Kaupallinen yhteistyö, yhteistyössä Finnkinon elokuvalevitys ja Leffamaailma.

Moni meistä on ihan unohtanut millainen elämys elokuvakäynti on, varsinkin lapsille! Leffateatterien avautuessa ympäri Suomen onkin mainio hetki virkistää muistia, ja Huonossa Äidissä potkaistaan leffakesä käyntiin arpomalla lippupaketteja Croodit: Uusi aika -leffaan!

Kuluneen vuoden aikana monilla on jäänyt leffakäynnit hyvinkin vähälle, mutta nyt korjataan tilanne. Kesäloman kitinät on helppo keskeyttää viemällä lapset teatteriin, ja Huonokin Äiti on saman tien ihan huippu, kun tarjoaa pesueelle elokuvaillan, tai päivän! Elokuvakokemus on loistava tapa naulata energinen jälkikasvu pariksi tunniksi paikalleen, ja vaikka välillä pitäisikin käväistä pissatauolla kesken leffan, niin kyllä teatterikokemus voittaa soffaleffat kaikin tavoin. Ensinnäkin kännyköitä ei käytetä leffan aikana, ja yleensä ei myöskään kuulu minuutin välein ”äiti, äitiii, ÄITIIII” (tai jos meinaa kuulua, niin voi hyssyttää hyvillä mielin, ei saa häiritä muita 😉 ). Toisenakin, herkuilla saa aina ostettua hetken rauhaa, ja leffaherkkujen ykkönen on aina tietysti popcorn. Kotipoppareista ei vaan saa samanveroisia, ei sitten millään.

Kesä on oiva aika elokuvavierailuihin, sillä tiedetäänhän se, että parhaimmat leffat tulevat teattereihin kesällä! Heinäkuun alussa ensi-iltansa saa animaation mestarin DreamWorksin uusin koko perheen elokuva: Croodit: Uusi aika. Monissa perheissä tutustuttiin Croodien esihistorialliseen perhe-arkeen muutama vuosi takaperin, ja nyt symppisten luolamiesten tarina saa jatkoa! Mm. Kapteeni Kalsari: Elokuvan tuottajan Mark Swiftin ja monien huippuanimaatioiden, kuten Kung Fu Panda -elokuvasarjan, ohjaajan Joel Crawfordin uutuusleffa tulee elokuvateattereihin 2.7.2021.

Jokaiselle äidille on varmasti tuttu tunne, että naapurin rouvalla tuntuu aina olevan asiat vähän paremmin. Tai jos ei naapurin rouvalla, niin äitiystävällä, tai vähintään someäityleillä. Naapurin paremmuus on ollut kuulkaa tapetilla jo aikojen alusta asti, ja nyt myös Croodit pääsevät tutustumaan aiheeseen, sillä esihistorian suosikkiperhe törmää uutuuselokuvassa aitaan, ja sen takana toiseen perheeseen – Parempaisiin. Parempaiset ovat Croodeja muutaman askeleen edellä evoluutiossa: heillä on upea puumaja, ihmeellisiä keksintöjä ja satoisat viljelykset täynnä ruokaa. Ruoho on siis kirjaimellisesti vihreämpää aidan toisella puolella.

Kun Parempaiset ottavat Croodit asumaan luokseen, perheiden välit alkavat nopeasti kiristyä, ja juuri kun kaikki vaikuttaa menevän pieleen, uusi uhka sinkoaa molemmat perheet uuden kodin suojista kohti seikkailua. Perheiden pitää selviytyäkseen hyväksyä erilaisuutensa, hakea tukea toisistaan ja rakentaa yhteinen tulevaisuus. Ihan niin kuin nykymaailmassakin: jos välillä tuntuu että vaikeuksia pukkaa vaikeuksien perään, niin parempi on yrittää yhdessä vaikka kaverin kanssa. Croodit: Uusi aika tarjoaa siis tarttumapintaa myös aikuisille, ja lapsille viihdytys on taattu. Tsekkaa vaikka traileri tuosta alta!

Tuntuuko tutulta? Siis se toisen perheen Paremmaisuus, teinityttöjen ultraääninen kimitys ja jälkikasvun ruutuaikahaasteet? Tai se, että omaa paikkaa ei tunnu löytyvän nykymaailmassa? Ei se uhkaava tuho tai jättikoirahämähäkit, vaikka näitäkin tulee välillä mietittyä. Jos tuntuu, niin mitä jos menisit katsomaan Croodien uusimmat seikkailut leffaan? Voi ottaa ne lapsetkin mukaan toki. Ja nyt olisi muuten mahdollisuus voittaa koko perheelle liput Croodeja katsomaan! Huono Äiti arpoo kolmelle onnekkaalle neljän hengen liput Croodit: Uusi aika -elokuvaan!

Osallistu arvontaan kommentoimalla miksi juuri teidän poppoonne pitäisi ehdottomasti päästä yhdessä Croodit: Uusi aika -elokuvaa katsomaan. Arvontaan voi osallistua 21.6.-29.6.2021, ja liput toimitetaan voittajille sähköpostitse. Voittoliput ovat voimassa elokuvaan Croodit: Uusi aika ja käyvät kaikissa Finnkinon elokuvateattereissa. Jätä siis mailiosoitteesi sille varattuun kenttään, ja olemme yhteydessä jos arpaonni osuu kohdallesi! Arvonnan jälkeen kommentit yhteystietoineen poistetaan. EDIT! Arvonta on arvottu ja voittajia ovat Henna P, Mwaba H. ja Kati R.! Onnea voittajille ja kiitos kaikille osallistuneille! Arvontaan osallistuneet kommentit yhteystietoineen on poistettu.

Croodit: Uusi aika –elokuvan ikäraja on K7. Ikärajajouston myötä 4-vuotias tai sitä vanhempi pääsee siis katsomaan elokuvan aikuisen seurassa – vanhemman harkinnan mukaan.

Elokuvateattereissa elokuvaelämyksestä voi nauttia hyvillä mielin. Elokuvateatterit toimivat terveysturvallisesti ja noudattavat paikallisia ohjeistuksia. Nautinnollisia yhteisiä leffahetkiä!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia