Menin hyvin nuorena naimisiin. En silloin ymmärtänyt mitä rakastaminen ja rakastetuksi tuleminen on. Nyt ajatellen ajauduin avioliittoon ensimmäisen seurustelukumppanin kanssa. Perustettiin perhe, saatiin lapsia. hoidin lapset ja kodin, mies oli töissä sen mitä oli. Elämä oli jatkuvaa kituuttelua kun rahaa ei ollut. Lapset kuitenkin saivat hyvän huolenpidon koska omistauduin heille. Myöhemmin, omien lasten ollessa jo isoja olenkin suuntautunut lastenhoitoalalle juurikin sen takia että olen niin lapsirakas.

Liitto päätyi eroon.

Elämä alkoi hymyillä. Olin onnellinen. Tutustuin eronneeseen mieheen. Rakastuttiin. Hän haukkui exäänsä mennen tullen ja palatessakin, joka tilanteessa ja joka paikassa. Minun lähipiirini alkoi kyllästymään koska mitään muuta puheenaihetta ei tuntunut olevan. On totta että hänen exänsä oli hirveä ja hän keskittyi kiusaamaan meitä. Olin ihan poikki niihin valheellisiin juoruihin joita hän minusta levitti ympäriinsä. Olin väsynyt miten hän piti minun miestäni vallassaan ja miten mieheni antoi sen vallan. Jäin liian usein toiseksi.

Hänen lapsensa myös boikotoivat minua. Eivät halunneet tavata minua ja mieheni haukkui minut kun en tapaa hänen lapsiaan. Miten ihmeessä tapaan kun he eivät halua? Minun lapseni ottivat mieheni avosylin vastaan. Kaikki lapseni eivät hänestä hirveästi tykänneet, mutta käyttäytyivät asiallisesti ja koska minä rakastin he kunnioittivat sitä. Tämä rakkaussuhde päätyi minun yllätyksekseni eroon. Mies lähti lastensa kanssa reissuun ja sieltä monen päivän päästä ilmoitti viestillä, että tää suhde on loppu nyt. Olin hämmentynyt. Olin surullinen. Olin vihainen. Tuntui etten selviä jaloilleni, rakastin häntä niin paljon. Nyt tiedän että minä olen se hirveä exä josta hän kaikille nyt puhuu herkeämättä. Haukkuu minut niin kuin aikaisemmatkin exänsä. Minua suhteen alussa on tästä varoitettu, mutta enhän minä rakastunein silmin sitä nähnyt. Varmaan hänen lapsensa ovat nyt onnellisia kun isänsä ei ole minun kanssani, mutta saman kohtalon saa kokea miehen uusikin nainen. Surullista.

Nimimerkki: Lapsirakas

Mitä ajatuksia tämä herättää? Kerro kommenteissa kohdassa KOMMENTOI tai lähetä oma avauksesi ihan mistä hyvänsä aiheesta Avaudu tästä -lomakkeella! Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

Huomaathan, että Avaudu tästä -lomakkeella et voi kommentoida tähän artikkeliin. Tämän artikkeliin jätät kommenttisi kohdassa Kommentoi artikkelia.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 3 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

3 vastausta artikkeliin “Ensin mies hakkui minulle kaikki exänsä, nyt olen samaa ketjua”

  • Nimetön sanoo:

    Älä tuhlaa aikaasi mokoman niljakkeen tekojen pohtimiseen. Ei hän ole sen arvoinen. Ota opiksi ja mene eteenpäin.

  • Ymmärtäisi jo olla vaan yksin sanoo:

    Näitä tuntuu riittävän. Harmillista että koko suku menee samaan touhuun mukaan. Siis että mies saa osan ihmisistä jopa vakuuttuneiksi ex naisten ”hulluudesta”. Kaikki saadaan näyttämään hulluilta kun oikein manipuloidaan ja kieroillaan. Sitten taas seuraavaa uhria viedään koko suvun voimin samaan ansaan..

  • Malla851 sanoo:

    Tämä tuntuu olevan varsin yleinen ilmiö. Valitettavasti.