Kaupallinen yhteistyö, yhteistyössä AMO Toys

Huonon Äidin legendaarinen pelitesti on jälleen täällä sadannen kerran! Tästä testistä tekee erityisen sen, että mukaan testaamaan otettiin myös koira. Että näin!

Pluton suosikki – Go Doggy Go

Pluto selkeästi piti tästä pelistä, koska yritti syödä pelin  koirahahmot tai sitten se ei vain kestänyt kilpailevia koiria sen reviirillä. Ihmispelaajilta lisäpisteitä saivat pelin kuvitus sekä koirahahmojen kanssa hääriminen.

Pelin idea on yksinkertainen. Aseta koirat lähtöviivalle ja heitä noppaa omalla vuorollasi. Ensimmäisenä maaliviivan ylittänyt pelaaja voittaa. Peli on tarkoitettu 2-4 pelaajalle ja yksinkertaisten sääntöjen ansiosta sopii koko perheen pelattavaksi.

 

Category X- perhepeli

Tätä jäimme pelaamaan testiryhmässä vielä senkin jälkeen, kun varsinaiset pisteet oli jaettu ja peli päättynyt. Eli tämä upposi erityisen mukavasti koko testiryhmään jopa niin hyvin, että teinijäsen ei katsonut kännykkää ainakaan puoleen tuntiin. Siitä pitäisi antaa pelille erityispalkinto!

Tässä pelissä laitetaan sanavarastot testiin! Pyöräytä nuoli kategoriaan, käännä kortti ja kirjoita vastaus. Pelaajan on yritettävä keksiä sellainen vastaus, jota muut pelaajat eivät olet vielä keksineet. Jos onnistut, saat pisteen. Ensimmäisenä 10 pistettä kerännyt pelaaja voittaa. Tätä peliä voi pelata 2-4 pelaajaa samaan aikaan ja yksinkertaiset säännöt oppii nopeasti jokainen perheenjäsen.

My Own Toy Shop

Tämä peli osoittautui myös hyvin suosituksi. Tästä pelistä testiryhmä kehui eritoten ulkoasua. Erittäin viihdyttävä peli, jonka parissa hurahtaa helposti aika häärätessä!

Pelissä 2-4 pelaajaa kukin perustaa oman lelukauppansa. Lelu valikoimasta löytyy kaikenlaista aina pehmoleluista Flamingon mallisiin uimapatjoihin. Pelaajat aloittavat kassakoneesta, jonka ympärille rakennat lelumyymälän. Saman värisen lelualueen rakentamisesta saa enemmän pisteitä. Bonuspisteitä jaetaan pelaajalle, joka löytää pelinaikana kaikki viisi eri tuotealueeseen kuuluvaa lelua ensimmäisenä. Eniten rahaa kerännyt pelaaja voittaa pelin! Sopii kaiken ikäisille 6- vuodesta ylöspäin.

 

Pluto-koira oli testin virallinen valvoja

Pikkukurkusta Pingviiniin

Tästä ajattelimme ensin, että tokkopa uppoaa. mutta upposi kuin pikkukurkku liemeen! Peli on  simppeli ja myös kaoottinen, toteutukseltaan jopa simppeli, mutta siinä se salaisuus ehkä onkin. Peliä on helppo seurata ja osallistuminen ei vaadi ihmeitä. Siitä vaan mäiskimään ja huutamaan!

Nopeatempoinen peli, jossa yhdistellään kortteja ja samalla yritetään päästä eroon omista korteista. Nopeiten korteista eroon päässyt pelaaja voittaa pelin. Peli on 2 tai useamman pelattava.

Koala Walla Bing Bang

Testiryhmä totesi tämän pelin sopivan eritoten lapsiperheille. Tätä peliä on mukavin pelata pienten kanssa, tämä ei ole varsinainen teinipeli. Lisäpisteet hänelle, joka on keksinyt pelille nimen Koala Walla Bing Bang!

Tässä pelissä pelaajat toimivat tiiminä. Auta nälkäistä Koalaa pääsemään puun päälle. Pelaajien tulee suorittaa kortissa määrätty tehtävä nopeasti, ettei koala säikähdä ja tipahda alas. 2-6 pelaajalle.

Mikä testatuista peleistä sopisi parhaiten juuri teidän porukalle, joko kuusen alle vai pukin konttiin? Kerro meille kommenteissa, ja voit voittaa toivomasi pelin! Huono Äiti arpoo yhden pelilahjan kaikkien Huonon Äidin kanavilla arvontaan osallistuneiden kesken. Osallistumisaikaa 12.12.2022 saakka, ja voittajaan olla yhteydessä henkilökohtaisesti.

ARVONTA PÄÄTTYNYT. KIITOS KAIKILLE OSALLISTUNEILLE!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia