Hyvät sisaret, tiedän että tämä kuulostaa aivan uskomattomalta jutulta. Vielä uskomattomammalta kuin Huonon Äidin saitilla taannoin ollut juttu aivan uskomattomasta miehestä. Mutta vannon että tämä on totta!!

Lapseni tulivat äskettäin kotiin. He olivat olleet isovanhempien kanssa maalla. Odotin, että nyt alkaa kiukuttelu ja mankuminen. Vähintään väsyneitä ja tylsistyneitä lapset olisivat. Pitäisi kehittää jotain tekemistä, ehkä leffan katsomista tai muuta rauhoittavaa.

Mutta ei. Meinasin lentää pyllylleni, sellaisen käänteen tapahtumat saivat!

Ihan ensiksi oli tosi outoa se, että lapset istuivat sohvalle näpräämään kännyköitään. No mitä outoa siinä on, sinä kysyt. Odotapa vain…

He istuivat sohvalla VIEREKKÄIN. Ilman tappelua!! Kumpikaan ei töninyt toista kauemmaksi. He eivät potkineet toisiaan. He eivät kinastelleet.

Ei tässä vielä kaikki. Kokeilin ihan kokeeksi kysyä, että kumpi siivoaisi keittiön. Et ikinä usko, mikä vastaus oli. Minä! Minä! Noh non lapset, saatte jakaa. Siivottavaa riittää kyllä teille molemmille!

Mutta ei vielä TÄSSÄKÄÄN kaikki…

Seuraavaksi lapset alkoivat lajitella pieneksi jääneitä vaatteitaan. Yhä sulassa sovussa. Ei kinastelua, ei kitinää, ei syytöksiä!! Us-ko-ma-ton-ta.

Tiedän, että tämä kuulostaa keksityltä jutulta, en uskoisi itsekään. Mutta seuraavaksi he alkoivat heittää turhaa tavaraa roskikseen. Ihan totta!

Sen jälkeen toinen lapsista tuli pyytämään puhtaita lakanoita. ”Voisimme vaihtaa lakanat. Olen katsonut Youtubesta life hack -videoita, osaan vaihtaa pussilakanan nykyään itse.”

Lakanoiden vaihtamisen jälkeen seurasi vielä imurointi. Enkä käskenyt tekemään yhtäkään näistä asioista! Kaikki oli täysin VAPAAEHTOISTA.

En kerta kaikkiaan ymmärrä mitä täällä tapahtuu. Olenko unessa? Vai mistä tällainen voi johtua?

Ehkä avaruusoliot ovat muuttuneet lapseni näköisiksi, eivätkä oikein ymmärrä millä tavalla heidän kuuluisi toimia?

Joka tapauksessa, aion nauttia tästä täysin siemauksin. Sen hetken kun tätä kestää! Et ehkä voi kuvitellakaan miten onnekkaaksi tunnen itseni nyt!

Tietysti koko ajan odotan, että kohta alkaa perus tappelu ja sotkeminen. Mutta halusin kertoa tämän teille hyvät kanssavanhemmat. Joskus voi näinkin käydä, ihan oikeasti.

Ja alienit jos olette kuulolla, voitte pitää oikeita lapsiani vielä sen aikaa että koko kämppä on siisti. Sitten ottaisin heidät mieluusti takaisin!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 3 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

3 vastausta artikkeliin “Apua ovatko alienit naamioituneet lapsikseni?!”

  • Tehdään, kun ehditään sanoo:

    Meillä tuli työharjoittelusta (TeT) ysiluokkalainen niin hyvän lausunnon kanssa, että meinasin revetä🤣 Omatoimisuus ja avuliaisuus täysillä pisteillä. 😁🤔

  • Nimetön sanoo:

    Voisinko lähettää omani sinne myös 😊😁

  • Katlin sanoo:

    Ihanat isovanhemmat saaneet taikaa aikaan <3 Useammin vaan maalle mummolaan!