Hyvä Äiti pakastaa ja käyttää pakasteita säännöllisesti ja oikein. Sen sijaan Huono Äiti pakastaa väärin. Seuraavassa ohjeet siitä, miten ei kannata pakastaa eikä käyttää pakasteita: (Huom! Katso kuva!)

Soitin hyvälle ystävälle ja kysyin, voinko keittää mehua näistä puolukoista, jotka ovat pakastuneet, sulaneet ja sitten jääneet jääkaappiin. Hän kielsi minua ehdottomasti kajoamasta puolukoihin ja etenkin keittelemästä niistä mitään mehuja lapsille. No ei sitten jos se on niin nöpön nuukaa.

Huonolle Äidille käy aina juuri näin: ensin pakotetaan koko perhe puskiin liki asella uhaten, sitten survotaan ja rasioidaan hikikarpalot karpaloiden päälle tihkuen ja sitten marjat pilaantuvat kun niitä ei käytetä. Tänä vuonna en pakasta vaan syön kaikki raakana ja teen kaikesta heti lapsille piirakoita. Pakastaminen on vain järjestäytyneille ihmisille. Ohessa malliksi kuva Huonon Äidin aikaansaannoksista:

— Huono Äiti

Artikkelissa on 2 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

2 vastausta artikkeliin “Näin käytät pakasteita huonosti”

  • Maria Kannosto sanoo:

    Ruoan yms pakastaminen onnistuu, myös kolme kk sitten kuolleen äitini turkishattu on ollut pakastimessa. Luin eilen kolumnisi ja se iski suoraan minuun. Tunteiden pakastaminen ja sulattaminen käy myös minulta. Kaapeistani löytyy äidin ja isän tavaroita, joita en voi pitää esillä enkä heittää pois (esim. yo-lakit, tennismailat, iltapuku…).

  • Nuppu sanoo:

    Minä osaan pakastaa oikein mutta väärin. Osasin pakastaa tosi hienosti esim. pyykin huuhteluaineen, hirveen nätisti se jäätyi. Minä pysyn huuhteluaineiden pakastamisessa, noihin marjahommiin en lähde ollenkaan…