Kuka voi ymmärtää naisia?

Tosi elämästäni:

Tarjouduin viemään tyttöystävän auton huoltoon tai oikeammin korjaukseen, joka oli odottanut osien puutteen takia jo monta kuukautta. Auto on merkkiauto ja huolto merkkihuolto.

Huollon vara-autoksi oli luvattu samanlainen menopeli kuin huollettava auto.  Huollossa minulle kuitenkin iskettiin käteen lumiharja, jotta pääsin puhdistamaan huollon pihalla odottavaa pikkuautoa. Ajelen sillä onnellisesti tyttöystävän luokse kertomaan, että auto on vihdoin huollossa.

Hirveä huuto! Miten saatoit ottaa tuon kopperon vastaan! Oli sovittu kunnon autosta! Hirveät hanget ja eihän tuo edes kulje mihinkään! Nyt menet vaihtamaan sen auton toiseen vara-autoon!

Paluu lähtöruutuun. Ei muita vara-autoja.

Palaan tyttöystävän luokse, joka huutaa yhä enemmän. Menet ja haet sen oman autoni heti pois sieltä pukilta! Minä en halua, että sitä korjataan!

Haen auton pois. Huolto hivenen ihmettelee.

Palaan tyttöystävän luokse. Hirveä huuto!

Miksi sinä sen auton tänne toit! Se olisi pitänyt korjata! Nyt soitat huoltopäällikölle!

En ehdi soittaa huoltopäällikölle kun tyttöystävä jo soittaa huoltopäällikölle. En haluaisi olla se huoltopäällikkö.

Nyt lähdet pois täältä, ilmottaa tyttöystävä.

Minä lähden.

15 minuutin päästä tyttöystävä soittaa ja kysyy, mihin sinä oikein lähdit. Tule takaisin.

Näen jo painajaisia ensi viikosta, kun auto pitää vielä sinne korjaukseen. Voi taivas, jos siellä on pieni auto odottamassa.

Nimim. Voiko joku ymmärtää naisia

Miniloma -roseprosecco Alkoissa

Mitä ajatuksia tämä herättää? Kerro kommenteissa kohdassa KOMMENTOI tai lähetä oma avauksesi ihan mistä hyvänsä aiheesta Avaudu tästä -lomakkeella! Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

Huomaathan, että Avaudu tästä -lomakkeella et voi kommentoida tähän artikkeliin. Tämän artikkeliin jätät kommenttisi kohdassa Kommentoi artikkelia.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 35 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

35 vastausta artikkeliin “Mies tilittää: vein tyttöystävän auton huoltoon ja siitä alkoi liuku umpihankeen”

 • Keski-ikäinen Nainen sanoo:

  Jätä tyttöystäväsi. Itsemurhan voit tehdä helpomminkin.

 • Nimetön sanoo:

  Jos et osaa hoitaa tyttöystäväsi haluamia asioita kuten hän haluaa, kerro että hän voi hoitaa ne jatkossa itse.

  Ei tule turhaa riitaa.

 • Haloo sanoo:

  No mikä tossu se sinä olet kun et suutasi saa auki tai osaa omilla aivoilla ajatella

 • Toinen puoli - puolusta naistasi sanoo:

  Minullakin oli joskus poikaystävä, jonka asioiden hoito valitettavasti meni samalla tavalla. Sovin remontista, hinnasta, sisällöstä. Miehen piti vain päästää sisään. No, palatessa oli homma osin tekemättä, tehtykin oli tehty vastoin sovittua ja huolimattomasti, ja laskua lätkäisty tuplat sovittuun. Kun reklamoin, selitys oli firmalta, että avomies hyväksyi. Kun kysyin, mitä tapahtui, selitys oli, että ei hän nyt niiden kanssa ala vääntämään… Hän tiesi tarkoin sovitun sisällön, mutta pyllisti mieluummin minulle kuin raavaille remppareiskoille. Minulle se nyökyttely maksoi yli 2000 euroa ja korjaavan firman etsimisen, kun lopulta en nolannut miestä sillä, ettei hänellä ollut oikeutta hyväksyä tekemäni sopimuksen muuttamista. Miehen kukkarolle tämä ei käynyt.

  Olisi naiselle ihanaa, kun voisi luottaa, että avomies pelaa yhteiseen pussiin ja pitää naisensa puolia silloinkin, kun naista koetetaan viilata linssiin.

  • balanssi sanoo:

   Ja huutaminen ja raivoaminen on mielestäsi oikea tapa ratkaista asia?

   Sitten tietysti kannattaa raivota kun ensiksi on käskenyt tekemään jotain ja sitten kun niin tekee.

   ”Palaan tyttöystävän luokse, joka huutaa yhä enemmän. Menet ja haet sen oman autoni heti pois sieltä pukilta! Minä en halua, että sitä korjataan!

   Haen auton pois. Huolto hivenen ihmettelee.

   Palaan tyttöystävän luokse. Hirveä huuto!

   Miksi sinä sen auton tänne toit! Se olisi pitänyt korjata!”

 • Ammattilainen sanoo:

  Tästä jää nyt täysin auki, miksi tyttöystävä oli erikseen sopinut saavansa samanlaisen auton? Työn vaatimusten vuoksi? Miksi firma ei pitänyt sovitusta kiinni? Miksi vässykkäpoikaystävä nielaisi lumiharjan ja pikkuauton eikä edes soittanut tyttöystävälle, että kuule nyt ei tule sovitun kokoista autoa? Tässä jää nyt puolet tarinasta kertomatta, ei kukaan turhaan sovi isommasta vara-autosta tai kiukustu, jollei sitä saa. Toki merkkihuollossa olisi todellakin asiallista huolehtia, että sovitusta pidetään kiinni.

  Vaikuttaa, että mies on vätys, joka ei tohdi sanoa autohuollossa toiselle miehelle, että siellä toimitaan vastoin sovittua, vaan mieluummin myötäilee ja jättää tyttöystävän kuseen.

  Naisena, joka yksinkertaisesti tarvitsee työhönsä tietyn kokoluokan auton, voin ymmärtää. Valitettacasti myös tiedän, että vielä 15 v sitten minuakin yritettiin nuorena naisena viilata linssiin vastoin sovittua ja antaa vastaavissa tilanteissa jotain ihan muuta kuin oli sovittu. Tulonmenetyksiin ja työn perumiseen ei ole varaa, joten kaluston vaatima auto on oltava, ja jokaisen tuollaisen oharin jälkeen vaihtui takuulla huoltofirma. Nyt vanhemmiten ohareita tulee jo vähemmän kuin nuorena naisena, ja jos tulee, todellakin soitetaan saman tien jo paikan päällä esimiehelle, miten he ajattelivat sopimusrikkomuksen hoitaa kuntoon. Jos ei ole, mitä luvataan, niin sitä ei luvata, se on yksinkertaista.

  Ja kyllä, jos mies tietää, mitä on sovittu ha mitä työ vaatii, ei ole avuksi viedä autoa ja nyökytellä vain sille, että omalle naiselle tehdään juuri oharit.

 • Nimetön sanoo:

  Tässä on vain yksi kysymys: miksi aloittaja on tuommoisessa suhteessa? Normaali nainen ei käyttäydy noin.
  Onko aloittaja myös itse jotenkin epänormaali eli normaalit naiset eivät halua hänen kaltaistaan?

 • E sanoo:

  Meillä päin tuollaista sanotaan trolliksi.

 • Löydä pallisi sanoo:

  Paska käytös ei ole kiinni sukupuolesta.
  Jos olet mielelläsi toisen koleeristen mielialojen kohteena, jatka samaan malliin. Muussa tapauksessa lakkaa olemasta toisen ovimatto, ja pistä rajat sille, miten sinua saa kohdella. Ei varmasti tule olemaan viimeinen kerta, kun tämä ihminen saa hepulit.

  • balanssi sanoo:

   Juuri samat sanat.

   Tuossa joku epäili kirjoitusta trolliksi, mutta voin vakuuttaa, että tällaisia naisia (ihmisiä) on.

   Voisi sanoa, että kasvata munat, ja laita rajat.

   Eivät tämän tyyppiset narsistiprinsessat itsekään ole tyytyväisiä ”kynnysmattoihin”.

 • Nimetön sanoo:

  Kauhea akka.
  Olen vain kerran yksissä juhannusjuhlissa
  nähnyt tuollaista käytöstä keneltäkään vaikka olen jo 50-vuotias. Sitäkin pariskuntaa ihmeteltiin miten mies kestää kakaramaisesti käyttäytyvää narsistiprinsessaansa. Juokse mies, kun sinulla on vielä itsetuntoa jäljellä. Mitä pidempään jahkailet, sitä heikommaksi menevät mahdollisuutesi pitää pääsi ehjänä.