Naisille ei kelpaa tavallinen, kunnon mies. Ei sitten millään. Miehen pitää olla tumma, komea, raamikas, pitkä, lihaksikas, hoikka, miehekäs, rikas, koulutettu, tunteellinen, supliikki, hauska, jännittävä, spontaani, karski, herkkä, liikunnallinen, runollinen, hyvässä asemassa, puhelias, syvällinen, kiltti, kätevä käsistään ja hyvä sängyssä. Siis alkajaisiksi.

Sanovat miehet. Aika monet naiset ovat eri mieltä, mutta sillä ei ole väliä, koska miehet kyllä tietävät paremmin mitä naiset haluavat. Ja naisten vaatimukset ovat aivan kohtuuttomia!

Ehkä naisten vaatimukset tuntuvat kohtuuttomilta, jos itselle kriteeriksi riittää se, että toinen on vastakkaista sukupuolta. Aika monille miehille tuntuukin riittävän, että saa naisen. Millaisen naisen, se on toisarvoinen seikka! Tai sitten luetellaan hirveä määrä ulkonäkö- ja ikäkriteereitä, juuri niitä samoja, joista naisia kritisoidaan.

Mitä naiset sitten haluavat? Kaikilla on omat mieltymyksensä, mutta harvoin ne kovin kummoisia ovat. Esimerkiksi:

Ulkonäkö ja hygienia

Nainen etsii tyyppiä, jota on kiva katsella. Ei se ole pinnallista, vaan ihan asiallinen kriteeri. Miksi sitä haluaisi herätä jonkun röllipeikon vierestä? Muista myös, että röllipeikon ja miesmallin väliin mahtuu aika monenlaista miestä. Ja jos katsoo pariskuntia missä tahansa, niin hyvin monenlaiset miehet tuolla monenlaisten naisten käsipuolessa kulkevat.

Ulkonäköön liittyy myös hygienia. Jos koet, että hampaiden pesu on liian haastava tehtävä, miten luulet että jaksat toista ihmistä elämässäsi?

Tulot

Miehet uskovat sitkeästi, että naiset haluavat rikkaan miehen. No suoraan sanottuna hyvätuloisuus tai omaisuus ei ole haitaksi. Miksi ihmeessä olisikaan? Mutta hyvin harva etsii kumppania sillä mielellä, että rikkaus on tärkein tekijä.

Oikeasti vaatimus on deitti-ilmoituksista tuttu ”omillaan toimeen tuleva”. Harvalla naisella on sellainen palkka, että hän voisi alkaa elättää aikuista miestä itsensä ja mahdollisten lapsien lisäksi. Suurin osa naisista on tyytyväinen siihen, että kumpikin tienaa sen verran, että ihan mukava peruselämä onnistuu. Pienituloisuuskaan ei ole ongelma, kunhan se ei ole vienyt miestä pikavippikierteeseen tai peliongelmiin.


Kuva Maddi Bazzocco, ylin kuva Noah Sillman.

Tunteet ja puhekyky

Jos haluaa huonekasvin, voi ostaa huonekasvin. Jos haluaa elämänkumppanin, haluaa tyypin joka tekee muutakin kuin möllöttää olohuoneen nurkassa roskaamassa ja vaatimassa lisää juotavaa.

Miksi haluat parisuhteen, jos et halua ilmaista kiintymystä, rakkautta ja ihailua kumppaniasi kohtaan? Jos normaali kommunikaatio ja rakkaudenosoitukset ahdistavat, on parempi olla yksin.

Elämäntyyli

Yleisimmät elämäntyyliin liittyvät vaatimukset naisilla liittyvät terveyteen ja hyvinvointiin. Naiset haluavat miehen, jolla ei ole päihdeongelmaa ja joka jaksaa toimia tavallisessa arjessa.

Liikunnalliset naiset kaipaavat viereensä samanlaista kumppania, mutta isoja lihaksia ja pyykkilautavatsaa toivoo hyvin harva. Jos ajattelet, että jonkinlainen fyysinen aktiivisuus, muunkin ruoan kuin einespizzan tai pyttipannun syöminen ja alkoholin käytön pitäminen kohtuuden rajoissa on mahdoton vaatimus, voi olla hyvä pohtia miksi kohtelet itseäsi kuten kohtelet? Kaikki tykkäävät laiskotella ja syödä roskaruokaa joskus, mutta itsestään kannattaa pitää huolta ihan oman itsenkin takia.

Seksitaidot

Ai naiset edellyttävät tuntikausien jyystämiskestoa ja hervotonta meisseliä? Höpönlöpön. Naiset toivovat, että mies kuuntelee naisen toiveet ja toimii niiden mukaan. Suurin osa naisista ei odota seksiltä mitään muuta kuin sen, että se on myös häntä varten ja kivaa myös hänelle. Mikäli tämä tuntuu liialliselta ja vaativalta, voi omaan käteen tyytyminen olla kaikkien kannalta parempi ratkaisu.

Jos nämä vaatimukset kokee kohtuuttomiksi, kannattaa miettiä onko ylipäätään parisuhteeseen soveltuvaa tyyppiä!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 40 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

40 vastausta artikkeliin “Naisilla on nykyään niin mahdottomat vaatimukset, että kunnon mies jää yksin!!”

  • Simo sanoo:

    Jep… Monet naiset on ainakin minulta vaatineet parempia tuloja, parempaa koulutusta, parempaa autoa, isompaa kikkeliä, parempia hiuksia… Aina on jotain miksi en kelpaa… Omalta kohdaltani tiedän ainakin, vaikka tuossa artikkelissa vähäteltiinkin ja pyrittiin kumoamaan nämä asiat, että se kuitenkin pitää paikkansa.

  • Kokemusta on sanoo:

    Maku muuttuu. Nuorena hain tuleville lapsilleni isää, minkä sitten löysinkin. Nyt eronneena naisena kaipaan kumppania, en elätettävää. Niimpä asun yksin. Seurustelen, mutta miehellä on alkoholi-ja mielenterveysongelmia. Tapaamme lähinnä paneskelun merkeissä. Siihen on kyllä löydyttävä kriteerit täyttävä mies, jos ei seiso niin miksi tapailisin? Hän näyttää hyvältä, ei juo kun tapaamme, ja saan kunnon seksiä. Toki teemme yhdessä muutakin. Paremman ( lue: rikkaamman ja kunnollisemman) puutteessa menee siis vähän boheemikin mies. Ne ”kunnolliset” perheenisät kun löytyvät liian usein pettäjä-sivustoilta.