Kaupallinen yhteistyö, yhteistyössä Swappie.

Olipa kerran prinsessa (teini), joka hajotti puhelimiaan toinen toisensa perään, niin että äidiltä katkesi se kuuluisa kamelin selkä suurin piirtein kerran kuussa. Erikeeperillä ja maalarinteipillä sitten korjattiin, siis kamelin selkä, ei niistä puhelimista mitään saanut liimallakaan. Ei sillä, että prinsessa olisi tahallaan puhelimiaan pistänyt palasiksi, sattumalta hän vain oli niin kömpelö tai huolimaton, että puhelin puhelimen perään koki kovaa kyytiä, ja yleensä karun kuoleman. Puhelimia tippui hissikuiluun ja vesilätäköihin, betonilattioille ja katukivetyksille. Taisipa kuvioissa olla se surullisen kuuluisa vessanpönttökin jossain välissä.

Prinsessalla oli myös harras toive, että hän saisi itselleen iPhonen, koska kuulemma kaikilla muillakin valtakunnassa sellainen oli. Äitiä ajatus hieman hirvitti, sillä viimeisin puhelin oli mennyt lunastukseen viikossa.

Mutta pitäähän lapsella on puhelin olla nykyaikana, ja kun sukulaisen vanhan kännykän käyttöä oli kärsitty tarpeeksi, halusi prinsessa pistää peliin säästönsä. Ja nyt kuvaan astui Swappie. Prinsessa sai sieltä tehdashuolletun puhelimen vuoden takuulla, ja kaiken lisäksi vielä sen niin tärkeän iPhonen.

Mikä ihmeen Swappie? Swappie.com on turvallinen ja luotettava kunnostettujen älypuhelinten kauppa, josta saa toiminnoiltaan uutta vastaavia iPhoneja luonnollisesti uutta puhelinta edullisempaan hintaan. Käytetyn hankkiminen on ystävällinen valinta paitsi lompakolle myös ympäristölle: merkittävä osa älypuhelimien aiheuttamasta ympäristökuormituksesta syntyy laitteen valmistuksen yhteydessä. Aina ei kannata hankkia uutta.

Swappien puhelimet ovat uusimmalla teknologialla tarkastettuja ja huollettuja iPhoneja, ja kaikki Swappien puhelimet myös läpäisevät 52-vaiheisen ammattiteknikon suorittaman huoltoprosessin. Kaikille puhelimille annetaan myös 12 kk takuu. Swappie on suomalainen kasvuyritys, joka työllistää jo yli 400 ihmistä tämän IltaSanomien jutun mukaan.

Parhaassa tapauksessahan kaikki prinsessat ja prinssit käsittelisivät kännyköitään kuin kalleimpia aarteitaan, mitä ne muuten yleensä ovatkin, sekä rahallisesti että sen kaiken sisällön vuoksi, mutta koska elämä ei mene kuin satukirjassa niin vahinkoja sattuu, enemmän tai vähemmän, yleensä enemmän. Kannattaa tsekata Swappie.

Vielä viimeinen vinkki: jos tuntuu, että jälkikasvulla hajoaa puhelimia vähän turhan tiuhaan tahtiin, voi ottaa käyttöön kuukausittain karttuvan puhelinbudjetin. Joka kuukausi budjetti kasvaa sopivalla summalla, oli se sitten vaikka kymppi tai kaksi, ja potti on sitten käytössä uuden puhelimen hankintaan. Jos teinillä on tiedossa, että puhelimen rikkoutuessa seuraava puhelin saa maksaa vaikka vain kolmekymppiä, niin yllättävän hyvin siitä luurista aletaan huolehtia. Opetetaan samalla myös tavoitesäästämistä.

Swappien iPhonet kelpaavat myös pukinkonttiin, ja krantuinkin lahjansaaja ilahtuu varmasti kun paketista paljastuu täysin uutta vastaava puhelin. Huomio: Nyt saat Huonon Äidin ystävänä iPhonet Swappielta vieläkin edullisemmin – Käyttämällä kassalla koodin huonoäiti10 saat 10 € alennuksen ostoksestasi.  Koodi on voimassa 31.12.2020 saakka ja sen voi hyödyntää myös kaikkiin tarjoustuotteisiin.

Osallistu myös ARVONTAAN, jossa voit voittaa 100 € SHOPPAILURAHAA Swappielle! Katso täältä mikä luuri on mieluisin, ja kerro se meille kommenteissa, niin olet mukana arvonnassa! Yksi onnekas Huonon Äidin kanavissa arvontaan osallistunut voittaa 100 €:n arvoisen lahjakortin Swappie.comiin.

P.S. Swappie myös ostaa iPhoneja. Voit myydä vanhan iPhonesi joko viemällä sen liikkeeseen tai postittamalla, jolloin maksun saa suoraan tilille, ja Swappiella sitten asiantuntijat laitteesta riippuen joko korjaavat tai huoltavat sen.  Puhumattakaan akuista! Pöytälaatikoissa vanha puhelin ei hyödytä ketään, mutta kierrättämällä akut vähennämme yhdessä tarvetta uusien akkumineraalien louhimiseen. 

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 101 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

101 vastausta artikkeliin “Joululahjaksi iPhone?”