Kaupallinen yhteistyö, yhteistyössä Change Lingerie.

Kysyttiin vähän aikaa sitten minkä väriset alusvaatteet sinä valitset, jos musta ei ole vaihtoehto, ja kyselyn ehdoton voittaja oli PUNAINEN! Suomalainen nainen ei siis ole tylsä ja maantienvärinen, vaan väriä saa löytyä kirkkaana ja räiskyvänä ihan alusvaatteista asti. Jaetulle toiselle sijalle nousivat siniset, vaaleanpunaiset ja valkoiset alusvaatteet. Koska väriä saa olla alusvaatteissakin, niin mitäs tykkäisitte värikkäistä uima-asuista?

Changen kesän 2021 uima-asuissa riittää värejä ja valikoimaa vaativimmillekin vesipedoille, tai rantaleijonille. Muodissa on tällä hetkellä siis värit ja värikkäät kuviot. Herkulliset värit ja kuosit suorastaan pyytävät päästä rannalle näkymään, ja koska kokoja löytyy yläosissakin A:sta K-kuppiin saakka, eivätkä isommat koot ole pelkästään peittävää telttaa, varmistetaan että jokainen meistä myös tuntee olonsa mukavaksi ja itsevarmaksi näkymään.

Malleissa löytyy kietaisubikiniä, kokouikkaria, toppiyläosaa, full supportia, kolmioyläosaa ja paljon muita, ja alaosista bikiniä, tai-maillia, brasilialaista, korkeavyötäröistä, matalavyötäroistä, hipsteriä (sitä alushousumallia, ei niitä IPAa juovia parrakkaita IT-hemmoja)… niin paljon valikoimaa että varmasti jäi jotain pois, joten kannattaa kurkata itsekin.

Tyylejä saa myös sekoittaa! Tämän kesän trendinä on Mix&Match, eli on IN että yläosa on eri paria kuin alaosa. Tämä tuo vielä jo laajaan valikoimaan valtavasti enemmän valinnanvaraa, kun voi vaikka valita hempeän Alisonin kaveriksi pirteän vihreän (tai keltaisen) Ariellan!

Kokouikkareiden ystävillekin löytyy vaihtoehtoja! Uimapuvuissa leikitellään rohkeilla leikkauksilla ja ihanilla kuoseilla, joten nyt kannattaa vaihtaa se viisi vuotta sitten etelänmatkalle ostettu epäsoviva markettiuikkari kierrätykseen ja valita juuri sinulle sopiva uima-asu! Changellä asiakaspalvelijat myös auttavat etsimään juuri sen täydellisesti SINUN vartalollesi istuvan mallin ja koon, koska hei, jokainen meistä ansaitsee täydellisesti istuvien alusvaatteiden lisäksi myös täydellisesti istuvan uima-asun. Tai kaksi tai kolme settiä, koska vaihtelu virkistää!

Nyt on muuten mahdollisuus VOITTAA juuri sinulle sopivin uima-asu kesän kunniaksi! Osallistu siis arvontaan ja voita vapaavalintainen uima-asu Changen valikoimasta. Kurkkaa kesän herkuimmat uima-asut täältä ja kerro meille minkä uimapuvun tai yläosa+alaosasetin (muista, saa olla eri paria!) juuri sinä valitsisit rannalle, niin olet mukana! Arvomme kaikkien Huonon Äidin kanavilla arvontaan osallistuneiden kesken yhden vapaa-valintaisen uima-asun, ja palkinto noudetaan lähimmästä Change Lingerie -liikkeestä. Jätäthän myös sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään, arvonnan jälkeen kommentit yhteystietoineen poistetaan. EDIT! Arvonta on arvottu ja voiton vei Petra A. Onnea voittajalle ja kiitos kaikille osallistuneille! Arvontaan osallistuneet kommentit on poistettu.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 1 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

Yksi vastaus artikkeliin “Nyt saa näkyä rannalla!”