Jos olet koskaan viettänyt aikaa internetissä, olet varmasti kuullut siitä, että ihmiset käyttävät sähköhammasharjoja niinsanotusti ”hierontaan”.

Sähköhammasharja on kotosalla saatavilla oleva laite, joka surisee ja pörisee, aivan kuten varsinaiseen tarkoitukseen tehdyt vempeleet, joten on helppo laskea 1+1.

Nyt kuitenkin gynekologi on varoittanut tästä touhusta. Daily Mailin jutun mukaan kyseessä on uusi villitys, mutta internetti vakuuttaa kyllä, että mitään uutta sähköhammasharjan seksileluna käyttämisessä ei ole.

Gynen mielestä vehkeen tunkeminen ”vehkeisiin” ei ole suotavaa. Ei kuulemma ole väliä sillä, mitä osaa hammasharjasta käyttää ja mihin kohtaan, se on silti riskaabelia touhua. Netistä tosiaan löytyy kokemuksia niin varren kuin harjapäänkin käytöstä.

Ajatus harjapään harjaksista rulluttamassa herkissä kohdissa ei välttämättä ole kovin mukava, mutta toki kukin tavallaan. Riskejä siinä gynen mukaan kuitenkin piilee. Alapää saattaa vahingoittua sähköhammasharjan kanssa leikkiessä.

Myös hygieniakysymykset toki mietityttävät, ja aiheesta.

kaksi kättä ja sähköhammasharja vaaleanpunaisella taustalla
Kuvat Goby.

Gynekologin neuvo kuuluukin siis seuraavasti: ei hammasharjaa muualle kuin suuhun! Kaikki kätevät emännät toki muistuttavat, että käytöstä poistettu hammasharja on varsin pätevä laite niin sanotusti paikkojen rassaukseen, mutta tällöin puhutaan ihan oikeasti siivoamisesta!

Jos erinäiset pöristimet ja suristimet kuitenkin kiinnostavat, lue tämä kattava juttu aiheesta. Siinä paljastetaan muun muassa, että mitä eroa on dildolla ja vibraattorilla, sekä se, että uskaltaako seksilelukaupoista tilata mitään vai lukeeko paketissa oravankokoisilla kirjaimilla SEKSILELUJA.

Jos taas kaipaat testikokemuksia, niin lue tästä jutusta, miten testasimme monenlaisten seksilelujen toimivuutta!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia