Millainen on suhde, kun naimisissa on oltu jo vuosikaudet? Toveruutta varmaan riittää, mutta seksiä ei. Sellaiset puuhat ovat jääneet unholaan jo aikoja sitten. Eikös se niin mene?

Ei suinkaan, kertoo vaimo tässä jutussa. Lomalla on aikaa nähdä toinen oikeasti, olla lähellä ja koskettaa. Oma asenne ja valmistautuminen ovat tärkeitä nekin. Arjessa seksille ei ehkä niin löydy aikaa, joten kutuloma voi olla oikein hyvä idea. Jo pitkään yhdessä ollut parikaan ei välttämättä pysty pitämään näppejään erossa toisistaan:

”Pakkaan laukkua: uudet yöpaidat mukaan. Ostin seksikkäintä mitä löysin:mustaa pitsiä ja toisessa rintojen kohdalla pelkät aukot.. Sen kun laittaa päälle, efekti on välitön.. Roiskeläpät nousee senteillä, jos ei kymmenillä, ja imetysrinnat on poissa!!

Nyt matkaan. Kutuloma. Toivottavasti saan niin paljon seksiä että jaksan läpi kiireen ja pimeän.

Perillä kuljen ilman pikkareita ja vilauttelen miehelle aina kun lasten silmä välttää. Illalla mies odottaa kärsimättömästi että lapset menevät nukkumaan. Testataan sänkyä joka yö. Kolmantena se alkaa natista uhkaavasti…


Ylin kuva Tj Holowaychuk.

Aamuyöllä herään siihen että mies hivuttaa sormet alapäähän ja hieroo rintoja. Nuolee kaikkialta. Justhan me vasta touhuttiin! Ei haittaa, oon märkä ja valmis.

Tässä me touhutaan 17 hääpäivän kunniaksi, sanon miehelle. Illalla maataan taas alasti sängyllä ja katellaan pimeää taivasta ja tähtiä. Seksitön talvi on kaukainen muisto vaan.”

Nimim. Onnellinen vaimo

Tämä kirjoitus on lähetetty Avaudu tästä -lomakkeen kautta. Lähetä sinäkin tarinasi tai keskustelunavaus alla olevan lomakkeen kautta. Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 1 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

Yksi vastaus artikkeliin “Tällaista on meno vällyissä 16 aviovuoden jälkeen…”

  • Kun katse riittää sanoo:

    Meillä on 25 yhteistä vuotta ja seksi on meidän parisuhteessa erittäin tärkeä vieläkin. Olemme olleet nyt viikon koronakaranteenissa ja ottaneet ilon irti joka hetkestä. Seksi taitaa olla se meidän ”liima” joka on pitänyt yhdessä ne vaikeimmatkin hetket. Kolme lasta,yksi lapsenlapsi ja edelleen syyn kun näen mieheni ja tietyn katseen..