”Sinkkuilu ei ole tila johon jouduin, vaan tila johon halusin.

Aikani väännettyä mieheni kanssa asioista, jotka eivät vuosien aikana muuttuneet, halusin eron. Täysin yllättynyt olen kuitenkin tästä treffailun maailmasta.

En käy baareissa, joten olen tapaillut sosiaalisen median tai treffipalveluiden kautta ihmisiä.

Miehissä näyttäisi olevan muutamaa tyyppiä. On niitä, jotka kehuvat sinut maasta taivaaseen ja takaisin. He lähettelevät sydämiä ja pusuja heti alusta alkaen.

Sitten on niitä, jotka lähettää sen kikkelin kuvan iltahämärissä, kun ajattelevat että se on kyllä takuuvarma keino saada nainen kuin nainen.

Kolmas tyyppi lähettää sulle muutaman kivan viestin, ja sen jälkeen sinun pitäisi lähettää itsestäsi vartalokuvia edestä ja takaa. Niiden perusteella hän ilmoittaa sitten haluaako jatkossa tavata.

Neljäs tyyppi on asiallinen ja kiva. Sovit tapaamisen, mutta vain huomataksesi että hän ei ole ikinä hoitanut hampaitaan! Treffien ajan pohdit, että eikö hän hymyile ikinä peilin edessä. Enkä edes ole mitenkään keskittynyt ihmisessä ulkoiseen olemukseen, mutta tämä on tekemätön paikka. Kerran puuttui yhdeltä neljä ylähammasta.

Viides tyyppi on fitti äijä. Hän on pumpannut aivosolunsa hauikseen, ja käyttänyt siihen aikaa miltä näyttää, mutta unohtanut tyystin sen, että naisille pitää puhuakin. Muutakin kuin siitä salista, rahkasta, protskuista ja ehkä autoista.


Ylin kuva Annie Spratt.

Kuudes kertoo sulle kuinka ensi kesänä hän ajaa sun nurmikot ja korjaa rännit. Vaihtaa öljyt ja sun ei ikinä tarvii enää murehtia mistään! Oikein muuta puhuttavaa ei sitten olekkaan. Paitsi että hän lähettää sulle viestin ”oisko lainata rahaa muutama kymppi tilipäivään, ku yks suoravelotus meniki tänää ja kato nyt ei oo bensaa tulla treffeille”.

Sitten on ne, jotka ottaa yhteyttä, mutta eivät sitten jaksakaan sopia tapaamista.

Plus vielä mansikkana kakussa ne keskenkasvuiset jullikat, jotka hakee sitä omaa MILFIÄ. He lähettävät sinulle parikymmentä peilin kautta otettua selfietä karvattomasta rinnastaan ja huulet törröllään.

Täytyy vain lopuksi todeta, että mä oon niin last season. Ei tätä jaksa, mieluummin olen yksin kun viitsin enää vaivautua ”etsimään”. Onneksi mulle suoraveloitukset ei tule yllätyksenä, ei ole tarvetta lähettää alapääkuvia, selfieitä tai pusuhuulia. Taloni ja autoni olen saanut ilman miestäkin hoidettua. Yksin ystävien keskellä on hyvä.”

Nimim. Sinkku 46

Tämä kirjoitus on lähetetty Avaudu tästä -lomakkeen kautta. Lähetä sinäkin tarinasi tai keskustelunavaus täältä. Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

Mitä ajatuksia tämä herättää? Kerro kommenteissa kohdassa KOMMENTOI tai lähetä oma avauksesi ihan mistä hyvänsä aiheesta Avaudu tästä -lomakkeella! Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

Huomaathan, että Avaudu tästä -lomakkeella et voi kommentoida tähän artikkeliin. Tämän artikkeliin jätät kommenttisi kohdassa Kommentoi artikkelia.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 3 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

3 vastausta artikkeliin “Aikuinen sinkku paljastaa: Nämä miestyypit tapaat nettideiteillä!”

 • Tuttujuttu sanoo:

  Ai että kuulosti tutulta 😂 Itsekin mm päädyin treffeille tyypin kaa joka ei maininnut että häneltä puuttui hampaita. Nyrkissä vielä jäljet… Tai sit se masentunut, rahaton tyyppi joka halus että palautan hänelle uskon rakkauteen. Neuvoin kela-asioissa, muuta apua ei herunut. Näitä muutamia kohokohtia….

 • Niin täynnä itseään sanoo:

  Olisi kiva tietää, mihin lokeroon miehet laittavat kyseisen sinkun…

  • Itsenäinen yksineläjä sanoo:

   Ehkä siihen lokeroon johon kaikki liian itsenäiset ja itsensä hyväksyneet naiset joutuu ja josta sitten hyvän tuurin kanssa se itsensä hyväksynyt ja itsenäinen mies sitten sen naisen löytää.