Kaupallinen yhteistyö, yhteistyössä Swappie.

Ihan pian koittaa monille vanhemmille se hetki, kun oma lapsi astelee vastaanottamaan todistusta loppuun saatetusta koulutyöstä. On kyseessä sitten ylioppilaslakki tai ammattilakki, tai lakin sijaan todistus pätevyydestä, niin tilanne on yhtä koskettava. Siinä nousee silmäkulmaan usein kyynel jos toinenkin, koska onhan nuori saanut päätöksen pitkän ja vaativan matkan. Nyt on onnistuttu. Tirahtaa kuulkaa kyyneliä ihan vaan ajatellessakin asiaa.

Lasketaan taaksepäin vuosia, jos nyt päätetään lukio, niin milloin mentiin yläasteelle? Mikä oli se vuosi, kun saateltiin tämä pieni ihminen kouluun ihka ensimmäistä kertaa? Kun oikea vuosi on löytynyt, niin arkistojen kätköistä on myös helpompi etsiä kuvia ekaluokkalaisen ensimmäisestä kouluaamusta. Sieltähän niitä löytyykin, onneksi tuli kuvattua tärkeä hetki arjen keskellä, ja nyt itkusta ei meinaa tulla ollenkaan loppua. Pitkä on ollut matka, eikä aina niin helppokaan, mutta perille on päästy ja todistus kunnialla suoritetuista opinnoista on nyt käsissä.

Saa olla ylpeä. Niin nuori kuin vanhempikin. Kyllä nyt on hyvä.

Yli kymmenen vuoden matkan aikana on lapsesta on kasvanut nuori aikuinen. Pitkältä kuulostava aika vierähtää aivan liian nopeasti kuitenkin, vaikka yösyöttöjen, uhmaraivareiden tai teinitappeluiden keskellä sitä ei aina uskokaan. Tässä sitä ollaan, juhlimassa lasta ja lapsen merkittävää saavutusta, ja saavutuksesta saa tässä vaiheessa myös lahjoa ihan kunnolla. Onhan kyseessä kuitenkin suurimman osan elämästä kestänyt työ, ja jos joissain työpaikoissa muistetaan kymmenen vuoden jälkeen työntekijöitä matkalahjakortein, niin kyllä lapsikin on ansainnut jotain vähän erikoisempaa muistamista.

Kyllä vain, tämä on kaupallinen yhteistyö Swappien kanssa, ja siksi kerrommekin lahjoista Swappie keskiössä. Mutta siihenkin on syynsä: elämme älypuhelinten aikakautta, ja koska iso osa elämää, varsinkin nuorilla, on juuri siellä näytön luurissa, niin nuorten lahjatoiveet pyörivät myös laitteiden ympärillä. Meillä teinin toiveena on ollut jo pienestä saakka iPhone, aina uudestaan ja uudestaan, kun edellisestä aika jättää. Koska on syitä, ja useita niistä tämä äiti ei kalkkiutuneena enää käsitä, mutta tämän verran käsittää: iPhone on helppokäyttöinen, luotettava ja turvallinen.

Kysyttiin kuitenkin nuortenkin mielipide, kun niitä kerran ympäristöstä löytyy, ja esiin nousi yllättävän paljon erityisen hyviä syitä, joista meillä ei ollut hajuakaan. Eli nuorten mielestä iPhone on paras puhelin nuorelle, koska:

  • iPhone on helppo yhdistää sekä omien että muiden Apple-laitteiden kanssa. Yhdistäminen ei vaadi ylimääräisiä sovelluksia, joten esimerkiksi puhelimen, läppärin, kuulokkeiden ja älykellon linkittäminen yhteen on helppoa.
  • iOS-käyttöjärjestelmä on helppo ja yksinkertainen. Sen uusimmat versiot tarjoavat käyttäjälle myös mahdollisuuden muokata puhelimen digitaalista ulkoasua entistä mieluisammaksi.
  • iPhone on tietoturvallinen valinta, sillä sovelluskauppaan hyväksytään vain turvalliseksi varmistettuja sovelluksia.
  • Kavereiden välillä mm. kuvien ja muistiinpanojen jakaminen helpointa AirDropin avulla
  • Erittäin korkealaatuinen kamera
  • Uusimmat ja suosituimmat sovellukset usein saatavilla App Storesta ennen muita sovelluskauppoja
  • iPhoneissa käytettävissä oleva Apple Pay tekee maksamisesta sekä fyysisissä kaupoissa että verkossa erittäin helppoa
  • Nuorille on tärkeää yhteenkuuluvuuden tunne sekä muiden hyväksyntä. Pelko joukon ulkopuolelle jättämisestä sekä siitä, että erkaantuu muista, kun ei ole esimerkiksi iMessagea käytössä, ajaa nuoret ostamaan iPhoneja.
  • Nuoren harkitessa uuden puhelimen ostamista, kuulee hän eniten suosituksia iPhonen ostamiseen, sillä useimmilla kavereilla on yleensä myös iPhone. Enemmistön mielipiteen vastaisesti toimiminen on haastavaa erityisesti nuorille.

