Kaupallinen yhteistyö, yhteistyössä Oriola.

Oletko jo kuullut nesteytysporeista? Reformi Nesteytysporetabletit ovat mainio tapa ylläpitää kehon nestetasapainoa. Ne sisältävät glukoosia ja suoloja, jotka imeytyvät helposti elimistöön. Lisäksi niissä on mukana C-vitamiinia, B-vitamiineja ja niasiinia, jotka auttavat sinua pysymään virkeänä.

Huonon Äidin yhteisö kutsuttiin testaamaan Nesteytysporeita, ja tässä testaajien kokemuksia:

“Juoma on pirteän väristä ja hyvänmakuista. Vähemmät poreet ovat minusta hyvä asia, koska en ole muutenkaan hiilihapotettujen juomien ystävä. Nesteytyksestä tulee juoman myötä huolehdittua, kun olen ottanut sen rutiiniksi heti aamulla!”

“Tuote osui juuri sopivasti kuumimpiin keleihin ja siitä oli hyötyä vahvimmilla treenipäivillä. Huomasin, että nesteytystabletista oli hyötyä ja nestettä tarvitsi juoda määrällisesti vähemmän.“

“Käytin Reformin nesteytystabletteja ennen juoksulenkkiä, salitreeniä ja jalkapallotreenejä sekä niiden aikana. Huomasin, että kuumina päivinä jaksoi paljon paremmin, eikä uupumus iskenyt kesken treenin. Mielestäni myös palauduin treeneistä paremmin.  Otin tabletin myös joskus pitkän työpäivän tai ajomatkan jälkeen.  Se vaikutti niin, että seuraavana päivänä ei ollut  sellainen nuutunut olo, mikä yleensä on ollut pitkän kiireisen päivän jälkeen. 

Nesteytystabletti piristi oloa myös silloin, jos oli iltajuhlissa juonut muutaman viinilasillisen. Selvästi parempi olo oli aamulla, kun viimeinen ”drinkki” oli nesteytystabletti.

Aion ottaa tabletit säännölliseen käyttöön ja olen suositellut niitä kaikille ystävillekin. “

”Huomasin vaikutuksen mm. golfia pelatessa, yleensä väsähdin poikkeuksetta jo 6. reiällä. Käytin juomaa ja tankkasin sekä ennen, että pelin aikana, ja väsähdystä ei tullutkaan.

Kesällä töissä on todella kuuma, kun tankkasi aamulla puoli pulloa ja päivällä puoli pulloa nesteytysjuomaa, niin eipä tullutkaan totaaliväsymystä iltapäivällä.

Testattiin myös nuorilla jalkapallotytöillä, paremmin jaksoi koko pelin ajan.”

Nesteytysporeissa makuna on raikas appelsiini, joten se sopii koko perheelle. Tabletti liukenee helposti veteen ja siitä saa raikkaan juoman käden käänteessä.

“Tuote oli hyvänmakuinen ja käytin molemmat putkilot säännöllisesti, joka aamu lasilliseen vettä poretabletti porisemaan, mutta valitettavasti en huomannut sen aiheuttavan minun olotilassa mitään muutosta, en hyvää enkä huonoa.

Tietenkin meillä on kaikilla myös oma makumme:

Maku sai perheen jäsenissä irvistyksiä….Peitin makua marjoista itse tehdyllä mehulla.”

Kätevän kokoinen purkki sisältää 20 poretablettia ja niitä saa hyvinvarustelluista päivittäiskaupoista. Nesteytysporeet ovat gluteenittomia, laktoosittomia ja maidottomia.

Käyttöohjeet: suositeltu annos on 1-2 poretablettia päivässä. Liuota poretabletti lasilliseen vettä. Nauti!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia