Kaikenlaisia hilavitkuttimia sekä tietysti myös oikeita innovaatioita keksitään koko ajan.

Mutta monta tärkeää, elämää helpottavaa laitetta ja tuotetta olisi vielä syytä kehittää.

Voisitteko teknologiaihmiset ja muut innovaattorit keksiä ja saada tuotantoon esimerkiksi nämä:

Anopinkuuntelulaite

Kuulemma on olemassa sellainen tulkkauslaite, jonka voi laittaa korvaan, ja joka sitten kääntää nopeasti vierasta kieltä kuuntelijan omalle kielelle. No sellainen tarvitaan keskusteluihin anopin kanssa.

Tiedäthän, kun anopin suusta kuuluu mäkä-mäkä-mäkä, miten tuo lapsi tuommoinen on, onpas täällä sotkuista, teillä on varmasti pölypunkkeja, oli se Maiju (=miehen eksä) niin ihana ihminen, mitäs te nyt sinne muutatte, etkö sinä jo mene töihin, mäkä-mäkä-mäkä? Vaikka varmasti anoppi YRITTÄÄ sanoa, että sinä olet mahtava äiti, onpas onnellisen oloisia nuo teidän lapset, kylläpä poikani on saanut upean vaimon, niin kaunis koti teillä… Anopinkuuntelulaite korvassa tulkkaa anopin mäkätyksen mukavaksi ja lempeäksi rupatteluksi!

Teininohjain

Teininohjain on vähän niinkuin kaukosäädin, jolla voi ohjata teinin tekemään asioita, esim. lukemaan läksyjä, imuroimaan, laittamaan ruokaa ja tulemaan ajoissa kotiin. Ohjain antaa teinille sähköiskun tapaisia tuntemuksia, mutta HUOM. miellyttäviä sellaisia, aina kun teini toimii toivotulla tavalla. Näin teinin hyvä käytös vahvistuu ja kaikilla on kivempaa!

Itsekuritin

Itsekuritin toimisi varmaan parhaiten asennettuna aivoihin. Itsekurittimeen säädetään halutut tavoitteet, kuten 10 000 askelta päivässä, ei huutamista kotona, ei tuntikausien somessa roikkumista ja ei suklaapatukoita ruoan korvikkeeksi. Itsekuritin stimuloi toivottua aivoaluetta niin, että huonot tavat jäävät pois! Jee!


Kuva Ali Morshedlou, ylin kuva Franck V.

Suihkekampaaja

Jep, kuivashampoo on melkein tämä. Mutta suihkekampaaja pistää vielä paremmaksi! Se ei ainoastaan tee toissaviikolla pestyistä hiuksista ihanan freesin näköisiä, vaan se myös muotoilee laitetun näköisen, siistin ja tyylikkään kampauksen parissa sekunnissa ilman, että itse tarvitsee nähdä vaivaa!

Pukija

Pukija on sama kuin suihkekampaaja, mutta vaatteille. Astut laitteeseen nakuna ja astut ulos puettuna. Viimeisimpien trendien mukaan valittuihin, oikein istuviin, silitettyihin ja puhtaisiin vaatteisiin puettuna tietenkin!

Muodonmuutin

Toiset meistä harmittelevat sitä, että ovat liian laihoja, toiset sitä että ovat liian lihavia. Joku haluaa isomman pyllyn, joku muotoa hartioihin, joku piememmän mahan. Ei enää tuskallisia tunteja treenaten tai vaativaa ruokavaliota noudattaen! Muodonmuutin imaisee liiat pois tuolta ja lisää täytettä tänne vain sekunneissa! Voit vaihtaa kokoasi myös muodin ja tilaisuuden mukaan: panosta romanttiseen iltaan olemalla pehmeä ja kurvikas, ja lentomatkaa varten voit tehdä itsestäsi pienen ja litteän!

Varaäiti

Voit käyttää itsestäsi tehtyä varaäitiä esimerkiksi silloin, kun lapsi herää öisin ja haluat nukkua. Varaäitiin on ohjelmoitu oikea tuoksu, ääni ja lämpö sun muut ominaisuudet, jotta lapsi tuntee sinun rauhoittelevan häntä. Varaäidin kokemukset voi ladata omiin aivoihinsa, jotta ei menetä hetkeäkään vaikka saakin itse nukkua kun varaäiti valvoo!

Ruoatin

Ruoattimen kevytversiossa saat joka päivälle ohjeen ja aineet maistuvaan ateriaan koko perheelle. Edistyneessä laiteversiossa saat valmiin ruoan suoraan tarjottavaksi!

Ystäväyhdistin

Oletko yksinäinen? Ystäväyhdistin hälyttää, kun olet toisen ystävää kaipaavan kohdalla ja tadaa, voitte tutustua!

Nopeutin

Nopeuttimella pystyt säätämään omaa tai muiden toimintaa. Se on kätevä esim. siivouspäivänä: säädä kaikkien toiminta nopeammaksi ja kas koti kiiltää jo vartissa! Nopeuttimella korjaat myös sen tilanteen, että tuli taas kaupassa valittua hitain jono. Myös puolison tylsän jaarittelun työpäivästään voi kätevästi pikakelata.

Miehen läsnäolo -vaporisaattori

Tämä on kätevä laite niitä varten, jotka eivät halua asua miehen kanssa, mutta haluavat paikalle miehistä tuntua. Laite sopii toki myös niille, jotka kaipaavat miestä tai niille, jotka alkavat esimerkiksi säikkyä olematonta silloin kun oma mies on matkoilla. Vaporisaattoriin saa säädettyä omaan makuun sopivia mies-tunnelmantekijöitä. Siitä voi esimerkiksi varista partakarvoja ja varpaankynnen paloja, ja laitteen voi asettaa erittämään partaveden, mieshien ja halutessa vaikkapa pierun tuoksua. Edistyneissä laitteissa on myös äänitoiminto, johon voi säätää esimerkiksi naurahduksia, kuorsausta tai ”tuu nyt nukkumaan, ei siellä mitään ole” -huuteluja.

Saatavilla on myös versiot ”naisen läsnäolo”, ”mummon läsnäolo” ja ”lemmikin läsnäolo”. Laitteista lähtee läsnäolohahmon ja asetuksen mukaan esimerkiksi pullantuoksua tai oksennettuja karvapalloja.

Vastustyskykykupu

Vastustuskykykupua tarvitaan eri koissa, jotta sellainen saadaan joka perheenjäsenelle. Huomaamaton ja läpinäkyvä kupu estää flunssien, vatsatautien, täiden, kihomatojen sun muiden ikävyyksien tarttumisen. Vastustuskykykupua voi säätää tarpeen mukaan tehokkaammaksi tai miedommalle teholle.

Mitä listalta puuttuu? Minkälaisia keksintöjä sinä kaipaat? Kerro kommenteissa!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia