Kaupallinen yhteistyö, yhteistyössä Swappie.

Mitä jos voisit vaihtaa puhelimesi uuteen juuri silloin kun sulle parhaiten sopii? Ilman jonotusta asiakaspalveluun, ilman postituksia, ilman ihmiskontakteja? Introvertin unelma, voisi sanoa. Nyt on unelmaan vastattu, ja on kuulkaa semmoinen teknologian ihme, että! Swappien puhelinautomaatit ovat saapuneet Tampereelle, Turkuun ja Vantaalle!

Aikanaan puhelinkopeista soiteltiin rahaa vastaan, eli käteisellä tai puhelinkortilla! Se oli silloin kultaisella keskiajalla, kun elämää elettiin mustavalkoisena ja Google ei tiennyt mistään mitään. Puhelinkopit olivat vallankumouksellinen keksintö: soitella ihmisille matkan varrelta, ajatella! Niin olivat suosittuja, että Teräsmieskin valitsi puhelinkopin sovituskopikseen. Mutta sitten tuli kännykkä, ja simpukka, ja vihdoin ja viimein iPhone, älylaitteista himotuin.

Mukana kannettavien puhelinten myötä puhelinkopit katosivat katukuvasta, mutta muistoissa niitä voi vielä katsella. Tai historiallisissa kuvissa, jotka saa nekin helposti siihen älyluurin näytölle, nuoriso voi vaikka Googlettaa jos ei muuten usko. Puhelinkoppien aika siis on ohi, ja on astuttu automaattien aikaan. Löytyy pakettiautomaattia, välipala-automaattia, raha-automaattia ja kuulemma myös pizza-automaattia! Ja hyvä että löytyykin, automaatit kun helpottavat arkea monilla tavoilla. Ja nyt löytyy puhelinkin automaatista! Kopiksi Swappien uutuusautomaattia ei voi välttämättä väittää, eikä Teräsmieskään siellä mahdu legginsseihin survoutumaan, automaatti on nimittäin täynnä uudenveroisia iPhoneja!

Swappien puhelinmenvaihtoautomaatilla voi ostaa uuden veroisia tehdashuollettuja iPhoneja! Eli jos on puhelimen vaihto mielessä, teinin puhelin oli vahingossa mukana suihkussa, tai jos päivitetyn iPhonen himo iskee vaikka kahvitauolla, ei tarvitse odotella, jonotella ja odottaa käsittelyä, vaan uudenveroisen luurin saa ostettua automaatista parissa minuutissa! Valitaan vain halutun iPhonen malli, väri ja muistikapasiteetti, syötetään yhteystiedot ja maksetaan ostos maksupäätteen ohjeiden mukaisesti, ja TADAA! Uusi tehdashuollettu puhelin on valmiina käyttöön. Automaatin kautta ostetuille puhelimille myönnetään sama 12 kk takuu sekä 14 vuorokauden palautusoikeus kuin kaikille muillekin Swappien laitteille, joten ostaminen on täysin turvallista.

Eikä siinä vielä kaikki, vaikka jo siinä että puhelimen voi ostaa automaatista on jo paljon, Swappien automaatilla voit myös myydä vanhaksi käyneen laitteen. Swappie ostaa käytetyt älypuhelimet parhaaseen hintaan kunnostettavaksi, ja luurista saadut eurot maksetaan tilille jo seuraavana arkipäivänä! Maksunopeuden vuoksi automaatti on ehdottomasti nopein tapa myydä vanha puhelin Swappielle, eli lyödä luurilla rahoiksi. Vastaamalla automaatilla muutamaan helppoon kysymykseen puhelimen kunnosta saa alustavan hinta-arvion, ja lopullisen hintatarjouksen saa syöttämällä puhelimen automaattiin. Jotta saa vielä rahatkin puhelimesta, pyytää automaatti yhteystietoja, mutta tämän vaivattomammaksi puhelimen myyntiä ei kyllä saa.

Automaatti ottaa muuten vastaan myös vähän kolhujakin keränneitä luureja, ja Swappie hoitaa puhelimen korjaamisen, tai tarvittaessa kierrätyksen. Jos on siis käynyt vaikka näin:

Automaatilla voit myös vaihtaa vanhan puhelimesi uuteen ja maksat vain erotuksen. Oli kyseessä sitten kuvan mukainen vähän osumaa ottanut puhelin, tai ihan vaan tekee mieli vähän uudempaa mallia, Swappien automaatilla vanhan puhelimen voi vaihtaa uudenveroiseksi huollettuun iPhoneen helposti kauppareissun ohessa. Ja nyt voit päivittää puhelimen iPhoneen vaikka vaihdokki ei olisikaan iPhone, eli automaatille voi tuoda vaihdossa myös vanhan Android-puhelimen!

Swappien automaatti vastaa siis ihan uudella ja asiakkaiden toivomalla tavalla puhelimien kierrätykseen ja kysyntään. Ota siis suunnaksi Turun Skanssi, Tampereen Koskikeskus tai Vantaan Myyrmanni, bongaa Swappien automaatti, ja tutustu puhelinmyynnin ja -kierrättämisen innovaatioon! Kannattaa mennä heti, että voi sitten kavereille kehuskella että ensimmäisten joukossa oli teknologian tietä raivaamassa. Tästä pääset lukemaan lisää Swappien puhelimenvaihtoautomaateista!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia