”Sinkkuilu ei ole tila johon jouduin, vaan tila johon halusin.

Aikani väännettyä mieheni kanssa asioista, jotka eivät vuosien aikana muuttuneet, halusin eron. Täysin yllättynyt olen kuitenkin tästä treffailun maailmasta.

En käy baareissa, joten olen tapaillut sosiaalisen median tai treffipalveluiden kautta ihmisiä.

Miehissä näyttäisi olevan muutamaa tyyppiä. On niitä, jotka kehuvat sinut maasta taivaaseen ja takaisin. He lähettelevät sydämiä ja pusuja heti alusta alkaen.

Sitten on niitä, jotka lähettää sen kikkelin kuvan iltahämärissä, kun ajattelevat että se on kyllä takuuvarma keino saada nainen kuin nainen.

Kolmas tyyppi lähettää sulle muutaman kivan viestin, ja sen jälkeen sinun pitäisi lähettää itsestäsi vartalokuvia edestä ja takaa. Niiden perusteella hän ilmoittaa sitten haluaako jatkossa tavata.

Neljäs tyyppi on asiallinen ja kiva. Sovit tapaamisen, mutta vain huomataksesi että hän ei ole ikinä hoitanut hampaitaan! Treffien ajan pohdit, että eikö hän hymyile ikinä peilin edessä. Enkä edes ole mitenkään keskittynyt ihmisessä ulkoiseen olemukseen, mutta tämä on tekemätön paikka. Kerran puuttui yhdeltä neljä ylähammasta.

Viides tyyppi on fitti äijä. Hän on pumpannut aivosolunsa hauikseen, ja käyttänyt siihen aikaa miltä näyttää, mutta unohtanut tyystin sen, että naisille pitää puhuakin. Muutakin kuin siitä salista, rahkasta, protskuista ja ehkä autoista.


Ylin kuva Annie Spratt.

Kuudes kertoo sulle kuinka ensi kesänä hän ajaa sun nurmikot ja korjaa rännit. Vaihtaa öljyt ja sun ei ikinä tarvii enää murehtia mistään! Oikein muuta puhuttavaa ei sitten olekkaan. Paitsi että hän lähettää sulle viestin ”oisko lainata rahaa muutama kymppi tilipäivään, ku yks suoravelotus meniki tänää ja kato nyt ei oo bensaa tulla treffeille”.

Sitten on ne, jotka ottaa yhteyttä, mutta eivät sitten jaksakaan sopia tapaamista.

Plus vielä mansikkana kakussa ne keskenkasvuiset jullikat, jotka hakee sitä omaa MILFIÄ. He lähettävät sinulle parikymmentä peilin kautta otettua selfietä karvattomasta rinnastaan ja huulet törröllään.

Täytyy vain lopuksi todeta, että mä oon niin last season. Ei tätä jaksa, mieluummin olen yksin kun viitsin enää vaivautua ”etsimään”. Onneksi mulle suoraveloitukset ei tule yllätyksenä, ei ole tarvetta lähettää alapääkuvia, selfieitä tai pusuhuulia. Taloni ja autoni olen saanut ilman miestäkin hoidettua. Yksin ystävien keskellä on hyvä.”

Nimim. Sinkku 46

Tämä kirjoitus on lähetetty Avaudu tästä -lomakkeen kautta. Lähetä sinäkin tarinasi tai keskustelunavaus täältä. Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

Mitä ajatuksia tämä herättää? Kerro kommenteissa kohdassa KOMMENTOI tai lähetä oma avauksesi ihan mistä hyvänsä aiheesta Avaudu tästä -lomakkeella! Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

Huomaathan, että Avaudu tästä -lomakkeella et voi kommentoida tähän artikkeliin. Tämän artikkeliin jätät kommenttisi kohdassa Kommentoi artikkelia.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 24 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

24 vastausta artikkeliin “Aikuinen sinkku paljastaa: Nämä miestyypit tapaat nettideiteillä!”

 • Ulla sanoo:

  Minulla on ollut jo vuosia aktiivista nettisinkkuilua keski-ikäisten sinkkujen ja varattujen kanssa. Tapaamisia ja chättejä on todella ollut laidasta laitaan. Olen ollut välillä hieman väärissä appseissa, mutta nyt olen sellaisessa, jonka suhteen olen toiveikas. Toiveissa olisi poikaystävä, ei aviomies, retku, bdsm eikä remonttireiska. Tällaista miestä on vaikeaa löytää, mutta en aio luopua leikistä:) Itse en lähde miehelle terapistiksi tai hyysääjäksi. Eniten minua ärsyttävät mansplaining-tyypit. Parhaita kohtaamisia ei voi selittää muulla kuin kemialla: sitä joko on tai ei ole. Olen tavannut myös hienoja tyyppejä, niin ei ole ihan usko mennyt ihmisyyteen. Elämät ovat vain olleet sellaisessa kuosissa, että ei ole voinut sovittaa yhteen.

 • Liian vanhanaikainen sanoo:

  I feel you. Huomannu saman. Ja se myöskin et ennen tapaamista pitäis lähettää Ikean käyttöohje seksimieltymyksist. Lueskellaa niitä sitten ja ihmetellään, mikä helvetti on peggin.
  Ei. Ei pysty ei kykene. Sinkkuna ja yksin ihan hyvä.

 • Kerran täällä eletään sanoo:

  Olen keski-ikäinen nainen arkisessa, tyydyttämättömässä avioliitossa. Juu, ollaan oltu terapeutilla ja puhuttu puhuttu ja puhuttu. MUTTA kun ollaan niin erilaiset, halut ja mielenkiinnon kohteet eivät täsmää. Lasten takia ei erota kun muuten suhde on ok. Mutta kun itse olen seksuaalisesti aktiivinen ja toiveissa olisi villiä ja dominoivaa menoa, on pakko hakea salaseuraa. VM:sta olen löytänyt mooonta innokasta urosta joiden kanssa olen saanut toteutettua unelmiani enemmän ja vähemmän. Joukossa on kaikenlaista säätäjää. Todellakin niitä jotka viestittelee innoissaan mutta eivät ole valmiita tapaamaan, lyhyt sanaisia tuppisuita, pelkästään kuvien haluajia ja lähettäjiä, ne jotka vain lopettavat viestittelyn jne… Mutta eniten ihmettelen niitä ”helmiä” joilla vain hiipuu mielenkiinto yhtäkkiä, vaikka meno olisi ollut molemmin puolin kiinnostavaa ja mielekästä. Sanovat, että perhe tarvitsee nyt aikaa, mieli on maassa, ei tiedä mitä haluaa elämältä, tarvitsee aikaa jne… Mulla itsellä ei halut ja tarpeet muutu kovin äkkiä. Luulen, että löytävät vain jonkun toisen otollisen… Tiedä häntä. Itseään tässä satuttaa, kun tulee kiinnyttyä mieheen, mutta ei osaa lopettaakaan kun on ne tarpeet. Tässä saa kuitenkin sitä jännitystä ja mukavaa kihelmöintiä elämäänsä arjen keskellä. Kiinnijäämisen uhallakin…

 • Niin no... sanoo:

  Olin kans kuukauden tinderissä. Ihan kivasti sain treffejä sovittua mutta…

  Mies 1: treffien ekan puolen tunnin aikana paljastuu että miehen luottotiedot on menneet ja ajokortti on kuivumassa. Ainakin mies on rehellinen… Jatkossa mies viestittää vain kännissä.

  Mies 2: haisee niin järkyttävän voimakkaasti partavedeltä että meinaan tukehtua. Puhuu vain itsestään.

  Mies 3: ei katso silmiin, muuten ihan mukava… Toisten treffien jälkeen sanoo vielä haluavansa nähdä mutta aina löytyy joku tekosyy ettei sitten voikaan…

  Mies 4: miehen kanssa on laiteltu seksiviestejä. Seksi onkin mahtavaa mutta muuten tulee ihan liian kaverivibat. Seuraavalla kerralla seksi ei enää luonnistu ja pysymme kavereina.

  Mies 5: sovittiin treffien teemaksi leffa ja lusikointi. No seksiä sitten harrastamaan mutta mies on ihan järkyttävän hermona eikä siitä oikein tule mitään. Treffien jälkeen tulee viesti että kun ei ole ollut hommissa kahteen vuoteen…

  Mies 6: paljastuu että hän on 10 vuotta nuorempi kuin tinderissä väitti.

  Seitsemättä miestä ei oo eikä tuu. Palasin yhteen exän kanssa.

 • Tinderella sanoo:

  Ja sitten on vielä ne tyypit jotka puhuvat kokoajan itsestään, työstään, mahtavista koulutetuista lapsistaan ja jos yrität sanoa väliin jotain sinut ohitetaan ja puhutaan päälle🤭😂🤣.

