Perinteisesti juhannuksena tehdään taikoja. Yleensä ollaan haluttu selvittää naimaonnea, koska se on ollut tosi tärkeä juttu ennenvanhaan. Onhan se tietysti sitä edelleen, mutta nykyään kun pärjää oikein mukavasti ilman naimakauppojakin eikä minkäänlainen seurustelukumppani ole pakkohankinta, on aika tehdä toisenlaisia taikoja!

Modernit juhannustaiat tehdään minkäs muun kuin kännykän avustuksella!!

Tällä taialla näet kuka on juhannuksesi tärkein ihminen:

Kännykän lisäksi tarvitset wc-paperirullan hylsyn. Laita kännykän kamerasta etukamera päälle, sillä tavalla kuin ottaisit selfien! Aseta wc-paperirullan hylsy kännykän päälle niin, että etukameran linssi jää rullan sisäpuolelle. Kurkkaa rullaan ja paina kameran laukaisinta!

Kuvassa näet ihmisen, joka on sinulle tosi tärkeä tänäkin juhannuksena. Syötä sille ihmiselle jotain hyvää, vie se kävelylle ja katso ettei se huku! Mikäli henkilöllä on kuvassa väsynyt naama, pistä henkilö ajoissa nukkumaan.

Samalla taialla voit testata myös oletko onnekas! Jos samaan rullaan yrittää ängetä useampi ihminen tai jokin eläin, sinä olet tosi onnekas. Nauti siitä!!

P.S. Jaa kuvasi instagramissa häshtägillä #tärkeinihminen!!

Tällä taialla kutsut luoksesi rakkautta ja välittämistä:

Ota kännykkäsi ja lähetä esimerkiksi tämä Huonon Äidin juttu tai vaikka vain ”Hyvää juhannusta, ajattelen sinua, olet mahtava tyyppi!” -viesti yhdelle tai niin monelle ihmiselle kuin haluat. Ja kas sinulla ja hänellä/ heillä on heti enemmän rakkautta ja hyvää mieltä elämässään! TAIKUUTTA!

Selvitetään nyt vähän sitä naimaonneakin:

Laita kännykkä tyynyn alle nukkumaan mennessä. Jos sinne on aamulla tullut pyytämättä ja yllätyksenä alastonkuva taikka kuva sukupuolielimestä ihmiseltä, jonka kanssa et ole jo suhteessa, tämä ihminen ei ole tuleva puolisosi koska ansaitset parempaa! Ennuste on sama silloinkin, jos olet saanut keskellä yötä ”ootko hereillä ;)” -viestin ihmiseltä joka tekstaa sinulle vain humalassa. Mikäli et vastaa, parempi naimaonni seuraa sinua jatkossa!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia