Jättikö seitsemän yrttiä vain lehtiruodin kuvan lakanaan ja sylin tyhjäksi? Eipä ole yllätys! Ei nykyajan ihminen pärjää yrttien haalimisella, hyvä jos tunnistaa seitsemää eri kasvia! Voikukka, lumme, leppäkerttu, what?!  Näillä ohjeilla ensi kerralla maaliin:

– Etsitkö sitä oikeaa? Ei hätää! Laita kännykkä yöksi tyynyn alle ja avaa heti aamulla Face-sovellus. Katso viesteistä, kenen vastakkaisen (tai saman, ihan sama mulle) sukupuolen kanssa vaihdat eniten Faceviestejä. Lähetä viestiesi kohteelle jämpti tiedote siitä, että juhannustaika-applikaatio on valinnut teidät sielunkumppaneiksi ja tästä eteenpäin statuspäivitys muuttuu kohdassa parisuhde. Johan alkaa onnittelua sataa.

– Tuntuuko puoliso siltä, ettei hän enää ole se oikea? Ei hätää! Jos hän juhannuksesta huolimatta tai etenkin sen jälkeen vaikuttaa ajan myötä muuttuneen ei sammakosta prinssiksi vaan prinssistä sammakoksi, tämä nettiosoite auttaa siihen vaivaan! (Huom. Sitten tyhjentämään välimuisti jos kyseessä olikin vain vitsi vitsi, eipä siippaa paljon naurata kun tuo lävähtää ehdotetuista esille!)

– Yritätkö parhaillaan taikoa mökkivieraita tien päälle liian pitkälle venyneen juhannuksen päätteeksi? Ei hätää, tähän ei auta taikuus vaan raakuus. Ilmesty (omaan) aamiaispöytään alasti, mahdollisimman karvoittuneita sukupuolielimiä raapien. Ihmettele ääneen, mitkä pienet kirpun näköiset eläimet hyppivät jatkuvasti aluskalsareissasi. Höystä vaikutusta sanomalla, että tänään on kuulkaa meidän mökillä ohjelmassa paskahuussin tyhjennys ja sen päälle mennään koko porukalla alasti saunaan! Johan lähtee vieras tonteilta!

– Tunnetko kesäkilojen ottaneen jo nyt yliotteen dramaattisella tavalla? Noo, älä juo viiniä, siideriä tai kaljaa, älä syö leipää, kaakkuja tai karkkeja ja unohda makkara. Siinä se. Jos olet kohdan 1 tai 2 uhri, totea itseksesi, että parempi edes jonkinlainen makkara kuin ei mitään ja jatka samaan malliin.

– Haluatko taikoa lapset hiljaisiksi tai ainakin keksimään itse itselleen puuhaa? Sori nyt vaan, mutta ei Huono Äiti nyt mikään taikuri ole. Jotain rajaa.

– Onko hyttysiä liikaa? Pureeko paarma? Lämpeneekö kalja liian nopeasti tai veikö lokki jäätelön? Ei hätää! Laskelmieni mukaan raappaasin viime vuonna ensimmäisen kerran tuulilasia lokakuussa ja raappaaminen päättyi huhtikuun loppuun. Kuvittele siis itsesi jääraappa käteen lokakuun pimeyteen pienessä aamukohmelossa. Onko lämmin kalja oikeesti se huonompi vaihtoehto, häh?!?

— Huono Äiti

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia