Tämä on kaupallinen yhteistyö I make your hair day:n kanssa.

Ai mikä ihmeen NOAH? No aivan ihana uusi ja hyvälaatuinen hiustenhoitosarja! Huonon Äidin kumppani, I Make Your Hair Day, toimii eksklusiivisesti NOAH-tuotteiden maahantuojana Suomessa, ja antaa nyt mahdollisuuden sinulle Huono Äidin ystävänä kokeilla uutuussarjaa todella hyvällä erikoistarjouksella!

Huono Äitihän tietysti itse kokeili jo tuotteita, ja tässä tietoa:

Kaikkien NOAH-uutuussarjan tuotteiden pääraaka-aineina käytetään luonnollisia kasviuutteita ja eteerisiä öljyjä, laadukkaista kasveista ja -kukista perinteisillä tekniikoilla uutettuina. Tuotesarja on kehitetty edistyksellisen tieteellisen tutkimustyön tuloksena, tarkoituksena vastata nopeasti kasvavaan tehokkaiden ja toimivien luonnollisten tuotteiden kysyntään.

NOAH-uutuussarjan tuotteita

Parabeenitonta?

Juu. NOAH on parabeeniton, parafiiniton, eikä sisällä myöskään mineraaliöljyjä, dietanoliamiinia tai natriumlauryylisulfaattia, (DEA ja SLS).

Tehoaineina Italiassa valmistetuissa NOAH-tuotteissa käytetään luonnollisia aineksia, kuten minttua, basilikaa, mustapippuria, nokkosta ja jogurttia. Hiustuotteet eivät tuoksu paljoa, vaan miellyttävästi.

Kenelle?

Tehokkaat ja ympäristöystävälliset tuotteet sopivat kaikille hiustyypeille. Löytyy kosteuttavaa, vahvistavaa, tuuheuttavaa, ravitsevaa, elvyttävää, syväpuhdistavaa ja tehohoitavaa. Löytyy myös hiusväriä säästävää sarjaa, värjätyille, sävytetyille, raidoitetuille tai käsitellyille hiuksille. Kokeilimme  värjättyjen hiusten sarjaa, ja se auttaa värien pysymisessä.

Ja NOAH-sarjasta löytyy oikea tuote melkein mihin vaan tarkoitukseen, löytyy mm. shampoota, hoitoainetta, tehohoitoa, lämpökäsittelysuojaa, suihketta, voidetta, vaahtoa, geeliä, vahaa, naamiota (hiuksille) ja seerumia! Eikä tuoksu vahvasti!

Takkutukka tai vegaani?

Vai ehkä molemmat? Trendikästä hyaluronihappoa vegaanisena! NOAH for beauty toi mukanaan myös täysin vegaanisen YAL-tuotesarjan, joka tuuheuttaa ja vahvistavaa sisältämänsä hyaluronihapon ansiosta. Ja tietysti kosteuttaa. Hyaluronihappo on tehokas kosteuttaja, joka pystyy sitomaan jopa 100 kertaa oman painonsa verran vettä.

YAL-tuotesarjasta löytyy kosteuttava shampoo ja hoitoaine, elvyttävä hiusnaamio, sekä haaroittumista estävä seerumi, joka muodostaa kalvon suojaamaan hiusta sään vaikutuksilta, ja lisää hiusten hyvinvointia ja elinvoimaa. Todellinen buusteri hiuksille!!

NOAH YAL Hyaluronihappoa sisältävä seerumi

Kaiken tämän lisäksi sarjan seerumi (kuvan ruskea pullo pipetillä) hoitaa jälkikasvun takkuongelman hetkessä! Kaksi tippaa seerumia riittää taltuttamaan isommankin takkupesän ilman itkua ja hammastenkiristelyä.

Eikä siinä vielä kaikki! Täysin vegaaninen on myös NOAH Leaves -sarja, sisältäen esim. bambua, hasselpähkinää, ja manteliöljyä.

NOAH Leaves - vegaaninen tuotesarja

Huono Äiti suosittelee! 👍

Niin ja se tarjous? Kun ostat kaksi NOAH-sarjan tuotetta I Make Your Hair Day -kaupasta, saat toisen tuotteista puoleen hintaan käyttämällä koodia NOAH kassalla! Siis, koodilla NOAH osta 2, saat toisen -50%!!

Huippua laatua Huonon Äidin hyville ystäville rajoitetun ajan sunnuntaihin asti!

Tämä on kaupallinen yhteistyö I make your hair day:n kanssa.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.