Kaupallinen yhteistyö Fonum

Teinit  Ei kun aikuiset ovat jatkuvasti kiinni puhelimissaan ja samaan aikaan on ilmassa monta muutakin asiaa. Esim. kröhöm jonkun aikuisen oli aivan pakko puhua erittäin tärkeää tietojentasauspuhelua ystävän deiteistä niin, että puhelin oli olkapään ja korvan välissä. Siis sillä tavalla mukavan jäykästi tuettuna ja molemmissa käsissä oli vielä roskikseen menevät roskapussit. Kun aikuinen sai hilattua roskiksen kannen auki jollain kuvitteellisella kolmannella kädellä, niin puhelin saattoi kirvota korvalta katukivetykselle. Ennen kuin aikuinen ehti sanoa edes voimasanaa, niin naapurin auto oli jo ehtinyt ajaa puhelimen yli (Perustuu tositapahtumiin).

Aikuinen oli päättynyt ottaa myös hieman omaa aikaa vessassa ja selailla puhelinta muun asioinnin ratoksi. Siinä saattoi käydä sillä tavalla, että puhelin päätyi pyttyyn uimaan. Tämä onkin tunnettu klassikko puhelimen rikkojien piireissä. (erittäin tosi tarina tämäkin). Tässä kauheassa visiossa, että olet vessa onnettomuuden uhri ja rakkaimpasi, siis se puhelin, kaipaa huoltoa, niin kannattaa kääntyä ammattilaisten puoleen Fonumille.

On kuultu sitäkin, että sen jälkeen kun puhelin oli uitettu siellä pöntössä, niin teini ei kun aikuinen on päättänyt työntää sen mikroaaltouuniin. Kyllä, tämä tapahtui ja tätä ei missään nimessä voida suositella kenellekään. Aikuinen siinä paniikissa ajatteli, että puhelimen voi kuivattaa mikroaaltouunissa, mutta toisin kävi. Tämä saattaa tulla yllätyksenä, mutta mikroaaltouuni ei ole hyvä paikka kuivata matkapuhelinta. Mainitaan myös, että yhtä huonoja ovat myös kiuas tai kuivausrumpu. Jos nyt kuitenkin päätit kokeilla tätä kikkaa ja kas puhelin kaipaa huoltoa, niin onneksi Fonum on apunasi.

Miehinen tapa tuhota kalleuksiaan on pyörittää sitä pesukoneessa. Tämä on vähemmän yleinen tapa vahingoittaa matkapuhelinta, mutta se on silti mahdollista. Mies saattoi unohtaa puhelimen taskuunsa, kun jätti pyykit odottamaan pesua. Pyykkikoneen tärinä vahingoitti puhelinta, eikä se vesikään varsinaisesti ollut puhelimelle parhaaksi.

Aikuinen, yleensä epätoivoisessa univelassa, voi harhoissaan ostaa itselleen pienen torkku hetken ja antaa pienen lapsensa leikkiä puhelimellaan. Lapset usein innostuvat uusista leluista, jolloin lapsi voi vahingoittaa puhelimen tahallaan tai vähemmän tahalleen, eli vahingossa. Lapsi saattoi myös antaa puhelimen koiralle pureskeltavaksi. Todettakoon siis, että myös ne perheen kissat ja koirat ovat useiden puhelimille tapahtuvien tihutöiden takana. Muistutuksena, lemmikkieläimet eivät varsinaisesti tarvitse puhelinta. Jos lemmikkisi tuhosi puhelimesi tai lapsesi teki siitä selvää, ota yhteys Fonumiin. He hoitavat puhelin- ja vakuutusasiat näppärästi samalla reissulla.

Sitten olisi vielä sellainen homma, että joskus puhelin lentää seinään yllättäen. Teini-ikäiset ja eritoten aikuiset saattavat hetken mielijohteesta tarttua puhelimeen ja nakata sen seinään, syystä tai toisesta. Tämä voi tietysti johtaa siihen, että puhelin vahingoittuu pahoin. Mutta ei hätää, rohkene silti ottaa yhteyttä Fonumiin.

Vaikka some-elämä on täynnä hyvää tarkoittavia neuvoja, on hetkiä, jolloin on viitattava kintaalla ”sammuta se vaan ja käynnistä uudelleen” tai ”päivitä se” tai ”sä et vaan osaa käyttää sitä” saati ”sun olis vaan pitänyt pitää parempi huoli sun puhelimesta” -ohjeisiin ja todettava, että Fonumille se on taas mentävä.

Todettakoon, ettei puhelin ole koskaan turvassa tosi-elämän koukeroissa, ja kuka tahansa perheen jäsen tiedostamatta ykskaks saattaa koitua puhelimensa kohtaloksi. Mutta jos vahinko yllättää, niin onneksi Fonum on aina apuna.

 

— Huono Äiti

Artikkelissa on 1 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

Yksi vastaus artikkeliin “Käytitkö sinäkin puhelinta auton alla? Joo ei kannata kokeilla”

  • Sattuuhan sitä sanoo:

    Sattui muutama viikko sitten; lapsi juoksee puhelimensa kanssa luokseni näyttämään jotain ja liukastuu matkalla, puhelin lentää kädestä. Ryntään itkevän lapsen luo ja otan syliin, kyselen mihin sattuu. Kannan sohvalle ja muistuttelen, ettei tarvitsisi juosta. Lapsi rauhoittuu ja menen hakemaan hänen puhelintaan. Puhelimessa on suojakuori ja se on pudonnut lukemattomia kertoja, aina säilynyt ehjänä. Tällä kertaa ei. Luultavasti kaatumistilanteessa luuri lensi ovenkarmiin ja sai niin merkittävän osuman lasiin, ettei pelkkä suojakuori enää auttanut.

    Luurissa oli joskus vuosia sitten nanosuojakin, mutta lapsi nypläsi sen pois, enkä saanut aikaiseksi laitattaa uutta. Se harmittaa, koska suoja olisi voinut estää tämänkin turman, joka oli puhelimelle lopullinen. Vein sen huoltoon jossa todettiin, että runkokin vääntynyt ja ei voida taata antennien yms. toimivuutta, joten uuden lasin laittaminen olisi rahan tuhlausta. Ei muuta kuin uuden puhelimen ostoon…