Kaupallinen yhteistyö, yhteistyössä Cutters.

Tukkakriisi!! Se on sellainen kriisi, joka voi koskettaa ketä tahansa perheenjäsentä, ja silti sen selvittäminen jää äideille. Tukkakriisejä on montaa eri laatua:

  • On koulukuvakriisi, kun repusta löytyy kaikille kouluikäisten vanhemmille tuttu koulukuvauslappu, joka pitää palauttaa toissapäivänä tai viimeistään kuvauspäivänä (huomenna) ja koululainen hoksaa että eihän tällä tukalla voi kuvaan mennä. Tai yleensä se on se vanhempi joka senkin hoksaa, pikkupeikkoja kun ei välttämättä kiinnosta miltä se pää kuvassa näyttää, mutta kun siitä kuvasta oli tarkoitus tehdä joululahjamukit mummoille!! Eli tarve on hiustenleikkuulle ja aikaa on tasan… no, ei sitä aikaa ole!
  • On teinin koulukuvakriisi, jossa kyllä kerrotaan kuvauksesta tarpeeksi ajoissa, jopa viikkoa ennen kuvausta, ja kerrotaan myös miltä halutaan pään näyttävän. Mutta kätevinkään mutsi ei osannut ennustaa mille ajankohdalle se kuvaus tänä vuonna osuu, kun se jostain syystä vaihtelee (tai sitten me ei vaan muisteta) ja luottokampaajalla on seuraava vapaa aika kolmen viikon päästä.
  • On (tulevan) puolison tukkakriisi, kun häitä edeltävänä päivänä hän tuttuun tapaan kaivaa kylppärin kätköistä kotiparturikoneen, joka sitten heittää henkensä kun puolet päästä on parturoitu (true story).
  • On päiväkotilaisen tukkakriisi, kun kotona on epäilyttävän hiljaista ja tilannetta tarkastaessa huomaat että nyt on löydetty aiemmin viikolla kadonneet keittiösakset ja leikitty kampaajaa niin itselle kuin pikkusisaruksellekin (myös true story, ja kuulemma tätä tapahtuu monille muillekin). Siinä on muodikas mulletti vähän rikottuna ja toispuoleisena, ja bonuspisteitä saa jos tarhakuvauspäivä lähenee uhkaavasti.
  • On oma tukkakriisi, kun kuontalo on pitkän etätyökauden aikana päässyt vähän venähtämään, ja edessä on extempore työmatka tai tyttöjen ilta, mutta kampaajalla on yhä se kolmen viikon jono.
  • Niin, ja on se sellainenkin tukkakriisi kun yritetään paikkailla jotain ylläolevista tilanteista omin saksikäsin, vaikka koulutus on markkinoinnista, ammatti on toimittelija ja kokemusta on tasan lumihiutaleiden leikkaamisesta. Ja nekin on aina sellaisia ”persoonallisia”.

Tukkakriiseihin ratkaisuja tarjoaa drop in -parturi-kampaamo Cutters, joka on silleen hyvällä tapaa erilainen parturi-kampaamo. Cutters tarjoaa edullisia hiustenleikkuita samaan hintaan kaikille. Oli pää sitten kiinni minkälaisessa vartalossa tahansa. Eli Cuttersin aina sama hinta (29,99 €) on paitsi miehille, myös naisille, muunsukupuolisille, lapsille, nuorille, mars… no ei ehkä marsuille. Kaikille jotka haluavat ammattitaitoisen hiustenleikkuun silloin kun sitä tarvii, ilman sukupuolilisää.

Koska maailma siirtyy nettiin yhä nopeammalla tahdilla, myös Cutters digitalisoi palveluitansa. Mutta ei, vielä ei onnistu tukanleikkaus Zoomissa ja paikalle ei myöskään pyynnöstä pyrähdä parturirobottia. Mikä on varmaan ihan hyvä juttu, jos ajattelee niitä jumiin jääneitä Alepan robotteja, ja näillä olisi vielä teräaseita… Niin, siis digiajasta oli puhe! Eli vaikka leikkaukseen vaaditaan vielä varmat ihmiskädet (onneksi), niin jonottaminen onnistuu muuallakin kuin paikan päällä. Cutters-sovelluksessa voi ilmoittautua jonoon vaikka kotisohvalta, ja seurata jonon etenemistä livenä. Ei tarvitse istua puolta tuntia odotustilassa lukemassa vuoden vanhaa seiskaa tai poimia tyylivinkkejä vuoden 2020 Me Naisista.

Cuttersin sovelluksessa voi myös maksaa niin parturoinnin kuin juuri omille hiuksille ammattilaisen avulla valitut hoitotuotteetkin. Mistä päästäänkin kätevästi hiusrajoja hipoen seuraavaan aiheeseen, eli ajan säästämiseen. Cutters on paitsi edullinen kaikille, ei tarvitse kuluttaa viittäkymppiä koululaisen hiustenleikkuusen vain sen takia että lapsi täytti viime viikolla 12 eikä enää päästä puoleen hintaan, myös tehokas, sillä Cuttersissa keskitytään vain ja ainoastaan siihen hiustenleikkaukseen.

Cuttersissa ei värjätä tai pestä hiuksia, vaan keskitytään siihen leikkaamiseen. Oli kyseessä sitten tasoitus, kaksihaaraisten harventaminen tai mallinmuutosleikkaus, Cutters hoitaa homman laadukkaasti ja ammattitaidolla.

Lisäksi Cuttersin salongit eivät sulkeudu neljältä kuten monet muut kampaajat, vaan tukkakriisit saa selätettyä myös illalla! Osa toimipisteistä on auki arkisin jopa iltayhdeksään, jolloin koulukuvakatastrofin saa korjattua myös toimistoaikojen ulkopuolella. Tällä hetkellä Suomesta löytyy tusinan verran Cutterseja: Helsingistä, Espoosta, Tampereelta, Lempäälästä, Turusta ja Raisiosta.

Ja koska koulukuvakriisit ovat juuri nyt ajankohtaisia, niin arvotaan neljälle onnekkaalle ilmainen hiustenleikkaus! Voittaja voi sitten valita käyttääkö voittonsa oman pään vai lasten päiden hoitamiseen, sillä pään koolla ei Cuttersissa ole väliä. Osallistu arvontaan kertomalla kommenteissa mikä Cutters-salonki olisi se sinua lähin (tsekkaa liikeet täältä) ja sitten vaan sormet ristiin ja peukut pystyyn ja neliapiloita etsimään!

Huono Äiti arpoo kaikkien Huonon Äidin kanavilla arvontaan osallistuneiden kesken 4 lahjakorttia Cutters-liikkeisiin (lahjakortin arvo 29,99 €). Osallistumisaikaa on 31.10.2022 saakka ja voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Arvontaan osallistuneet kommentit yhteystietoineen poistetaan arvonnan jälkeen.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia