”Mieheni on aina täysin rahaton. Omat epäilykseni on, että miehellä on velkoja joista ei ole minulle kertonut. Pelkään jopa peliriippuvuuden mahdollisuutta.

On aikoja, pisimmillään 4-5 kuukautta, jolloin ei maksa laskuja laisinkaan, vaan minä olen maksanut lähes kaiken, myös ruoat. Onneksi näihin aikoihin on osunut lomarahat ja veronpalautukset. Ja siis näitä miehen ”rahattomia” kausia on nyt ollut useampana vuonna aina tiettyyn aikaan vuodesta. Olen kyllä useaan otteeseen tiedustellut asiasta, muttei tunnusta mitään. Palkkansa mennyt kuulemma vain elämiseen.

En tiedä miten saisin tämän asian kuntoon ja miehen puhumaan asiasta. Oisko hyviä vinkkejä antaa? Sen tiedän että olen liian kiltti asian suhteen, mutta alkaa kohta kyllä olla mitta täynnä minullakin. ”

Nimim. Rahaton

Jos epäilet, että läheiselläsi tai itselläsi on peliongelma, kannattaa tutustua tähän linkkiin https://paihdelinkki.fi/fi/tietopankki/tietoiskut/pelaaminen-muut-toiminnalliset-riippuvuudet-ja-niiden-hoito/peliriippuvuuden

Mitä ajatuksia tämä herättää? Kerro kommenteissa kohdassa KOMMENTOI tai lähetä oma avauksesi ihan mistä hyvänsä aiheesta Avaudu tästä -lomakkeella! Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

Huomaathan, että Avaudu tästä -lomakkeella et voi kommentoida tähän artikkeliin. Tämän artikkeliin jätät kommenttisi kohdassa Kommentoi artikkelia.

— Huono Äiti

Artikkelissa on 26 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

26 vastausta artikkeliin “”Miehelläni ei ole koskaan rahaa””

 • Väsynyt sanoo:

  Meillä mies maksaa kaiken ja minulla ei ole koskaan rahaa. Peliongelmia yms. Ei ole.
  Mutta yleinen riidanaihe kylläkin.
  Olen huono palkkaisessa työssä.
  Yritän maksaa osuuteni, huonolla menestyksellä.

  Tänään taas riidellessä kun en pysty omaa osuuttani maksamaan sähkölaskusta..
  Minut lomautettiin, olen ollut kohta 1kk kotona ja kassassa on käsittelykesken.

  Lapsilisät meni pakolliseen lainaan ja loput meni lapseni silmälaseihin..
  Kyllä harmittaa kun en vaan pysty parempaan.

 • Lyyli sanoo:

  En ymmärrä, kuka ottaa puolisokseen sellaisen, jolle kummankin elämä ja elämäntavat, joihin kuuluu rahankäyttö, ei ole avointa? Tutustukaa ihmiset toisiinne hyvin, ennenkuin lyöttäydytte yhteen! Kait me jo seurusteluaikana voitiin näyttää toisillemme tilitapahtumat jne..Ja sehän on yhteinen sopimus, kumpi jää kotiin esim lasten kanssa. Silloin toinen on vapaaehtoisesti se rahallinen elättäjä..Tilannetta voi päivittää tarpeen tullen.
  Toki tilitiedoista joskus syntyy kipakoitakin keskusteluja, mutta mikä on parisuhde, jossa kaikesta ei voi keskustella avoimesti? Jos taas toinen on matalapalkkatöissä, niin jokaisen työhön antama aika on yhtä arvokasta! Kummallekkin yhtä paljon rahaa käyttöön! Sitä on terve parisuhde, että kumpikin kunnioittaa toista ja tahtoo toiselle hyvää!