Kaupallinen yhteistyö Kotisataman Valo

Ajan tuhlaaminen deittimarkkinoilla on rasittavaa. Tunsitpa sitten biologisen kellosi tikittävän, et nauti sinkkuna olemisesta, haluaisit perustaa perheen (tai saada toisen lapsen), oli syy parisuhteen etsimiselle mikä tahansa on deittailu nykyään melko monimutkaista. Sopivan deitin löytäminen ghostaajien ja yhden illan juttuja vonkaavien seasta on vaikeaa ja vaikka onnistuisit löytämään kivan oloisen deitin, on tosi vaikeaa ottaa puheeksi unelmat perheen perustamisesta tai naimisiinmenosta jollekulle jota olet juuri alkanut tapailla.

Jos tiedät haluavasi lapsia, miten otat tämän esille deittailuprosessin alkuvaiheissa? Vastaus on, että monessa paikassa et mitenkään. Et halua tuhlata aikaasi, mutta samalla et halua pelotella potentiaalisia deitteja olemalla liian yliampuva ja ehdoton halusta perustaa perhe tai muuten vaan toiveesta löytää pitkä parisuhde.

Yksi kestävän parisuhteen ominaisuuksista on samanlaiset arvot. Moni haaveilee perheen perustamisesta tai naimisiinmenosta, mutta valitettavasti nykyajan deittikulttuuri keskittyy lähinnä yhdenillan juttujen ja irtoseksin etsintään. Sinkkuna ei todellakaan ole helppoa löytää sellaista kumppania, jonka kanssa jakaisi samat arvot ja yhteisen tahdon perustaa perheen tai löytää aito parisuhde.

Miksi ei voi olla appia ihmisille, jotka irtosuhteiden sijasta etsivät pitkäaikaista partneria? Hyvä kun kysyit, tätähän on mietitty pitkään. Ja rukouksiin on myös vastattu, melkein kirjaimellisesti!

Valo on uusi kotimainen kristillinen deittipalvelu, jossa etsitään kumppania tositarkoituksella. Moderni appi kaikille, jotka etsivät elämäänsä kumppania ja parisuhdetta. Valon edeltäjänä toimii Kotisatamandeitti.fi, Suomen suurin ja vanhin kristillinen deittipalvelu, jonka kautta on etsitty seuraa saman arvomaailman omaavien ihmisten joukosta jo yli kaksi vuosikymmentä. Nyt rakkauden voi löytää myös puhelimesta. ❤️

Sovelluksen pointti on tämä: etsitään parisuhdetta, ei yhden yön juttuja. Tuodaan yhteen käyttäjät, joilla on samanlaiset arvomaailmat ja toiveet suhteen tulevaisuudesta. Keskitytään niihin oikeasti tärkeisiin puoliin ihmisessä. Valossa on vapaus olla oma itsensä pelkäämättä muiden tuomitsemista, ja esimerkiksi hengelliset asiat on helpompi ottaa puheeksi, kun tietää että Valossa muutkin jakavat uskon asioita.

Valon käyttö on helppoa ja yksinkertaista, ja kumppaniehdokkaiden etsiminen onnistuu myös vähemmän nettinatiiveilta. Kun vastaan tulee kiinnostavan näköinen tyyppi, painat tykkäystä ja jäät odottamaan tuleeko osuma, eli tykkäsikö toinenkin sinusta! Ja tämä on vielä ilmaista! Valoa voi käyttää ilmaiseksi, mutta toki olemassa on myös Valo Plus, josta löytyy sitten Ehkä-toiminto, Valo Highlight- toiminto, Valo Star- ja Kumoa- toiminto. Valo Highlight- toiminto antaa profiilillesi lisänäkyvyyttä. Valo Star puolestaan näyttää tykkäyksesi heti ja sisältää tiedon että se olet sinä joka on hänestä tykännyt. Plus!-käyttäjänä näkee heti ketkä ovat tykänneet profiilistasi, ja käytössä on rajattomat pyyhkäisyt ja tykkäykset ilman mainoksia.

Eli, jos oikean parisuhteen ja sen oman valon löytäminen kiinnostaa, niin lataa deittiapiksi Valo.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 1 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

Yksi vastaus artikkeliin “Haluatko lukita rakkauden etkä vaihtaa kohdetta koko ajan?”

  • Pipari sanoo:

    Näitä valomainoksia tulee koko ajan.
    Melko huvittavaa, kun sanotaan että google tietää sinusta kaiken. Vaan eipähän tiiä että en ole kristitty, eikä sitä että olen vanha ja paksu eli en yhtään deittailukuosissa. Ai niin ja olen minä naimisissakin, jo kolmekymmentä vuotta enkä enää jaksa kouluttaa uutta ukkoa.