Puolisolle pitää antaa seksiä aina kun tämä sitä haluaa, muu on väärin ja vallankäyttöä, väitetään silloin tällöin ihan asiantuntijoidenkin suulla. Usein keskustelu menee niin päin, että naisen tulee suostua seksiin, halusi tai ei.

Mutta mikä riittää? Jos parista toinenkin kuitenkin haluaa seksiä ja seksi on hyvää, riittääkö se? Vai onko suostuttava ihan aina kun toinen sitä haluaa?

Onko puolisolla oikeus vetää rajat oman vartalonsa ”käyttämiseen” ja haluta seksiä harvemmin, mutta rauhassa ja keskittyneesti? Mitä tehdä, kun mies on sitä mieltä, että suunnilleen ohikulkiessa pitäisi saada vetäistä pikaiset takaa päin, sitä miettii tämä kirjoittaja:

”Rakastan puolisoani. Olen rakastanut jo kuusi vuotta. Meillä on hyvää seksiä. Sitä ei ole enää niin usein kuin alkuhuumassa kahdenkympin alkupuolella.

Sekstaillessa muutun toiseksi ihmiseksi, olen rietas suttura. Pidän siitä kuinka voin heittäytyä nauttimaan ja antaa nautintoa. Puolisoni pitää kun uskallan olla voimakkaasti nauttiva ja orgasmeja saava häpeilemättä. Itseäni ei häiritse panotiheyden vähentyminen koska laatu korvaa aika paljon. Mutta.


Kuva Simone Dalmeri, ylin kuva Tj Holowaychuk.

Välillä ahdistaa kun hän haaveilee kotona alasti käyskentelystä ja että voisi vähän panna jos satutaan samaan huoneeseen. Vähän sohvaa tai keittiön pöytää vasten sipaista takaa päin.

En koe olevani erityisen kukkahattuinen, mutta tämä tuuppaisukippona oleminen ei oikein lämmitä ajatuksena. Vastalauseena negatiiviseen kantaani saan kuulla kuinka pariskunnan kuuluu haluta toista koko ajan jne. Haluan häntä edelleen, mutta haluan myös sen ”seksiajan” jotta voin antaumuksella nauttia. En oikein usko voivani saada tuollaisesta 24h sisään-ulos touhusta nautintoa.

Pitääkö haluta 24/7 ja olla koko ajan pöksyt märkänä, että näyttää olevansa tosissaan parisuhteessa..?”

Nimim. Touhutippa

Tämä kirjoitus on lähetetty Avaudu tästä -lomakkeen kautta. Lähetä sinäkin tarinasi tai keskustelunavaus alla olevalla lomakkeella. Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 1 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

Yksi vastaus artikkeliin “Täytyykö seksiin suostua aina kun mies haluaa?”

  • Nanna sanoo:

    No mitä helvettiä 😀 miehelläsi on täysin epärealistiset kuvitelmat ja ajatukset seksistä parisuhteessa. Eikö usein alkuhuuman jälkeen seksikerrat tuppaa harvenemaan mutta samalla mahdollisesti laatu paranemaan..? Näin ainakin meillä. Ja muutenkin kun alkuhuumassa sekstailtiin monta kertaa päivässä niin nykyään kun mies tekee 10-14h työpäiviä ja kaksi lasta +lemmikit ym. hoidettavana niin sellanen tahti ois ees enää mahdollista.. Oon samoilla linjoilla sun kanssa tästä asiasta, go girl 💪🏼