 • Epätoivoinen sanoo:

  Tää on just ku mun miehen epätoivosta hakua seksi treffi palstoilta, rahaa kuluu eikä mitään vastakaikua saa. Kotona syy on vaimossa ” ei rakkautta” mukamas, 50 villitys ja taustalla elämätön nuoruus, nyt pitäis saada se takaisin 55 vuotiaana ja muu elämä kärsii siitä. En tiedä mitä pitäis tehdä? Jäädä odottaan että, järki palais vai ottaa ja jättää? Onko jollain kokemusta ja millaisin tuloksin?

  • Naisen ei tarvitse alistua sanoo:

   No en näe järkeä jäädä kiltisti odottelemaan muutosta. Varsinkin jos miehesi syyttää sinua. Jätä hänet sekoilemaan keskenään ja poistu pää pystyssä suhteesta.

 • Änäri sanoo:

  Entä jos mies jolta puuttuu etuhampaat, onkin entinen NHL-kiekkoilija entisen NHL-kiekkoilijan pankkitilillä?
  Ei mahda enää yhtään haitata vaikka etuhampaat puuttuvat..

  • Ap sanoo:

   Tekohampaat ei haittaa. Se että niitä ei viitsi laittaa treffeille vaan tulee ”hampaattomana” niin kyllä, haittaa. Nimimerkki alkuperäisen huumorilla kirjoitetun tekstin kirjoittaja

 • Nainen 42-vee sanoo:

  Hämmentävää. Olin noin kuukauden Tinderissä, ja kaikki matcheiltani tulevat viestit olivat ihan asiallisia yhtä poikkeusta lukuunottamatta. Mukavia, itsestään huolta pitäviä, omillaan toimeentulevia miehiä kaikki. Osa toki vähän tylsiä, osa vähän outoja, joidenkin kanssa ei juttu lähtenyt luistamaan. Toki painoin sydäntä vain tyypeille, jotka vaikuttivat profiilitekstin ja kuvien perusteella fiksuilta. Tapasin muutaman tyypin, ihan fiksuja olivat livenäkin, mutta kipinää ei ollut, ja koin, että en taida olla nettideittailija, joten se siitä kokeilusta.

 • HyvinFutas sanoo:

  Hah tottahan nää osin on! Mut tosiaan itse en edes tuhlais aikaa naiseen, joka ei voi laittaa kokovartalokuvia vaikka deittiprofiiliin. Ihan sama asia, kuin miesten hampaat vaikkapa. 🙂

  Ja tosiaan ihmisillä on valtavat luulot itsestään, olisi kovin jännää kuulla miesten kokemukset kyseisestä naisesta! 🙂

 • Eronnut Isö sanoo:

  Itsekkin Tinderiin tutustuneena, voin kertoa että löytyy sieltä naisiakin joilla ei ole käytöstapoja ja sekin vonkaajia jotka eivät ymmärrä kohteliasta kieltäytymistä, vaan jatkavat vain ”työkalujen” koon vonkaamsta tai että kuinka monta kertaa yössä pystyn suoriutumaan. Ymmärrän täysin naisten turhautumisen ko. ihmisiin, mutta vastoinkäymisistä huolimatta en minäkään ole vielä toivoani menettänyt😉

 • Nasu sanoo:

  Näin aikuisen miehen äitinä pakko kuitata tähän miesvihamieliseen vuodatukseen: ehkäpä avautuja ei itsekään ole varsinainen goodcatch. Netti on täynnä seuraa etsiviä naisia joilla kyllä hampaat tallella mutta perse kuin seitsemän leivän uuni. Tai jotka eivät nalkutukseltaan jouda arkista hellyyttä harrastamaan.
  Tai joilla on lapsia eri miesten kanssa niin että exiä pyörii nurkissa kuin vilkkilässä kissoja.
  Mutta mies joka laittaa itsensä tyrkylle netissä, senhän pitäisi toki olla priimaa?

 • Pirre sanoo:

  Itselle sattui 3 huijaria Be2-deittipalstalla vähälle ajalle. Varokaa ulkolaisia, naiset, jotka ovat belgialaisia Uudesta-Seelanista työkomennuksella Helsingissä 5v ja etsivät elämänsä rakkautta. Tosin puhelinnumeroa kärttivät. No, sehän oli jo alusta selvää. Ilmiannoin, niin kuin oli jo tehneet monet muut. Sitten oli suomen-amerikkalainen fiksu amerikkalaisittainkin liian imelä mies, joka oli olikin rahaa vailla. Suomalaisistakaan miehistä ei löytynyt sitä oikeaa, enkä ole kranttu kuvien tms. Ulkonäön suhteen, olivat vaan liian erilaisia.
  Deittipalstat eivät ole minua varten…

 • Helskytin sanoo:

  Minä en voi sietää leimakirveen heiluttelua, jota tällainen kategorisointi edustaa. Olen itse nainen mutta ihmettelen myös sitä, kuinka yliedustettua naisten harrrastama miestenmollaaminen on. En pidä mollaamisesta edes huumorin varjolla . Olen huomannut että asetelmana toisinpäin -naisten pilkkaaminen- on paljon vähemmän siedetty ”viihde”. Yksinäisyys, kumppanin kaipuu ovat herkkiä asioita. Tällainen sarkasmi on omiaan vähentämään haluja asettua pilkalle ja arvostelulle alttiiksi.

 • Murutee sanoo:

  Tai sitten ne tyypit, jotka ”unohtaa” usemmilla treffeillä käydessänne kertoa, että on lapsia edellisestä parisuhteesta, tai että se edellinen parisuhde onkin vielä voimissaan, tai että on jopa kihloissa tai naimisissa. Tai että on muuttamassa ulkomaille kahden kuukauden kuluttua. Nämä asiat paljastuvat sitten pikkuhiljaa ja mies luulee, että ne ovat sulle ihan ok, vaikka nyt vähän unohtuikin alkuun kertoa. 😀

 • Onnellinen sanoo:

  Mä otin sen asiallisen hampaattoman. Nyt mul on uskomattoman hieno mies ja isä lapsille. Työteliäs, älykäs, uskollinen, empaattinen, hellä ja raju rakastaja. Elämän ei tarvii olla täydellistä, ollakseen hyvää.

  • Toinen onnellinen sanoo:

   Olin tulossa sanomaan juuri samaa. Älykäs, empaattinen, hellä, mutta sopivassa hetkessä raju mies vei sydämeni, hampaattomuudesta huolimatta.

 • Mansku sanoo:

  No juu, näinhän se on. Itse pari vuotta nettitreffeillä pyörineenä olen kyllä saanut osani kikkelikuvista ja kaiken maailman kahjoista. Tapasin kuitenkin myös monta kivaa ihmistä, jotka kohtalo heitti hetkeksi tielleni ja joiden kautta opin kaikennäköistä elämästä ja itsestäni. Muistelen näiden miesten tapaamista edellee lämmöllä, vaikkei mitään erityisempää heidän kanssaan syntynytkään. Siellä se mun ihana rakkaanikin lopulta odotti Tinderissä löytäjäänsä. Eipä kannata heittää kirvestä kaivoon, kuulkaa.

 • Huijatuksi tullut sanoo:

  Hyvä kirjoitus! Itse olen kokenut jotain todella karmivaa. Tinder-deitti, jonka kanssa kävin kahvilla, kertoi, että hänellä on 19-vuotiaat kaksostytöt ja kissa. Seuraavilla deiteillä tämän herran kanssa hänellä oli aina kiire kaksostyttöjensä ja kissansa luo Lahteen. Minä tietty uskoin! Kunnes tsekkasin hänen minulle kaksosistaan lähettämänsä kuvat. Ne löytyvätkin netistä mm. toisen naisista instatililtä. Nämä ”kaksoset” eivät olleetkaan kaksoset, vaan jonkin verran samannäköiset jenkkiläiset tytöt, joiden nettipostauksista tämä minun deittini oli ne kopsannut. Kun tajusin tämän, niin ei ollut mikään kiva fiilis!

 • Tuttujuttu sanoo:

  Ai että kuulosti tutulta 😂 Itsekin mm päädyin treffeille tyypin kaa joka ei maininnut että häneltä puuttui hampaita. Nyrkissä vielä jäljet… Tai sit se masentunut, rahaton tyyppi joka halus että palautan hänelle uskon rakkauteen. Neuvoin kela-asioissa, muuta apua ei herunut. Näitä muutamia kohokohtia….

 • Niin täynnä itseään sanoo:

  Olisi kiva tietää, mihin lokeroon miehet laittavat kyseisen sinkun…

  • Itsenäinen yksineläjä sanoo:

   Ehkä siihen lokeroon johon kaikki liian itsenäiset ja itsensä hyväksyneet naiset joutuu ja josta sitten hyvän tuurin kanssa se itsensä hyväksynyt ja itsenäinen mies sitten sen naisen löytää.