta. Kiva, että kalalle on mietitty muitakin lisukkeita kuin vain perunamuusi.”

Jos kala ei tänään nappaa, niin miten olisi lihapullat? Huono Äiti kasviksia ja lihapullia -ateria on myös kerännyt kiitosta makutestauksissa:

Ilta-Sanomien  makuraati testasi lounaaksi eri valmisruokia, ja Huonon Äidin kasviksia ja lihapullia sai kiitosta paitsi lihapullien mausta, myös kasvisten napakkuudesta.

”Nyt on hyvät lihapullat”

Kaupunkikanavan toimitus testasi kaikki Suomalainen menestysresepti -ohjelman finaalituotteet, ja raportoi Huono Äiti -aterioista seuraavaa:

”Kun päästään maistelun pariin, niin ruoka maistuu itse asiassa oikeasti hyvältä. Ruoka ei ole mössöä vaan koostumukseltaan tuntuu ihan oikealta ruoalta. Huono Äiti -ruoat ovatkin maistelun ehdoton yllättäjä.”

Myös kuluttajatutkimuksessa ruoat ovat saaneet myös poikkeuksellisen hyvät arviot. Kuten:

”Ruoka oli niin hyvää, että teki mieli kaivaa parempi juhlalautanen esiin ja kaataa seuraksi hyvää valkoviiniä. Oli oikein nautinto.”

”Siis Vau mikä makunautinto! siis voisin ylistää tätä vaikka kuinka, mutta olkoon tässä.. Mielettömän hyvää.”

”Paras valmisruoka-annos, jonka olen syönyt. Laadukas, kun vertaa ”suurkeittiössä” valmistetuihin pöperöihin.”

”Lihapullat todella maistuivat kotitekoisilta ja olivat hyviä!”

(Foodwestin kuluttajatutkimus 5/20)

Mikä sitten tekee Huonon Äidin aterioista niin maistuvia? Se on yksinkertaista: tehdään ruokaa, joka sisältää ruokaa. 

Reseptiikan on laatinut Ravintola Emon loistava keittiöpäällikkö Ilkka Lääveri, ja ruoat valmistuvat Juvalla kotimaisista aidoista raaka-aineista, kuten Haukivuoren porkkanoista, Rääkkylän lantuista, ja Liperin liemistä. 🇫🇮

P.S. Huono Äiti -ruoat ovat sekä gluteenittomia, että laktoosittomia! Lisää tietoa, mm. aterioiden tuoteselosteet ja todistuksen gluteenittomuudesta, löydät täältä.

Jos sinulla on kysyttävää Huono Äiti -ruoista, voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse, kuluttajapalaute@huonoaiti.fi.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.