Huono Äiti sai avautumisen:

”Mikähän tässä voi olla lopputuloksena kun miehelläni on vakavia erektio-ongelmia ja hänen mielestään ne eivät ole vakavia tai ainakin ne ovat minun syytäni. Olen liian vaativa tai liian dominoiva tai liian suulas tai haluan seksiä väärällä tavalla tai väärään aikaan.

Olen itsekin alkanut miettiä sitä, että vika on minussa. Yritän keksiä epätoivoisesti jotain konsteja, joilla ei erektiossa olevan peniksen saisi tekemään tehtäviään, mutta eihän siinä ole edes kenkälusilla auttaminen ollut mitenkään hyödyksi.

En puhu kenellekään tutulle tästä, koska mies kuolisi häpestä.

Siksi haluan kysyä teiltä, oletko mies, jolla on ollut erektio-ongelmia, oliko se naisen vika ja mitä nainen voisi tehdä siinä tilanteessa?

Haluaisin seksiä ja läheisyyttä ja olen iohan ansassa tässä asiassa, josta ei saa puhua. ”

Nimim. Emmanuelle Espoosta

Mitä ajatuksia tämä herättää? Kerro kommenteissa kohdassa KOMMENTOI tai lähetä oma avauksesi ihan mistä hyvänsä aiheesta Avaudu tästä -lomakkeella! Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

Huomaathan, että Avaudu tästä -lomakkeella et voi kommentoida tähän artikkeliin. Tämän artikkeliin jätät kommenttisi kohdassa Kommentoi artikkelia.

— Huono Äiti

Artikkelissa on 23 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

23 vastausta artikkeliin “Mieheni syyttää minua siitä, ettei hänellä seiso”

  • Nimetön sanoo:

    Enne lääkäriin menoa olisi toki hyvä selvittää syy, miksi ei seiso. Syy voi ihan hyvin olla ketjun alottajassa.

  • Kokenut sanoo:

    Uskomatonta kommentointia. Pettäminen mielessä, himo on kadonnut jne. Eihän tähän ole kuin yksi ratkaisu, mies lääkäriin sanomaan, että mulla on erektio-ongelma. Lääkäri etsii elimelliset syyt ja lääkkeet kyllä löytyy. Jos mies ei suostu lääkäriin, niin ottaa siinä riskin, että menettää vaimonsa kyvykkäälle miehelle. Muuten, jos mies pettää niin ei se hänen halujaan vie – pikemminkin päinvastoin.