Elämme teknisten laitteiden keskellä. Ne antavat meille musiikkia, elokuvia ja pelejä, ja mahdollistavat yhteydenpidon ystäviin. Onneksi ne myös toimivat pomminvarmasti ja niiden asentaminen on helppoa!

Kas näin sujuu minkä tahansa viihdelaitteen asennus:

Avaa laitteen pakkaus. Huomaa ettei se aukea. Etsi vartti saksia. Anna periksi ja käy pakkauksen kimppuun leipäveitsi aseenasi. Prosessin aikana katkaise 1-2 kynttä ja saa viiltohaava.

Pura laitteen osat pakkauksesta. Vilkaise käyttöohjetta halveksuvasti ja heitä se olan yli.

Tule katumapäälle ja kurkista ohjetta. Aaa, tämä on helppoa!

Asettele laitteen piuhat kiinni ja osat paikoilleen. Kytke virta. Tunne kutkuttavaa odotusta, joka purkautuu antikliimaksiin kun mitään ei tapahdu.

Pura piuhat ja viritä ne toisin. Kytke virta. Tunne turhautumista kun mitään ei tapahdu.

Tuijota käyttöohjeita syyttävästi.

Pura piuhat ja viritä ne kuten ne olivat ensimmäisellä kerralla. Kytke virta. Ole sekä ärtynyt että tyytyväinen kun laite käynnistyy.

Yritä yhdistää laite verkkoon. Huomaa, että laite ei yhdistä verkkoon.

Tuijota käyttöohjeita. Googlaa lisää ohjeita.

Huomaa, että laite vaatii salasanan. Syötä salasana. Huomaa, että laite ei huoli salasanaa. Kirjoita se uudelleen kuusitoistatuhatta kertaa, kunnes laite hyväksyy sen.

Yritä yhdistää laite verkkoon. Odota, kun laite sanoo kolmen vartin ajan ”yhdistetään”.

Huomaa, että laite ei yhdistä.

Saa hepulikohtaus. Paisko vähän pakkauslaatikkoa ympäri olohuonetta ja päätä rauhoittua asennusjuoman äärellä.

Tekstaa tai soita perheenjäsenelle tai ystävälle, joka osaa asennushommat. Kuuntele, kuinka hän ehdottaa että teet kaiken sen, mitä olet jo tehnyt. Yritä olla huutamatta JUST NOIN MINÄ TEIN!

Toista kaikki edeltävät vaiheet. Huomaa, että kello on kohta kaksi yöllä. Mene kärttyisenä nukkumaan.

Ylin kuva Lilly Rum.

Jatka asennusta seuraavana päivänä. Huomaa, että laite ei edelleenkään toimi.

Pyydä asennushommat osaava ystävä tai perheenjäsen paikalle. Katso vierestä, kun hän toistaa kaiken jo aiemmin tekemäsi.

Huomatkaa, että laite ei toimi. Ottakaa asennusjuomat ja haukkukaa vempele lyttyyn.

Soittakaa asiakastukeen. Kuunnelkaa kuinka tukihenkilö ehdottaa, että teette kaiken sen, mitä olette jo muutamaan kertaan tehneet. Yrittäkää olla huutamatta JUST NOIN ME TEHTIIN!

Jatkovaihtoedot: Tilatkaa asennus/ Hankkikaa paikalle teini/ Unohtakaa laite ikiajoiksi pyörimään olkkarin nurkkaan/ Unohtakaa laite pyörimään olkkarin nurkkaan kunnes se eräänä päivänä meneekin päälle ja yhdistää verkkoon ilman että kukaan tietää miksi se onnistuu.

Kas näin kätevästi ja helposti sinulla on uusi tekninen laite ilonasi!

Mitä ajatuksia tämä herättää? Kerro kommenteissa kohdassa KOMMENTOI tai lähetä oma avauksesi ihan mistä hyvänsä aiheesta Avaudu tästä -lomakkeella! Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

Huomaathan, että Avaudu tästä -lomakkeella et voi kommentoida tähän artikkeliin. Tämän artikkeliin jätät kommenttisi kohdassa Kommentoi artikkelia.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia