Laiska töitään luettelee, sanoi mummoni aina ja etenkin naisen töiden luettelu on aivan turhaa hommaa, koska senkin ajan voi käyttää niiden töiden tekemiseen!

Siis tämä ei ole luettelo, vaan toteamus.

Ennen joulua nainen etsii joulukoristeet laatikoista. Hankkii kuusen ja raahaa sen olohuoneeseen ja huomaa, että valot eivät pala. Nainen hankkii siis uudet joulukuusen valot. Nainen komentaa lapset koristelemaan kuusen. Nainen estää kissaa kaatamasta kuusen.

Nainen ottaa lapsista kivan jouluisen kuvan, lähettää sen korttivalmistamoon ja kirjoittaa kortit. Nainen postittaa kortit. Nainen tekee lahjalistan, ostaa lahjat ja paketoi lahjat.

Nainen menee Kauppahalliin ja ostaa kahvit, suklaat, vihannekset, hedelmät, kalat, lihat, pateet, juustot, limput (vaikka ei voi syödä viljoja), kinkut ja muut härpäkkeet. Nainen myös valmistaa ruoat sekä tekee lasten kanssa ohimennen piparitalon. Nainen polttaa sormensa kuumassa sokerissa.

Nainen myös näyttelee miehelle erilaisia nettisivustoja malliksi lahjoista, joita naisille voi ostaa. Nainen ei kuitenkaan tuudittaudu siihen virheeseen, että mies ostaisi mitä nainen osoittelee, joten hän ostaa itselleen lahjan ja käärii sen paperiin. Nainen ostaa myös anopin kukkakimpun sekä vie hautakynttilät.

Nainen keittää puurot ja sopat ja huolehtii, että kaikki saavat kystä kyllä. Nainen uuvahtaa jouluaattona kuudelta miniperheriidan jälkeen ja toteaa, että näinhän tää taas meni.

Tällä välillä mies huolehtii tarmokkaasti siitä, että joulukuusen jalassa on vettä.

Hyvää joulua ystävät!

— Huono Äiti

Artikkelissa on 3 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

3 vastausta artikkeliin “Naisen joulu on 80 senttiä”