Huono Äiti sai lukijalta viestiä:

Voi hyvät siskot, ottakaa itseänne nuorempi mies! Erosin pitkästä avioliitosta, jossa olimme olleet yhdessä yli 30 vuotta minun aloitteestani. Arkinen elämämme oli kuin paperin syömistä, ei mitään hohtoa, ei mitään kivaa, vain väkinäistä olemista kuten jotkut pioneeritoverit yhdessä ilman kipinää. Hautaan toki oltaisiin voitu mennä samaa rataa, mutta halusin vielä elää.
Seksielämä oli jäätävää suorittamista ilman hohtoa sekin. 

Eron jälkeen päätin olla yksin enkä tarvitse ketään. Kuinka ollakkaan törmäsin mieheen, joka kauhukseni oli itseäni huomattavasti nuorempi. Vastaanpanemisestani huolimatta aloitimme aikuisen ihmissuhteen eli asumme eri osoitteissa, mutta tapailemme jatkuvasti. Nuorempi mies on aivan mieletön vaihtelu yli 50-vuotiaan käpähtäneen ukon jälkeen. Mies on ensinnäkin ilo silmälle ja haluttava. Hän on hauska, virkeä ja tarmokas. Hän pitää minutkin virkeänä ja nuorekkaana ihan huomaamatta! Kyllä sukupolvilla ja ikävuosilla on vaan väliä – itsekseni hymähtelen kun katselen toisilleen nalkuttavia pariskuntia väkinäisissä elämissään. Vahva suositus nuorelle miehelle, he arvostavat kokeneita naisia ja ovat ihanan virkeitä ja hauskoja ihan kaikin tavoin!

Nimimerkki: Nuorempi mies rokkaa 

Mitä ajatuksia tämä herättää? Kerro kommenteissa kohdassa KOMMENTOI tai lähetä oma avauksesi ihan mistä hyvänsä aiheesta Avaudu tästä -lomakkeella! Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

Huomaathan, että Avaudu tästä -lomakkeella et voi kommentoida tähän artikkeliin. Tämän artikkeliin jätät kommenttisi kohdassa Kommentoi artikkelia.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 27 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

27 vastausta artikkeliin “Nuorempi mies sytytti liekkini uudestaan”

  • Naiset tekevät miehistä kuolleita parisuhteissa sanoo:

    Ensin te naiset kiellätte mieheltänne kaiken mukavan toiminnan, ette suostu kokeilevaan seksiin, jäkätätte kaikesta ja sitten kun mies on pystyynkuollut, heivaatte mäkeen ja haukutte saamattomaksi vätykseksi. Kaikki johtuu itsestäsi. Ihan todella hieno suoritus naiselta, taas kerran. Bravo!

    Noh, kohta huomaat, että tämä ihana nuorempi mies pettää sinua, kunhan on aikansa pumpannut tarpeensa sinuun. Trust me, olet vain keikkapatja matkalla uusiin pesiin. Onnea.