Semmoisia ihan oikeita järkisyitä. Todetaan siis, että iPhone nyt vaan sattuu olemaan monen vastavalmistuneen ja koulunsa päättäneen lapsen, nuoren (ja aikuisenkin!) suuri toive. Joskus jopa suurin toive, teinit nyt ovat sellaisia. Ja jos mietitään hetkeä, jolloin suuria toiveita voisi toteuttaa, niin valmistuminen on varmasti yksi otollisimmista. Seuraava suuren juhlan aihe voisi olla vaikkapa häät, mutta silloin toivotaan enemmän jotain parille yhteistä lahjaa, ja harvempi pariskuntakaan niin symbioosissa elää, että puhelin on jaettu. Eli jos toiveena on iPhone, niin opiskelujen päätös on lahjaan loistava tilaisuus!

Ai miksi Pluto poseeraa ylioppilaana? Koska se tuntuu välillä paljon fiksummalta kuin yksikään ihminen… siksi.

Suurien toiveiden toteuttamisen ei silti tarvitse tiliä tyhjentään, tai niin sanotusti ”rikkoa bankkia”. iPhonen, myös ne uusimmat mallit, voi saada täysin uudenveroisina Swappielta, huomattavasti uusia edullisemmin. Lisäksi vielä luontoa säästäen, sillä uutta puhelinta ajatellen kaikkein ekologisin luuri on käytettynä hankittu luuri.

Ja kuten varmaan huomasitkin, sanottiin että TÄYSIN UUDENVEROISINA, eli käytetty ei Swappiella tarkoita käytetyn kuntoista. Swappien tehdashuolletut puhelimet toimivat kuin uudet ja myös kestävät ihan yhtä hyvin. Kaikille Swappien puhelimille myönnetään tietysti 12kk takuu, joten laatuun voi todellakin luottaa.

Swappielle voi myös myydä oman vanhan iPhonen, koska vanhat puhelimet eivät hyödynnä ketään siellä laatikon pohjalla, ja niistä saa hei rahaa! Swappie sitten korjaa ja huoltaa puhelimen, ja luurin elämänkaari jatkaa kasvamistaan. Plus tietysti sekin pointti vielä, että vaikka puhelin olisi ihan loppun käytetty, eli korjauskelvoton, niin Swappien kautta saadaan ne tärkeät (ja arvokkaat) materiaalit uusiokäyttöön seuraavien puhelinten raaka-aineiksi, eikä tarvitse esim. louhia aina uusia akkumineraaleja.

Tulevien juhlien kunniaksi Swappie tarjoaa lahjoja etsiville Huonon Äidin lukijoille alekoodin! Käyttämällä kassalla koodin huonoäiti saat 10 € alennuksen ostoksestasi. Alekoodin voi hyödyntää myös kaikkiin tarjoustuotteisiin.

Koska jaksoit lukea tänne saakka, niin voit onnitella myös itseäsi, ja osallistua 200 €:n arvoisen Swappie-lahjakortin arvontaan!! Katso täältä mikä luuri on mieluisin, esimerkiksi valmistujaislahjaksi, ja kerro se meille kommenteissa niin olet mukana arvonnassa. Yksi onnekas Huonon Äidin kanavissa arvontaan osallistunut voittaa lahjakortin Swappie.comiin, lahjakortin arvo 200 €. Arvonnan jälkeen kommentit yhteystietoineen poistetaan.

EDIT! Arvonta on arvottu ja lahjakortin Swappielle voitti Mari T. Onnea voittajalle ja kiitos kaikille osallistuneille! Arvontaan osallistuneet kommentit on poistettu.

P.S. Kannattaa ehdottomasti tsekata myös Swappien Varastontyhjennys-ale, ja muistutetaan tässäkin yhteydessä että alekoodia huonoäiti voi hyödyntää myös kaikissa tarjoustuotteissa!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia