Kaupallinen yhteistyö, yhteistyössä Change Lingerie.

Rintsikoiden vaikutusta itsetuntoon on jopa tutkittu. Ainakin yhdellä neljästä naisesta epämukavat tai rumat rintaliivit alentavat itsetuntoa. Seksikkäät ja hyvin istuvat liivit puolestaan kohottavat itsetuntoa ainakin puolella naisista. Alusvaatteilla on siis itsetunnon kannalta vähintään yhtä tärkeä rooli kuin päällysvaatteilla.

Ajattele luottoliivejäsi. Niitä jotka tukevat päivästä toiseen, tuntuvat päällä vain hyvältä, ehkä myös kohottavat povea, ja auttavat peittävyydellään myös estämään katastrofaaliset nip slip -tilanteet, jos vaikka liian kireän puseron nappi pompsahtaa auki kesken kauppareissun. Tai palaverin. Sitten ajattele niitä liivejä mitkä valitset kaapista erityisiin tilanteisiin. Juhliin tai vaikka treffeille. Liivejä jotka kohottavat napaan kurottavien lapasten lisäksi myös itsetuntoa. Ajattelitko molemmilla kerroilla samoja liivejä? Hyvä, hyvät liivit saavat olla myös kauniita ja itsevarmuutta antavia! Tai sitten et? Juu, ei mekään. Kaapista löytyy ne arkiliivit ja sitten ne juhlaliivit, jotka puristavat, kiristävät, painavat ja jäytävät, mutta saavat tissisi näyttämään terhakkaalta.

Ihanat rintaliivit tukevat rintoja ja tarvittaessa myös kohottavat napaan kurottavia rukkasia. Vai kenties tympivät, puristavat, kiristävät, painavat ja jäytävät? Jos mennään jälkimmäisellä, voidaan 99,99 % varmuudella kertoa että tarvitset uudet liivit. 0,01 % jätetään niille, joilla ehkä on jo mukavat ja oikean kokoiset liivit kaapissa, mutta päälle vedetään silti ne epäistuvat siksi että pitää mennä liivien ulkonäkö edellä, mukavuudesta tinkien. Toisaalta taas, eikö olisi kiva jos myös mukavat, tukevat ja toimivat liivit olisivat tarpeeksi nätit kohottamaan itsetuntoakin?

 

”Intimate on leikkisä, naisellinen, kevyt ja läpikuultava.”

Change Lingerien uusi Intimate mallisto tuo sinulle nuorekkaat, hyvin istuvat ja kauniit rintaliivit kaikki samassa paketissa. Kukapa ei haluaisi kauniita, mutta myös hyvin istuvia liivejä. Meitä ainakin kyllästyttää ajatus ”arki- ja juhlaliiveistä”.

Koska Huono Äiti ❤️ kauniita ja oikeankokoisia liivejä puhumattakaan ihanista pikkareista, arvotaan yhdelle onnekkaalle Huonon Äidin ystävälle vapaavalintainen alusasusetti! Kurkkaa Changen Intimate mallisto tästä ja kerro meille kommenteissa suosikkisettisi, niin olet mukana! Kaikkien Huonon Äidin kanavilla arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan yksi vapaavalintainen Changen alusasusetti. Voitto noudetaan lähimmästä Change Lingerie -myymälästä, ja voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Osallistumisaikaa on 23.10.2022 saakka.

 

ARVONTA PÄÄTTYNYT. KIITOS KAIKILLE OSALLISTUNEILLE!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia