Tämä kirjoitus on lähetetty Avaudu tästä -lomakkeen kautta. Lähetä sinäkin tarinasi tai keskustelunavaus täältä. Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

”Uusioperhe. Sanana jo kertoo paljon. Perheiden pyörittämistä siellä sun täällä mikä toimii arjessa hyvin. Onneksi. Nepsylapsi plus temperamenttinen nollasta sataan lapsi. Seiskaveet eli mahtava kombo.

Arki rullaa hyvin, MUTTA kun on loma…

Mikään ei ole hyvin on tylsää ei tekemistä, jatkuvaa vinkumista kunnes keksit jotain tekemistä, mikä on arjesta vielä enemmän poikkeavaa, vaikka kahvilaan aamupalalle autolla klo 10 kun äiti on vähän väsy, ja kaikki poikkeava rasittaa etenkin toista lasta ja kaboom soppa on valmis.

Aamut alkaa kello kuusi tuolla äiiitiiii ei ole miiiitääään tekemiiiissstääää… Ihan sama valvotaanko meillä kahdeksaan vai yhteentoista. Oh trust me oon kokeiltu 😅

Illat menee, kun jompikumpi/molemmat räjähtelee pitkin asuntoa. Jos vaikka lattialla oleva lego, mihin ei ole koskettu kuukauteen, onkin väärinpäin.

Iltapesut menee vähän niin ja näin. Kunhan hammastahnaa menee suuhun olen ajatellut.

Iltasatu rauhoittaa ja se luetaankin joka ilta.

Mutta pitkä pinna on tällä äidillä koska suunnittelee matkaa tallinnaan 😂

Täytyy olla armollinen itselleen ja lapsille. Heidän arki muuttui ja kai tämä tästä tasoittuu ennen kuin koulut alkavat. Kai?

Kaikki hehkuttaa että onpa ihanaa teillä kun lapset lomalla. Tekisi mieli välillä sanoa että ole hyvä saat vaikka kolmeksi päiväksi teille. Tässä yövuorossa 13 h oltuani mietin kuitenkin että selvitään me tästä(kin) lomasta. Kyllä.”

Nimim. Äiti on loppu

Artikkelikuva Kelly Sikkema.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 1 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

Yksi vastaus artikkeliin “Arki rullaa hyvin, MUTTA kun on loma…”

  • Lare sanoo:

    Eli mitä se isä tekee..? Vai ymmärsinkö väärin että olikin kyse yh-äidistä? Raskasta on jos yksin kaikesta huolehtii. Kyllä ne aamuherätykset, päivän touhut ja iltapesut puoliksi kahden aikuisen taloudessa jaetaan.