Ai mikä ihmeen NOAH? No aivan ihana uusi ja hyvälaatuinen hiustenhoitosarja!

Huono Äiti on kokeillut tuotteita ja siirtänyt sekä itseensä että perheensä niiden käyttöön  – tästä on jo vuosi!  Tässä syy, miksi:

Kaikkien NOAH-uutuussarjan tuotteiden pääraaka-aineina käytetään luonnollisia kasviuutteita ja eteerisiä öljyjä, laadukkaista kasveista ja -kukista perinteisillä tekniikoilla uutettuina. Tuotesarja on kehitetty edistyksellisen tieteellisen tutkimustyön tuloksena, tarkoituksena vastata nopeasti kasvavaan tehokkaiden ja toimivien luonnollisten tuotteiden kysyntään.

NOAH-uutuussarjan tuotteita

Parabeenitonta?

Juu. NOAH on parabeeniton, parafiiniton, eikä sisällä myöskään mineraaliöljyjä, dietanoliamiinia tai natriumlauryylisulfaattia, (DEA ja SLS).

Tehoaineina Italiassa valmistetuissa NOAH-tuotteissa käytetään luonnollisia aineksia, kuten minttua, basilikaa, mustapippuria, nokkosta ja jogurttia. Hiustuotteet eivät tuoksu paljoa, vaan miellyttävästi.

Kenelle?

Tehokkaat ja ympäristöystävälliset tuotteet sopivat kaikille hiustyypeille. Löytyy kosteuttavaa, vahvistavaa, tuuheuttavaa, ravitsevaa, elvyttävää, syväpuhdistavaa ja tehohoitavaa. Löytyy myös hiusväriä säästävää sarjaa, värjätyille, sävytetyille, raidoitetuille tai käsitellyille hiuksille. Kokeilimme  värjättyjen hiusten sarjaa, ja se auttaa värien pysymisessä.

Ja NOAH-sarjasta löytyy oikea tuote melkein mihin vaan tarkoitukseen, löytyy mm. shampoota, hoitoainetta, tehohoitoa, lämpökäsittelysuojaa, suihketta, voidetta, vaahtoa, geeliä, vahaa, naamiota (hiuksille) ja seerumia! Eikä tuoksu vahvasti!

Takkutukka tai vegaani?

Vai ehkä molemmat? Trendikästä hyaluronihappoa vegaanisena! NOAH for beauty toi mukanaan myös täysin vegaanisen YAL-tuotesarjan, joka tuuheuttaa ja vahvistavaa sisältämänsä hyaluronihapon ansiosta. Ja tietysti kosteuttaa. Hyaluronihappo on tehokas kosteuttaja, joka pystyy sitomaan jopa 100 kertaa oman painonsa verran vettä.

YAL-tuotesarjasta löytyy kosteuttava shampoo ja hoitoaine, elvyttävä hiusnaamio, sekä haaroittumista estävä seerumi, joka muodostaa kalvon suojaamaan hiusta sään vaikutuksilta, ja lisää hiusten hyvinvointia ja elinvoimaa. Todellinen buusteri hiuksille!!

NOAH YAL Hyaluronihappoa sisältävä seerumi

Kaiken tämän lisäksi sarjan seerumi (kuvan ruskea pullo pipetillä) hoitaa jälkikasvun takkuongelman hetkessä! Kaksi tippaa seerumia riittää taltuttamaan isommankin takkupesän ilman itkua ja hammastenkiristelyä.

Eikä siinä vielä kaikki! Täysin vegaaninen on myös NOAH Leaves -sarja, sisältäen esim. bambua, hasselpähkinää, ja manteliöljyä.

NOAH Leaves - vegaaninen tuotesarja

Huono Äiti suosittelee! 👍

Jaa oliko joku tarjous?  NOAH-sarjan tuotteet I Make Your Hair Day -kaupasta -30%  Huippua laatua Huonon Äidin hyville ystäville rajoitetun ajan sunnuntaihin asti! Eikä tässä vielä kaikki – toimituskuluja ei ole! Eikä tässä vielä kaikki! Joka pakettiin tulee mukaan 3 testeriä!!

 

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 1 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

Yksi vastaus artikkeliin “Hyvät hiustuotteet nyt tutustumishinnalla!”

  • Heidi sanoo:

    I Make your hair day yrittäjä yrittää loppuun saakka olla toimittamatta joulukuussa tilattua tilausta. Kusettaa sen minkä kerkeää. Sain viimein lukuisien yhteydenottojen jälkeen yrittäjän kiinni puhelimitse ja hän lähetti puolet tilauksestani. Seuraavaksi uhkasin kuluttajasuojalla. Hän valehteli lähettäneensä kaksi pakettia vaikka seurantakoodillä näki että toinen toimitus tehtiin seuraavana päivänä kun olin soittanut hänen kampaamoon ja valittanut vajaasta tilauksesta. Kusettaja.