Tämä on kaupallinen yhteistyö Harper Collinsin kanssa

Kuinka voida paremmin ja tehdä elämästä onnellisempaa? Siinä vasta pulma, johon varmasti jokainen meistä on etsinyt vastausta. Ja tuttujahan ovat joka puolelta satelevat hyvät neuvot terveellisistä elintavoista ja kikkakolmosista. Noh, totta puhuen ne usein saavat vain entistä enemmän stressaantuneemmaksi. Muutenkin jo täyteen kalenteriin pitäisi muka vielä mahduttaa ylimääräistä aikaa aina säännöllisestä meditaatiohetkestä kuntoa kohentaviin joogatunteihin. Ei ole helppoa, ei!

Älypuhelimet, ne valtaavat nykyään joka hetken eikä nukkumaanmeno ole poikkeus. Kuinkahan moni meistäkin myöntää selaavansa illalla viimeiseksi luurinsa näyttöä? Parhaimmassa tapauksessa kapistus löytää jokaöisen paikkansa yöpöydältä, jossa se hälyttelee yömyöhään asti ja rikkoo unta. Lukemista kuvaillaan menestyksekkäänä hyvinvoinnin lisääjänä, koska se paitsi saa sinut paremmille yöunille, niin myös tarjoaa kaikki muut lukemisen lukemattomat hyödyt ulottuvillesi.

Resepti hyvinvoinnille on siis yksinkertainen! Jätä puhelin toiseen huoneeseen ja vaihda perinteinen fyysinen kirja tilalle. Tässä Huonon Äidin toimituksen  kirjavinkit joulukuulle:

Kate Quinn, Timanttisilmä:

Tositarinaan perustuva romaani ukrainalaisesta kirjastovirkailijasta, joka päätyy tarkka-ampujaksi. Lumen peittämässä Kiovassa Mila Pavlitšenko on rakentanut elämänsä kirjastotyönsä ja pienen poikansa ympärille, mutta Hitlerin hyökkäys Venäjälle kääntää hänen elämänsä suunnan. Mila lähetetään taisteluun kiväärin kanssa, ja näin hän muuttuu kiltistä tytöstä tarkka-ampujaksi, joka
sittemmin tunnetaan nimellä Lady Death eli Rouva Kuolema. Milasta tulee kansallissankaritar, ja hänet repäistään taistelukentiltä hyväntahdonkiertueelle Yhdysvaltoihin. Odottamaton ystävyys Eleanor Rooseveltin kanssa tarjoaa hänelle mahdollisuuden onneen, mutta silti Lady Death huomaa taistelevansa omia demonejaan – ja menneisyyttään vastaan.
Timanttisilmä on koskettava romaani epätoivosta, joka johti sankaruuteen; äidistä, josta tuli sotilas sekä naisesta, joka muutti historian kulun. Timanttisilmä on romaani, joka imaisee mukaansa eikä taatusti kyllästytä!

Simon Häggström, Bukarestin Varjoissa:

Tukholman ihmiskaupparyhmän poliisit Markus ja Natalia pääsevät häikäilemättömän rikollisverkoston jäljille.
Bukarestin slummeissa kiertää joukkio, joka lupailee epätoivoisille naisille parempaa elämää
Ruotsissa. Naiset päätyvät prostituoiduiksi Tukholmaan. Markus ja Natalia pääsevät rikollisverkoston jäljille, mutta tutkinta tyssää kuin seinään. Natalia päättää ottaa oikeuden omiin käsiinsä, ja päätös osoittautuu tehokkaaksi, mutta äärimmäisen hengenvaaralliseksi…
Tiivistunnelmainen Bukarestin varjoissa on itsenäinen jatko-osa kirjalle He juoksivat pakoon. Se on
realistinen ja silmiä avaava kuvaus Tukholman pimeästä puolesta. Jos dekkarit on sun juttu, niin tästä sulle vähän parempaa jännäriä!

 

Mhairi McFarlane, Hulluna sinuun:

Hauska ja tunteellinen romaani Harrietista, joka muuttaa yhteen muukalaisen kanssa. Tämä saa Harrietin kyseenalaistamaan kaiken elämästään, menneisyydestään – sekä salaisuuksista, joita hän on padonnut aivan liian kauan. Harriet Hatley on kaupungin kysytyin hääkuvaaja, mutta hän ei usko romantiikkaan. Kun hänen pitkäaikainen kumppaninsa kosii, Harriet menee paniikkiin. Yhtäkkiä hän on sinkku ja tarvitsee uuden asunnon, heti. Cal Clarke taas on toivoton romantikko, joka on juuri selvinnyt oman elämänsä hääkatastrofista. He ovat kuin yö ja päivä, mutta päätyvät kämppiksiksi. Kevyttä lukemista tunnelmaa kohottamaan!

 

Olitpa sitten väsynyt, stressaantunut, inspiroitunut, loman tarpeessa tai jo ansioitunut nojatuolikuningatar niin näistä vaihtoehdoista löytyy varmasti mielekästä luettavaa. Kirjalahja on muuten aina erinomainen joululahjavalinta😉. Kirjoja myyvät hyvinvarustetut kirjakaupat ja marketit kautta maan. Huono äiti -seuraajille löytyy erikoishintaisia kirjatarjouksia Adlibriksesta osoitteesta: http://adlibr.is/huonoaiti

Mikä näistä kirjoista kiinnostaa sinua eniten? Kerro kommenteissa ja osallistut kirjapaketin arvontaan! Huono Äiti arpoo kaikkien Huonon Äidin kanavilla osallistuneiden kesken kirjapaketin. Osallistumisaikaa on 14.12.2022 saakka, ja voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

ARVONTA PÄÄTTYNYT. KIITOS KAIKILLE OSALLISTUNEILLE!

 

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia