Huono Äiti sai lukijalta viestiä:

Voi hyvät siskot, ottakaa itseänne nuorempi mies! Erosin pitkästä avioliitosta, jossa olimme olleet yhdessä yli 30 vuotta minun aloitteestani. Arkinen elämämme oli kuin paperin syömistä, ei mitään hohtoa, ei mitään kivaa, vain väkinäistä olemista kuten jotkut pioneeritoverit yhdessä ilman kipinää. Hautaan toki oltaisiin voitu mennä samaa rataa, mutta halusin vielä elää.
Seksielämä oli jäätävää suorittamista ilman hohtoa sekin. 

Eron jälkeen päätin olla yksin enkä tarvitse ketään. Kuinka ollakkaan törmäsin mieheen, joka kauhukseni oli itseäni huomattavasti nuorempi. Vastaanpanemisestani huolimatta aloitimme aikuisen ihmissuhteen eli asumme eri osoitteissa, mutta tapailemme jatkuvasti. Nuorempi mies on aivan mieletön vaihtelu yli 50-vuotiaan käpähtäneen ukon jälkeen. Mies on ensinnäkin ilo silmälle ja haluttava. Hän on hauska, virkeä ja tarmokas. Hän pitää minutkin virkeänä ja nuorekkaana ihan huomaamatta! Kyllä sukupolvilla ja ikävuosilla on vaan väliä – itsekseni hymähtelen kun katselen toisilleen nalkuttavia pariskuntia väkinäisissä elämissään. Vahva suositus nuorelle miehelle, he arvostavat kokeneita naisia ja ovat ihanan virkeitä ja hauskoja ihan kaikin tavoin!

Nimimerkki: Nuorempi mies rokkaa 

Mitä ajatuksia tämä herättää? Kerro kommenteissa kohdassa KOMMENTOI tai lähetä oma avauksesi ihan mistä hyvänsä aiheesta Avaudu tästä -lomakkeella! Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

Huomaathan, että Avaudu tästä -lomakkeella et voi kommentoida tähän artikkeliin. Tämän artikkeliin jätät kommenttisi kohdassa Kommentoi artikkelia.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 20 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

20 vastausta artikkeliin “Nuorempi mies sytytti liekkini uudestaan”

 • Saikku sanoo:

  Joskus pitää ja vain harva uskaltaa: Respect! Hurrikaanitkin nimetään aina naisen nimen mukaan! Onnea ja iloittelua loppu elämääsi!

 • Itsestään huoltapitvä 51v. Nai sanoo:

  Juurikin näin!! Nyt on ihana nuori rakastaja, joka täyttää tarpeeni, myös henkisen puolen. Meillä upeita keskusteluja, yhdessä tekemistä, hassuttelua, samat elämän arvot, kunnioitetaan toisiamme ja laadukasta seksiä kerrankin riittävästi, missä ja milloin vain. Vanhoja, lyhyitä rasvamahaisia ukkoja en katsele päinkään 🤮

 • Mimmi sanoo:

  Jos kirjoittaja olisikin mies ja kannustaisi vaihtamaan nuorempaan sen nuupahtaneen mummopuolisonsa, miltä kuulostaisi?
  Yhtä esineellistävää, yhtä surullista.

 • Tasapaksu elämä sanoo:

  Luin mielenkiinnolla suhteesta nuorempaan mieheen.
  Olen aina ollut sitä mieltä, että naiset ei vanhene samaan tahtiin kuin miehet, niin omassakin suhteessa mieheni on muutaman vuoden nuorempi mutta vaikuttaa kaikin tavoin vanhemmalta kuin minä. Keski-ikään päästyään miehelläni on seksistäkin suoriutuminen työlästä, toimii milloin toimii ja minä olen vielä viriili ja seksistä kiinnostunut ja tarjolla on ollut reilusti nnorempia miehiä työpaikallakin. Ehkä täytyy ottaa ero ja elämä haltuun ja vaihtaa nuorempaan, jonka kanssa voi vielä nauttia elämän kaikista nautinnoista, kun kerranhan täällä eletään.

 • Hyi sanoo:

  Hyi yökötys, minkälaista miesten esineellistämistä viisikymppiseltä mummolta. Haukut ikäisiäsi miehiä ja hyväksikäytät nuorempia. Et ole kunniaksi naisille.

 • Tyllerö sanoo:

  Ote kuin omasta elämästäni. Lähes 15 v nuorempi mies tuli elämääni ja naiseuteni heräsi eloon ennen näkemättömällä tavalla. Olen tyytyväinen nykyiseen parisuhteeseni kuten myös puolisoni. Ikäero ei näy arjessamme. Ajatusmaailma ja huumori kohtaavat päivittäin. Asumme yhdessä ja meillä on nyt suurperhe. Alkukeväästä menimme naimisiin. Osaamme arvostaa nykyistä ihmissuhdetta.

 • Vanhempi mies rokkaa sanoo:

  Jokainen tyylillään ja toivottavasti myös jokainen löytää sen oman henkilönsä. Itse taas koin sinkkuaikanani nuoremmat miehet lapsellisiksi ja keskenkasvuisiksi, enkä saanut yhteyttä heihin. Tai ainakaan sellaista mitä kaipasin. Sitten sattuman kautta löysin nykyisen 6v vanhemman puolisoni ja HÄN todellakin sytytti minun liekkini ihan joka tasolla. Parempaa en voisi toivoa! Kypsä ja terve parisuhde, missä molemmat haluaa samoja asioita ja myös tosiaan.

