”Salasuhteeni naiseen, joka on ollut suhteessa miehen kanssa 16 vuotta on kestänyt kaksi vuotta. Nainen ei ollut koskaan ennen ollut naisen kanssa. Olin hänen ensimmäinen nainen. Hän puntaroi pitkään eroa ja oli muka aina valmis eroamaan, mutta silti jokin sai aina hänet pysymään suhteessa tämän miehen kanssa.

Jäimme jopa kiinni miehelle vuoden jälkeen ja mies antoi naiselle anteeksi ja he jatkoivat suhdetta. Me pidimme taukoa pari kuukautta silloin, kun suhteemme miehelle paljastui ja nainen halusi jatkaa uudelleen parin kuukauden jälkeen salasuhdettamme.

Kuva Gabrielle Rocha Rios.

Nyt olemme jälleen jatkaneet vuoden salasuhdetta. Näemme aina kun miehellä on muuta menoa. Nyt olen päättänyt, että minulle riittää. En jaksa olla enää toinen nainen. Nainen on kaapissa ja tulee aina olemaan sielä. Mielummin jatkan eteenpäin yksin ja jääköön hän kaappiin ja huonoon suhteeseen miehen kanssa, jossa aina ajautuu häntä lopulta pettämään.

Lopulta minä löydän jonkun kuka haluaa vain minut ja olen maailman onnellisin ja hän edelleen paskassa suhteessa. Ja mikäs siinä. Mies antaa aina anteeksi vaikka pettäisi kuinka. Näin nainenkin minulle joskus sanoi.”

Nimim. Pelkuriin rakastunut

Artikkelikuva Kristina Flour.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 3 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

3 vastausta artikkeliin “”Mulla on salasuhde naiseen, jolla on suhde mieheen””

 • Gfh@td.com sanoo:

  No, ehkä opit tästä että varattujen kanssa ei kannata.. olen itsekin lesbo enkä ikinä lähtisi tuollaiseen kuvioon

 • Lisää luettavuuutta sanoo:

  Jep. Esim.
  ”Mielummin jatkan eteenpäin yksin ja jääköön hän kaappiin ja huonoon suhteeseen miehen kanssa, jossa aina ajautuu häntä lopulta pettämään.”
  —->
  ”Mielummin jatkan eteenpäin yksin. Jääköön hän kaappiin ja huonoon suhteeseen miehen kanssa, jota aina lopulta ajautuu pettämään.”

 • Kielinatsi sanoo:

  Voisiko näitä sen verran editoida, että kielioppi menisi oikein ja teksti olisi sujuvaa…