Netissä kiertää ihan hyviä niksejä, ja sitten kiertää öööh ei niin hyviä niksejä. Tällä kertaa ei – onneksi! – laiteta mitään SINNE, mutta esitetään erilaisia niksejä, joissa käytetään pippuria.

Et arvaa mihin kaikkeen pippuria voi käyttää! Emme mekään arvanneet, koska näissä ei ole mitään järkeä! Kokeilu omalla vastuulla…

Pyykinpesu

Teelusikallinen pippuria pyykinpesukoneessa estää tummien ja vaaleiden vaatteiden värien sekoittumisen. Tai sitten ei estä, me veikkaamme jälkimmäistä. Älä testaa ainakaan lempivaatteillasi!

Päänsärkyyn

Sekoita cayennepippuria öljyyn ja hiero öljy ohimolle poistamaan päänsärkyä. No, tuskin tuosta haittaakaan on…

Paperihaavat

Hiero cayennepippuria haavaan, niin verenvuoto loppuu. Kipu ei, voimme luvata ihan kokeilematta!

Ihonhoitoon

Sekoita pippuria kirkastettuun voihin ja hoida seoksella ihottumia. Ihan omalla vastuulla, siis.

Finnejä taas voit hoitaa sivelemällä niitä vesitilkkaan murskatuilla pippureilla. Tai kenties kosmetiikalla taikka käymällä ihotautilääkärillä?

Kylmiin jalkoihin

Sirottele sukkiin cayennepippuria ja vedä sukat jalkaan, niin pysyy varpaat lämpiminä. Ei tästä tule edes kamalasti sotkua. Ehkä tämä voisi toimia? (Tuskin.)

Ummetukseen

Sekoita pippuria, hunajaa ja vettä, ja juo litku. Kyllä lähtee tavara liikkeelle, väittävät. Eivät tosin kerro, että mitä kautta..!

Flunssaan

Lisää kiehuvaan veteen pippuria ja eukalyptusta, ja hengitä kuumaa höyryä. Pitäisi avata tukkoista nenää ja hengitysteitä. Tämä saattaa jopa toimiakin, ohhoh?

Pahanhajuiseen hengitykseen

Sekoita suolaa, pippuria ja vettä, ja purskuta. Tällä lähtee lemu suusta! Tai sitten voit kokeilla pestä hampaasi…

Jos testaat niksejä, kerro ihmeessä tulokset kommenteissa! Varsinkin tuo värjäytymien ehkäisy pyykinpesussa kiinnostaa, jos se vaikka toimisi!

Lähde.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 3 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

3 vastausta artikkeliin “Testaa näitä niksejä omalla vastuulla!”

 • Oksulle äkkilähtö sanoo:

  Vatsataudin oireisiin teelusikallinen kokonaisia valkopippureita. Niellään kokonaisina vesitilkan kanssa. Toimii vielä senkin jälkeen kun eka oksu on tullut. Testattu lukemattomia kertoja ja toimii aina!

 • centero sanoo:

  Just oli tuolla VAIN poikien äidit -palstalla keskustelua, että kokonaiset valkopippurit estävät vatsataudin. Aikuiselle 10 kpl, lapselle vähemmän (esim. 10-vuotiaalle 5 kpl). Kuulemma auttaa; en ole kokeillut.

 • Eestin miniä sanoo:

  Tuo niksi kylmiin jalkoihin ”pippuria sukkiin” taitaa olla etäistä sukua Eestissä vieläkin käytössä olevista keinoista. Eestissä käytetään edelleen paljon luonnonmukaisia terveydenhoitokeinoja, ja rohtoja löytyy hyllymetreittäin apteekeista. Mm. sinappijauhe-jalkakylpy – ideana on tarjota flunssaiselle helpotusta ääreisverenkiertoa vilkastuttamalla, ja näin tapahtuu ko. jalkakylvyssä.

  Vanhan kansan niksi ”viinasukat” toimii samalla periaatteella. Kastellaan puuvillasukat kirkkaalla viinalla, kosteat sukat flunssaiselle jalkaan, päälle vielä villasukat. Loppuu vilunväristykset, kun verenkierto vilkastuu.

  Pippurin käytöstä ei ole omaa kokemusta.