Joulu on antamisen aikaa! Huono Äiti haluaa antaa joulun iloa sinne, missä siitä on valtavasti, valtavasti iloa! Eli Huono Äiti haluaa antaa kaivon pieneen kylään, Idukuun, Keniaan. Ja sinä voit auttaa!

Exif_JPEG_PICTURE

Idukun koulu Keniassa on täynnä innokkaita oppilaita, jotka tulevat aamulla kouluun kävellen pitkien matkojen takaa. Koululla ei ole lainkaan kaivoa, joten oppilaat hakevat koulun käyttöveden tunnin matkan päästä kävellen. Matka on etenkin tytöille haastava.

Kaivon rakentaminen koululle maksaa noin 1500 euroa. Huono Äiti ajatteli tämän asian sillä viissillä, että lahjoitan kaikki Huonon Äidin kirjan myynnistä joulukuussa tulevat tuotot Idukun kaivohankkeeseen. Olen neuvotellut kustannustaloni kanssa todella kohtuullisen sisäänostohinnan omalle kirjalleni ja Elon laskuopin jälkeen kaivo saadaan pystyyn vain 300 myydyllä kirjalla!!!

Meneekö apu perille? Menee! Huono Äiti on lahjoittanut samaan kylään tänä syksynä rahat koulukirjoihin, tässä kuvat niiden perillemenosta:

Exif_JPEG_PICTURE Exif_JPEG_PICTURE

 

Exif_JPEG_PICTURE

Exif_JPEG_PICTURE

Siellä Idukun peruskoulun iloiset oppilaat ja voitte uskoa, miten iloiseksi lahjan antaja tuli saatuaan nämä kuvat!!

Miten voit osallistua? Huono Äiti nettikaupassa on myynnissä kaikenlaista hassua kamaa, mutta Huonon Äidin kirja on nyt tämän hyväntekeväisyyskohde. Se löytyy tästä linkistä. Kun tilaat kirjan, sen tuotto menee kokonaan Idukun kaivohankkeeseen, jonka rahoittavat suomalaiset äidit!!

Jos olet yrittäjä tai yksityishenkilö  ja haluat osallistua kaivon rahoitukseen ilman kirjakauppaa, otathan yhteyttä huonoaiti@gmail.com. Kaivohankkeeseen mukaan lähtevät yritykset saavat halutessaan näkyvyyden Huonon Äidin Facebookissa sekä tällä nettisivulla.

PS. Kaivohanke on osa Huono Äiti Oy:n yhtiöjärjestykseen kirjattua hyväntekeväisyystyötä. Hyväntekeväisyystyön kohteena ovat vuorotellen kotimaiset ja kansainväliset kohteet.

PS2. Kaivohankkeella on Keniassa asuva suomalainen kummitäti, joka toimii käytännössä avun välittäjänä.

PS3: ”Maailma paranee yksi teko kerrallaan.” – Huono Äiti

 

— Huono Äiti

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia