”Olen nyt pian kaksi vuotta elellyt uusperheen arkea, miehelläni on kaksi lasta, mutta minulla ei ole omia.

Välillä on ollut helpompaa ja välillä vaikeampaa. Mieheni mielestä asiat ovat juuri nyt hyvin ja malillaan, siten miten pitäisikin olla. Itseäni kaihertaa monikin asia, kuten se että minäkin haluan lapsen, oman siis, minäkin tahdon tuntea millaista on olla oikea vanhempi.

Mieheni lapset asuvat meillä, ne kaksi höpönassua ovat ihania ja hulvattomia, mutta välillä myös hyvin vaativia ja vauhdikkaita tapauksia, mutta en silti valita, minusta on ihanaa kun talossa on menoa ja meininkiä.

Minä haluaisin yhden lisää, yhden oman.. Mieheni ei halua lisää lapsia, asiasta on monet kerrat keskusteltu. Minusta tuntuu ettei mieheni ymmärrä kuinka tärkeää minulle olisi että joku joskus kutsuisi minua äidiksi. Olenhan minä ns. äitipuoli, tuntuu ettei se riitä, vaikka lapset ovatkin meillä lähes koko ajan, haluaisin silti oman pienokaisen.

Muutema päivä sitten purskahdin itkuun kun sain tietää että minua neljä vuotta nuorempi nainen/tyttö on raskaana (itse olen siis 23 v.). Tunnen katkeruutta ja surua asiasta, ehkä olen myös hieman vihainen ja pettynyt itseeni. Lapsen saaminen olisi minulle hyvin tärkeää, mielellään ennen kuin olen 28 v.

Rakastan miestäni yli kaiken, olemme sielunkumppanit ja kaikkea muuta mahdollista. Emme juurikaan riitele tai muutakaan, asia joka minua silti kaihertaa paljon on se, että en varmaan koskaan tule olemaan äiti, jos tämän saman miehen kanssa tulen elämäni jakamaan.”

Nimim. Katkeruus

Mitä ajatuksia tämä herättää? Kerro kommenteissa kohdassa KOMMENTOI tai lähetä oma avauksesi ihan mistä hyvänsä aiheesta Avaudu tästä -lomakkeella! Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

Huomaathan, että Avaudu tästä -lomakkeella et voi kommentoida tähän artikkeliin. Tämän artikkeliin jätät kommenttisi kohdassa Kommentoi artikkelia.

— Huono Äiti

Artikkelissa on 44 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

44 vastausta artikkeliin “Miehellä on lapsiluku täynnä ja minä haluan äidiksi?””

  • mummuvaan sanoo:

    Ette te mitään sielunkumppanuksia ole, jos niinkin perustavanlaatuisesta asiasta kuin lasten hankkimisesta olette täysin eri mieltä.
    Miehiä otetaan, lapsia saadaan.