Nyt meillä on kuule sulle ihana kesäherkku, joka viilentää kuumana päivänä ja tuo kesäfiilistä kaatosateenkin keskelle! Tehtiin nimittäin kuohuviini-mehujäitä!!

Kyllä, se toimii. Ja kyllä, näissä on alkoholia! Ihan mahtava valinta juhannuksen juhlintaan, tyttöjen iltaan, brunssille tai vaikka polttareihin. Alkoholitonkin versio on hyvää ja sopii myös lapsille.

Lisäksi nämä näyttää kivalle ja on todella helppo tehdä. Täysi keittiötumpelokin onnistuu varmasti, eikä käy tätä klassista mokaa:

No sähän totta kai haluat kokeilla näitä! Tässä siis ohje:

Tarvitset:

– Kuohuviiniä tai limpparia (käytimme rosekuohuviiniä, hyvä alkoholiton vaihtoehto on Pommac Rose)

– Marjoja tai hedelmänpaloja (tuoreita tai pakastettuja)

– Mehujäämuotit (tai kertakäyttömukeja, jäätelötikkuja tms. ja foliota)

Kaada kuohuviini tai limppari muotteihin tai mukeihin.

Lisää marjat tai hedelmänpalat varovasti. Kuohuu helposti!

Jos sinulla ei ole muotteja, kaada kuohuviini tai limppari mukiin, laita päälle folio ja tökkää joku jäätelötikuksi soveltuva viritys siitä läpi.

Pakasta kunnes mehujäät ovat jäätyneet. Yön yli ainakin riittää!

Nauti maltilla, alkoholi ei häviä pakastettaessa! Alkoholin myös maistaa näistä mehujäistä, joten ei ole pelkoa että lapset syövät ne vahingossa! Tietysti kannattaa vielä erikseen sanoa mitkä versiot ovat lapsille ja mitkä aikuisille, mutta mehujäät ovat kyllä sen verran selvästi aikuiseen makuun että tuskin kelpaavat lapsille.

Sitten ei muuta kuin nauttimaan näistä virkistävistä kuohari-mehujäistä ja juhannuksesta!

Löysimme ohjeen täältä. Mikäli haluat oikein hifistellä, kokeile näitä!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia