Kaupallinen yhteistyö, yhteistyössä Change Lingerie.

Ruuhkavuosien hälinässä rakkauden osoittaminen itsellesi (tai elämäsi naiselle) ei ole välttämättä aina ole prioriteettilistalla ensimmäisenä, mutta nautittaisko vähän elämästä ja tehtäisiin tänä ystävänpäivänä poikkeus. Annetaan tänä vuonna ystävänpäiväksi oikeasti hyvä ja tarpeellinen lahja. Ihanat kukkakimput ja suosikkisuklaat ovat toki aina kiva vaihtoehto, mutta toinen vaihtoehto ja loistava idea olisi upeat alusvaatteet.

Tyylikkäät alusvaatteet ovat jokaisen naisen unelma ja hyvän vaatekomeron selkäranka. Oikeankokoiset ja hyvin istuvat, silmää miellyttävät alusvaatteet luovat perustan hyvälle kokonaisuudelle, joka lisää itsevarmuutta. Kauniit alusvaatteet ovat erinomainen ystävänpäivälahja, jota saaja varmasti arvostaa. Jos ostat ystävänpäivälahjaa itsellesi, Changen myymälöissä asiantunteva henkilökunta auttaa mielellään oikean kokoisten ja silmää miellyttävien alusvaatteiden löytämisessä. Myös verkkosivuilla on asiakaspalvelu, jos tuntuu siltä, että ei just nyt jaksa raahautua lähimpään liikkeeseen.

Jos ostat ystävänpäivälahjaa jollekin rakkaalle ja haluat välttää väärän koon  ja tyylin valinnan, voit antaa lahjansaajalle vapaat kädet valita itse omaan tyyliinsä sopivat ja hommata hänelle lahjakortin. Sekin on rakkauden ja välittämisen teko. Miellyttävä alusasu on vaan kaiken a ja o. Tutustu tästä Changen ystävänpäivämallistoon.

Change julkisti myös vastikään uuden VIP+ jäsenyyden. VIP+ jäsen saa Changelta 40% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista vuoden 2023 loppuun asti (31.12.2023). VIP+ jäseneksi voi liittyä Changen verkkokaupassa tai myymälöissä. VIP+ jäseneksi liitytään 13€ liittymismaksulla, joka on kertamaksu. Jo 32,50 euron ostoksella, saamasi 40% alennus kattaa liittymismaksun.😉

Koska Huono Äiti ❤️ kauniita ja oikeankokoisia liivejä puhumattakaan ihanista pikkareista, arvotaan yhdelle onnekkaalle Huonon Äidin ystävälle vapaavalintainen alusasusetti! Kurkkaa Changen  mallisto TÄSTÄ ja kerro meille kommenteissa suosikkisettisi, niin olet mukana! Kaikkien Huonon Äidin kanavilla arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan yksi vapaavalintainen Changen alusasusetti. Voitto noudetaan lähimmästä Change Lingerie -myymälästä, ja voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Osallistumisaikaa on 14.3.2023 saakka. Muista jättää myös sähköpostiosoite sille varattuun kenttään. Arvonnan jälkeen kommentit yhteystietoineen poistetaan.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 193 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

193 vastausta artikkeliin “Anna tänä ystävänpäivänä oikeasti hyvä lahja”