Ei, otsikko ei ole vitsi. Toivomme, että se olisi, mutta mitä ilmeisimmin trendikkäälle terveysväelle kaupitellaan nyt kahvilla tehtäviä suolihuuhteluja. Kyllä: kahvilla tehtäviä suolihuuhteluja.

Kukapa sitä enää viitsisikään kahvia mukista ryystää, sehän on aivan tylsää ja vanhanaikaista! Unohtaa sopii myös kavereiden kanssa kahvittelut ja juoruilut, onhan se nyt paljon hauskempaa pötkötellä vierekkäin ja truutata kahvia peräsuoleen!

Ai ei kuulosta mahtavalta sinusta? Gwyneth Paltrown mielestä saattaa kuulostaa, sillä kahvi-suolihuuhteluun tarkoitettu laite esitellään hänen Goop-sivustollaan.

Kahvi-suolihuuhteluiden väitetään olevan tehokasta detoxia. Puhdistumisen lisäksi huuhtelulla pitäisi olla vaikka mitä tehovaikutuksia. Tällä videolla selitetään kuinka suolihuuhteluja on käytetty esimerkiksi mielenterveysongelmien hoitoon! Kyllä varmasti auttaa!! Ihan justiinsa voit heittää hyvästit vaikka masennukselle tällä ihanalla ja mukavalla keinolla…tai sitten et.

Ylin kuva Mike Kenneally.

Kahvi-suolihuuhtelu saisi kyllä aikaan kaikenlaisia mielenkiintoisia tilanteita, kun työpaikan lakisääteiset kaffepaussit vaihdettaisiin kofeiinipitoisiksi huuhtelutuokioiksi. Samoin tietysti kävisi juhlapäivien kakkukahveille ja kaikille muillekin sumppihetkille.

Näin vaalien alla huuhtelulaitteita raahattaisiin puolueiden vaalimökeille, sepäs vasta olisi näky kun kannattajat ja kriittiset yhtä lailla nauttisivat ilmaisesta vaalihuuhtelusta. Siitä saisi aikaan myös sellaisia sloganeita, joita jokainen voi kuvitella mielessään, menee liian törkeäksi kirjoittaa niitä tähän!

Mutta älä huoli jos suolihuuhtelu kahvilla ei ajatuksena innosta sinua. Parempi vaan että et innostu! Tavallistakaan suolihuuhtelua ei tarvitse tehdä, suoli putsaa kyllä itse itsensä. Ja mitä tulee kahvin ruiskuttamiseen peräsuoleen: no se on yksinkertaisesti todella tyhmä idea. Älä tee sitä!

Itse asiassa vaikuttaa siltä, että eivät ne kahvi-suolihuuhtelulaitteenkaan kauppaajat tosissaan ole. Sivustolta löytyy esimerkiksi tämä kahvi-suolihuuhtelulaulu:

Ei kai tuollaista kukaan tosissaan tee?! Pliis eihän?!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 3 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

3 vastausta artikkeliin “Unohda aamukahvi, nyt tehdään kahvi-suolihuuhtelu!”

 • Messenger. Suomi gmail sanoo:

  Käsittelin hurjan, vuosikausia vaivanneen pääsäryn kahvienemalla. Ei enää pääsärkyä, ei ainuttakaan kertaa vuosiin kun aloitin. Nyt teen kahvieneman pari kertaa viikossa ihan rentoutumisen vuoksi. Kuuntelen samalla kivaa musiikkia kylppärissä. Oiva metodi ja turvallinen ummetus ja korkean verenpsineen tapauksille.

 • Hyvä äiti sanoo:

  Oletkos koskaan kokeillut kahvisuolihuuhtelua ja paastoa? Kirjoituksestasi näkee että sinulla ei ole kokemusta tai et ole sen enempää asiaan perehtynyt. Yleensäkin tämän kaltaisen kirjoitukset lähtevät tietämättömyydestä ja se on hyvin ymmärrettävää. Eihän sitä voi tietää ennenkuin on itsellä kokemusta aiheesta. Sitä vain reagoi johonkin itselle tuntemattomaan asiaan tunteella, joka herättää hilpeyttä tai ärtymystä. Ja tämän tunteen peruusteella muodostuu näitä kirjoituksia, jotka eivät perustu mihinkään tietämykseen tai omaan kokemukseen.

  • Elli sanoo:

   Juurikin näin, itse teen tätä kahvisuolihuuhtelua aina kuureittain vaikka olen 110% terve keski-ikäinen nainen. Joka kerta ulkopuolinen sanoo että miksi sinun kasvot näyttää niin energiseltä jne👍👌