 • Vaihdevuosissa sanoo:

  Täysin samaa mieltä kirjoittajan kanssa! Yli viiskymppiset äijät kyttää ihan työkseen koko ajan parikymppisten heitukoiden perään, ihan niinkuin se tyttönen voisi tarjota heille jotain uutta niin miksei vanhempi nainen saisi erottuaan tehdä samaa? Miksi toiset asiat on sallittuja miehille mutta naisille ei?
  En tiedä parempaa vaihdevuosilääkettä kuin seksi nuoremman miehen kanssa. Koko päivä lakanoiden välissä, ei olisi tullut kuuloonkaan sen vanhan aviomiehen kanssa, mutta nämä nuoret oriit jaksaa ja haluaa ja voi jälleen tuntea itsensä haluttavaksi, seksikkääksi ja mikä parasta, nuoremmat miehet ovat niin halukkaita miellyttämään! He haluavat saada naisen tyytyväiseksi. Ihanaa, suosittelen myös kaikille ketkä ovat kyllästyneet siihen vanhaan ukkoonsa!

 • Nimetön sanoo:

  Olen vasta 38, mutta en osaisi kuvitella itseäni parisuhteeseen paljon nuoremman miehen kanssa. Säätöjä on kyllä ollut paljonkin nuorempia, mutta parisuhteelta odotan muuta. Toisaalta, enpä vielä tiedä millaista on olla 50-vuotiaan miehen kanssa 😅 Omani on vain vuoden nuorempi, eli aika lailla samoissa mennään. Mutta on tosi vaikeaa kuvitella, että omani jotenkin muuttuisi vanhaksi mieheksi reilun 10 vuoden päästä, kun on sen verran kakara (hyvällä tavalla 😃) vielä tämän ikäisenä. Itsekin tavallaan henkisesti nuorrun sitä mukaa, kun lapsi alkaa lähestyä täysi-ikäisyyttä. On taas mahdollisuus elää vain omaa elämää ja fyysisiä muutoksia ei vielä näy. Miehelläni ei ole lapsia, eli ehkä hänen ei tarvitsekaan vanhentua vielä 10 vuoden päästä 😃

 • Tipi sanoo:

  Itse kannatan noin suunnilleen oman ikäistä, ollaan samoilla linjoilla.

 • Nimetön sanoo:

  Samaa mieltä, vaikka en edellisestä suhteesta eronnutkaan kipinän puutteen vuoksi. Se loppui kun itseäni 6vuotta vanhempi mies oli niin lapsellinen eikä osannut keskustella tai kompromisoida missään.
  Nykyään, 3 sinkkuvuoden jälkeen olen suhteessa 15vuotta nuoremman miehen kanssa ja on oikeasti piristävää kuinka hyvältä tuntuu kun on joku joka oikeasti kuuntelee ja haluaa ymmärtää.
  Mutta eihän se ikää aina katso vaan on enemmän persoonallisuudesta ja arvoista kiinni jos parisuhde toimii tai ei..

 • Kalkkis sanoo:

  En ymmärrä nuoriamiehiä jotka himoitsee mummoikäisiä naisia. Onkohan napanuora jäänyt katkeamatta ja etsitään äitihahmoa? Vai kenties sulkaahattuun?

 • Nimetön sanoo:

  Hyvä juttu sinulle, itse arvostan samanlaisia arvoja ja että voi keskustella asioista. Parisuhde paranee mitä kauemmin ollaan yhdessä. Alkuhuuma on aina haihtuvaa. Riippuu paljonko ikäeroa on mutta en kestäis sitä et toinen on selvästi nuorempi ja…

 • Eläväinen sanoo:

  Tässä näkökulmaa 50 vuotiaan sinkkunaisen kokemuksista nuoremmista miehistä.
  Olen eronnut avioliitosta 12v sitten. Sen jälkeen ollut yksi pidempi suhde itseäni 7v nuoremman miehen kanssa. Se päätyi eroon, koska mies oli sitoutumiskammoinen. Sen jälkeen olen tapaillut useita miehiä – nuorin on ollut itseäni 17v nuorempi. Tällä hetkellä tapailen 6v nuorempaa. Oman ikäiset sinkkumiehet ovat olleet mieleltään vanhoja ja valmiita eläkepäiville. 50 vuotiaat miehet. Miksi? Miksi ihmeessä tekevät itsestään vanhoja? Joten…mielekkäämpää on tavata nuoria ja eläviä miehiä. Mielestäni se on sallittua myös minulle. Nautin ja elän!

 • Jo eronnut sanoo:

  Kerro nyt ihmeessä että kuinka paljon nuorempaan kannattaa vaihtaa? 😀

 • Uudet tuulet sanoo:

  50 vuoden ikäerolla on merkitystä kun homma toimii on kyse että nainen on vanhempi

 • Miuski sanoo:

  Kurjaa, että pitkä parisuhde on päässyt tylsään ja mielenkiinnottomaan tilaan. Itse olen ollut parisuhteessa mieheni kanssa vasta 27 vuotta. Meillä on kivaa yhdessä, kipinääkin riittää. Yhteinen historia ja eletty elämä on vahvistanut tunteita. En vaihtaisi, rakastan niin kovasti.

 • Nimetön sanoo:

  Hyvä sinulle.
  Itse olen yli 30 vuoden suhteessa ja en halua tästä pois. Monia vaiheita on ollut mutta toinen vetää ybä puoleensa. Ihana nukahtaa rakkaan kainaloon rakastelun päätteeksi tai ihan vain nukahtaa.