Raskaudenaikaiset olosuhteet vaikuttavat vauvaan, se tiedetään.

Siksi raskaanaolevia kehotetaan esimerkiksi syömään monipuolisesti ja jos mahdollista, välttämään stressiä. Onpa niitä vinkkejä siitäkin, että jo kohdussa olevalle lapselle kannattaa soittaa musiikkia ja lukea, koska se kehittää lapsen aivoja jo ennen syntymää.

No jos haluat varmistaa, että kohdussa köllöttelevä lapsi varmasti kehittyy optimaalisesti ja on sekä musikaalinen että fiksu heti synnyttyään, voit nyt soittaa musiikkia lapselle niin että hän varmasti kuulee!!

Sikiö kuulee kyllä mitä ympärillä tapahtuu. Mutta miksipä ei varmistaa asiaa uudella keksinnöllä…nimittäin PIMPPIKAIUTTIMILLA!

Jep. Sellainen tuote on oikeasti olemassa, ja se on viralliselta nimeltään Babypod.

Kyseessä on vähän niinkuin geishakuula, mutta siitä kuuluu musiikkia. Vempele tungetaan vaginaan ja siellä se sitten lurittelee musiikkia sikiön iloksi. Äiskä voi kuunnella samaa kappaletta omista kuulokkeistaan – jee bileet!


Kuva Ryan Franco, ylin kuva Jelleke Vanooteghem.

Parhaimmillaan vehje on harmiton, mutta pahimmillaan se vaurioittaa sikiön kuuloa. Sikiö tosiaan kuulee kohdussa, ja jos hänelle haluaa soittaa musiikkia, sen voi tehdä ihan tavallisten kaiuttimien välityksellä. Musikaalinen äiti voi toki myös itse soittaa ja/tai laulaa. Tuskinpa edes haittaa vaikka äiti ei olisi musikaalinen, äidin ääni kun on sikiön lempimusiikkia joka tapauksessa.

Mutta mistä musiikista sikiöt sitten tykkäävät? Babypodin valmistajat tutkivat asiaa yhdessä Warner Musicin kanssa, ja tulos ei ehkä yllätä. Masuasukkien ykkössuosikki on Mozart, jonka useampikin teos innostaa jo kohdussa. Sikiöille kelpaa myös Queenin Bohemian Rhapsody sekä Village Peoplen Y.M.C.A.

Ehkä tästä voi vetää sen johtopäätöksen, että jos kappale on aikuisen mielestä tarttuva, saattaa siitä tykätä jo syntymätön vauvakin!

Lähde.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 1 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

Yksi vastaus artikkeliin “Musaa masuasukille? Pimppikautin tekee kohdustasi diskon!”

  • Katsa sanoo:

    Miksi käytetään sanaa masuasukki? 🤢🤮 ja pimppikaiuttimia ostavat ovat eittämättä hieman typeriä.