Ei, otsikko ei ole vitsi. Toivomme, että se olisi, mutta mitä ilmeisimmin trendikkäälle terveysväelle kaupitellaan nyt kahvilla tehtäviä suolihuuhteluja. Kyllä: kahvilla tehtäviä suolihuuhteluja.

Kukapa sitä enää viitsisikään kahvia mukista ryystää, sehän on aivan tylsää ja vanhanaikaista! Unohtaa sopii myös kavereiden kanssa kahvittelut ja juoruilut, onhan se nyt paljon hauskempaa pötkötellä vierekkäin ja truutata kahvia peräsuoleen!

Ai ei kuulosta mahtavalta sinusta? Gwyneth Paltrown mielestä saattaa kuulostaa, sillä kahvi-suolihuuhteluun tarkoitettu laite esitellään hänen Goop-sivustollaan.

Kahvi-suolihuuhteluiden väitetään olevan tehokasta detoxia. Puhdistumisen lisäksi huuhtelulla pitäisi olla vaikka mitä tehovaikutuksia. Tällä videolla selitetään kuinka suolihuuhteluja on käytetty esimerkiksi mielenterveysongelmien hoitoon! Kyllä varmasti auttaa!! Ihan justiinsa voit heittää hyvästit vaikka masennukselle tällä ihanalla ja mukavalla keinolla…tai sitten et.

Ylin kuva Mike Kenneally.

Kahvi-suolihuuhtelu saisi kyllä aikaan kaikenlaisia mielenkiintoisia tilanteita, kun työpaikan lakisääteiset kaffepaussit vaihdettaisiin kofeiinipitoisiksi huuhtelutuokioiksi. Samoin tietysti kävisi juhlapäivien kakkukahveille ja kaikille muillekin sumppihetkille.

Näin vaalien alla huuhtelulaitteita raahattaisiin puolueiden vaalimökeille, sepäs vasta olisi näky kun kannattajat ja kriittiset yhtä lailla nauttisivat ilmaisesta vaalihuuhtelusta. Siitä saisi aikaan myös sellaisia sloganeita, joita jokainen voi kuvitella mielessään, menee liian törkeäksi kirjoittaa niitä tähän!

Mutta älä huoli jos suolihuuhtelu kahvilla ei ajatuksena innosta sinua. Parempi vaan että et innostu! Tavallistakaan suolihuuhtelua ei tarvitse tehdä, suoli putsaa kyllä itse itsensä. Ja mitä tulee kahvin ruiskuttamiseen peräsuoleen: no se on yksinkertaisesti todella tyhmä idea. Älä tee sitä!

Itse asiassa vaikuttaa siltä, että eivät ne kahvi-suolihuuhtelulaitteenkaan kauppaajat tosissaan ole. Sivustolta löytyy esimerkiksi tämä kahvi-suolihuuhtelulaulu:

Ei kai tuollaista kukaan tosissaan tee?! Pliis eihän?!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Jaa oma tarinasi

Haluatko avata keskustelun jostain sinulle läheisestä aiheesta.
Lähetä kertomuksesi tästä.

Nykyinen kategoria:

Tutustu myös muihin kategorioihin:

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.