Kesällä on aikaa lukea. Silloin kannattaa sivistää itseään ja päivittää lukulista ajan tasalle.

Huolellisesti kootulla kesän kirjalistalla aivot saavat virikkeitä. Itselle tulee virkistynyt olo, puolison kanssa voi keskustella syvällisesti kirjojen herättämistä ajatuksista ja sitten töihin palatessa suorastaan huokuu sivistystä ja uusia, lennokkaita tapoja ajatella!

Tasapainoiselta ja monipuoliselta kirjalistalta löytyy ainakin näitä teoksia:

– Analyysiä maailmasta. Esimerkiksi tavaroista ja niiden merkityksestä. Ja nimistä, tietysti. Ovathan brändit ja logot paitsi kiehtova puheenaihe, myös yritykselle äärimmäisen tärkeitä menestystekijöitä:

Tove Janssonin tuotantoa. Jansson on syvällinen ja monitahoinen kirjailija, jonka teokset kuuluvat kesään. Hänen kirjoistaan on hyvä keskustella vaikka ulkomaalaisten kollegoiden kanssa:

– Teoksia terveydestä ja liikunnasta. Terve mieli terveessä ruumiissa! Erityisesti musiikkiliikuntaan kannattaa paneutua. Se on aivoille erityisen hyväksi, tukee kognitiivisia kykyjä ja ehkäisee muistisairauksia:

– Neuvottelutaidon oppaita. Neuvotteleminen on avain menestyksekkääseen liiketoimintaan. Tässä teoksessa saatetaan mennä jo manipuloinnin puolelle, mutta kovat ajat vaativat kovia keinoja:

– Muista myös oppaat siitä, kuinka olet mahdollisimman tehokas työntekijä ja ihminen! Burnoutin partaalla on tärkeää keikkua tai et ole vakavasti otettava työntekijä. Muista aina, että joku on kyllä valmis viemään paikkasi. Tööt tööt, Maisa näyttää mallia:

– Ajankohtaista elämää seuraava aikakauslehti. Loma ei ole mikään syy heittäytyä syrjään sivistyksestä ja jättää seuraamatta aikaansa:

Löytyykö sinulta kaikki lukulistalta? Mitä suosittelisit muille Huonon Äidin lukijoille? Kerro kommenteissa!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia