Kaupallinen yhteistyö, yhteistyössa Oriola.

No tietysti haluat! Ja Reformin uutuusporeen avulla se onnistuu helposti vaikka aamupalan yhteydessä. Karpalo-D-mannoosi-C-vitamiiniporetabletti on varsinkin naisten terveydelle oivallinen:

Uutuusporevalmiste sisältää karpalojauhetta, karpalosta uutettua luonnollista sokeria D-mannoosia, jonka tarkoituksena on tukea, puhdistaa ja suojata virtsarakkoa ja virtsateitä, ja näin edesauttaa ylläpitämään virtsarakon ja virtsateiden terveyttä, sekä C-vitamiinia, joka edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Reformi Karpalo + C

Tiesitkö, että karpaloa on perinteisenä suomalaisena rohdoskasvina käytetty kansanlääketieteessä jo vuosisatoja? Vanha kansa tiesi, että karpalo esimerkiksi vähentää vilustumisen oireita ja ehkäisee keripukkia. Karpaloa on suositeltu myös kuumelääkkeeksi, ja lasten suussa esiintyvän sammaksen hoitoon.

Nykyään karpalon terveysvaikutuksista tunnetuin on kenties sen hoito virtsatieinfektioissa. Useimpia meistäkin on varmaan joskus kehotettu juomaan karpalomehua, jos pissatessa kirvelee. Ja VTI onkin varsin kiusallinen vaiva, jonka jopa puolet naisista sairastaa vähintään kerran elämänsä aikana. Jotta voitaisiin puhua siitä, miten karpalo ehkäisee pissatulehduksia, kerrataan pikaisesti mikä niitä aiheuttaa:

VTI aiheutuu, kun alakerrassa elelevät bakteerit pääsevät kipuamaan virtsaputkea pitkin virtsarakkoon. Sellaiset bakteerit, kuten E.coli, koko nimeltään Escherichia coli, joka on se tavallisin VTI:n aiheuttajabakteeri. E.colia voi nimittäin syyttää jopa 75-95 %:a naisten virtsatietulehduksista.

Reformi Karpaloporeet

Miten tulehduksia sitten voi estää? Reformin Karpalo + C -valmisteessa karpalon luonnollinen sokeri, D-mannoosi, estää taudinaiheuttajia, kuten E. coli -bakteereja, tarttumasta virtsateiden seinämien epiteelisoluihin. Valmisteen C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja happamoittaa virtsaa, jolloin bakteerien elinolosuhteet heikkenevät.

Eikä siinä vielä kaikki, karpalo on pullollaan antioksidantteja ja flavonoideja, siis ihan todellista superruokaa 👍 Eikä tarvitse olla huolissaan sokeristakaan, sillä elimistö käyttää aineenvaihdunnassa vain pieniä määriä D-mannoosia ja poistaa ylijäämän nopeasti virtsan mukana, joten se ei vaikuta verensokerin tasoon.

Reformi Karpalo + C poretabletti on oiva nautittava, kun tarvitaan pikaista helpotusta tukaliin hetkiin, sillä nesteen muodossa ravintoaineet imeytyvät nopeammin ja ovat heti elimistön käytössä. Plussana ihanan kirpeä karpalon maku! Karpalopore tukee naisten immuunijärjestelmän hyvinvointia myös jatkuvassa käytössä, annostuksena 1-2 poretablettia päivässä.

Mutta ei tarvitse uskoa ennen kuin kokeilee – tuttuun tapaan Huono Äiti hakee testaajia Reformin Karpaloporeille. Viisi satunnaisesti valittua henkilöä saa Karpaloporeet kotiin kokeiltavaksi, ja testikäytön jälkeen Huono Äiti julkaisee koosteen testaajien kokemuksista. Jätä kommentti testiryhmähakuun Huonon Äidin facessa tai instassa, ja olet mukana testaajien arvonnassa. Testaajien tulee olla valmiita sitoutumaan Karpaloporeen testaukseen, ja testauksen raportointiin, tarvittaessa myös valokuvin.

Muoks! Testiryhmän osallistujat on nyt arvottu, ja arpaonni suosi seuraavia: Emma S., Auli V., Jaana S., Anne-Marjut R., ja Tiina K. Onnea voittajille ja kiitos kaikille osallistumisesta!

Lähteet 1, 2, 3, 4.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 14 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

14 vastausta artikkeliin “Nainen! Haluatko edistää immuunijärjestelmäsi hyvinvointia?”

 • Seija sanoo:

  Mukana UPEETA testata

 • Flower sanoo:

  🙋‍♀️….olisin kiinnostunut kokeilemaan

 • Sari sanoo:

  Olen valmis testaajaksi. Kuulostaa hyvältä tuotteelta !

 • Seija60 sanoo:

  Olin TYKSissä,ja sielläkin annettiin karpalomehua virtsavaihoihin. Olen kiinnostunut testaamisessa. Hyvä tuote.

 • Masua sanoo:

  Jo vain! Nyt kuulostaa niin hyvälle että olen valmis kokeilemaan, yleensä hyvin tarkka siitä mitä vitamiineja, tai lisiä käytän mutta tämähän voisi olla se Kamu jota olen etsinyt. Muqana siis testiryhmään innokkaasti.

 • Satumaria sanoo:

  Mielenkiintoista olisi kokeilla karpaloporeita. Toki jos niistä olisi hyötyäkin, olisi vielä parempi homma 👌

 • Terhi sanoo:

  Erittäin mielelläni osallistuisin testi porukkaan. Kroonisesta Virtsatie tulehduksista kärsivänsä karpaloporeet olisivat hyvinkin tervetulleita testiin.

 • K.K. sanoo:

  Erittäin kiinnostunut testaamaan karpalo poreita.

 • Anneli sanoo:

  Hyvä artikkeli joka antoi lisätietoa (ainakin minulle) .

 • Suklaatakiitos sanoo:

  Vaihdevuosia lähestyvä, huonosta vastustuskyvystä kärsivä, ylipainoinen, stressaantunut ja kiireinen kolmen lapsen äiti tahtoo testaamaan nämä!

 • Eilis sanoo:

  Kiinnostunut testaamaan. Tuoreet karpalot on keräämättä useammalta vuodelta. 💗

 • Kirsikkainen sanoo:

  Päivittäin pakastekarpalot käytössä, jos en käytä niin pissavaivat iskee.Ainut harmi kun ei ole kotimaisia karpaloita missään.

 • Siltsi sanoo:

  Haluaisin mieluusti testata tuotetta!

 • PLNT sanoo:

  Kiitos,todella mielelläni tulisin testiryhmään tuotteen testaajaksi.
  Tuotteesta voisi olla minulle jotain apua vaivoihini.