Kaupallinen yhteistyö, yhteistyössä Orion Pharma Eläinlääkkeet.

Onko sinun karvakaverisi stressaaja? Haluaisitko helpottaa lemmikin oloa? Huono Äiti hakee koira- ja kissatestaajia lemmikin levollisen käyttäytymisen tukemiseen kehitetylle Aptus Relax -valmisteelle! Lue lisätiedot tämän jutun lopusta!

Kuten ihminen, myös lemmikki voi kokea stressiä, ahdistusta tai pelkoa. Nämä ovat paitsi hankalia tunteita, myös mahdollisia laukaisijoita epätoivottuun käytökseen. Esimerkiksi koirilla matkustamisesta johtuva ahdistus voi esiintyä iho-oireina, tai yksinjääminen voi aiheuttaa turhaa haukkumista ja vahinkoja sisäsiisteydessä. Eräskin kissa pissasi aina hermostuneena nojatuoliin. Ilotulitus on monelle eläimelle todella paha paikka.

Tyypillisesti lemmikille stressiä aiheuttavat muutokset elinympäristössä, kuten muuttaminen, kodin remontit, tai uuden perheenjäsenen liittyminen laumaan. Eläimet voivat kokea ahdistusta myös hoitotilanteissa, vaikkapa trimmauksen tai kynsien leikkaamisen yhteydessä.

Sinä voit omistajana auttaa, ja lievittää lemmikkisi ahdistusta, paitsi vähentämällä stressitekijöitä, myös täydennysrehuvalmisteen avulla. Lemmikin levollisen käyttäytymisen tukemiseen kehitetty hyvänmakuinen Aptus Relax purutabletti vähentää ja ennaltaehkäisee koirien ja kissojen ahdistunutta tai pelokasta käyttäytymistä.

Relax sopii

 • Kaikenkokoisille
 • Kaikenikäisille
 • Yksinjäämisen pelkoon
 • Kovien äänien, kuten ukonilman tai ilotulituksen, aiheuttaman ahdistuksen yhteydessä
 • Matkustamisen yhteydessä
 • Ennen trimmausta tai eläinlääkärikäyntiä
 • Elinympäristön muuttuessa, esimerkiksi muuton yhteydessä
 • Uuden perheenjäsenen (ihminen tai eläin) liittyessä laumaan
 • Kaikissa lemmikkiä stressaavissa tilanteissa

Mitä Relax sitten sisältää? Mikä siinä vaikuttaa? Relaxin Colostrum Calming Complex® koostuu lehmän ternimaidosta eristetyistä bioaktiivisista proteiineista ja peptideistä, joilla on rauhoittava vaikutus ja joiden on todettu tukevan kognitiivisia toimintoja sekä vähentävän stressiä. L-Teaniini (vihreä tee -jauhe) vähentää pelkokäyttäytymistä, auttaa stressistä toipumista sekä parantaa keskittymiskykyä. L-tryptofaani säätelee mielialaa, unta ja syömistä sekä vähentää stressireaktioita. Tiamiini (B1-vitamiini) vähentää ärtyneisyyttä, lisää kognitiivista toimintaa ja tehostaa immuunijärjestelmää stressin aikana.

Aptus Relax purutabletti annostellaan painon mukaan. Kissoille ja alle 15 kg:n koirille annostus on puolikas purutabletti, keskikokoisille koirille (15-30 kg) yksi purutabletti, ja isoille, yli 30 kg painoisille koirille 2 purutablettia. Annostus kerran päivässä, päivittäin tai tarvittaessa.

Aptus Relax saatavilla apteekeista, eläinlääkäriasemilta ja hyvinvarustetuista eläintarvikeliikkeistä.

Huono Äiti hakee testaajia Aptus Relax -purutableteille! Haemme viittätoista koiraa tai kissaa testaamaan tuotetta ja raportoimaan sen toimivuudesta. Testaamisen jälkeen julkaisemme AIDOT tulokset kokemuksista. Osallistu kommenteissa, ja muista antaa myös sähköpostiosoitteesi sille varatussa kentässä.

Arvomme Huonon Äidin kanavissa arvontaan osallistuneiden joukosta 15 eläinystävää omistajineen testaamaan Aptus Relax -purutabletteja. Testiryhmään osallistuneiden tulee olla sitoutuneita testaamaan ja raportoimaan testituloksista Huonolle Äidille annetun ajanjakson aikana. Arvonnan jälkeen kommentit yhteystietoineen poistetaan.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 107 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

107 vastausta artikkeliin “Stressaako eläinystäväsi? Hae mukaan tuotetestaukseen!”

 • Tiina K sanoo:

  Meillä asuu stressaava 8v. Ranskanbulldoggi. Kun hän jää yksin, hän alkaa järsimään tassuja, vaeltelemaan ympäriinsä, syömään murusia lattialta ja kuolaamaan. Sama toistuu jos meillä on paljon porukkaa kylässä. Olisi mukava testata tätä ainetta 😗

 • Viiru sanoo:

  Hei, pikkukoiramme on joutunut muuttorumban keskelle kaksi kertaa puolen vuoden aikana. En tiedä, onko tämä syynä yhä lisääntyneisiin oireisiin: koira jahtaa ja puree häntäänsä ja on jotenkin tosi ärhäkkä. Esim. kynsien leikkuu ja sadepuvun pukeminen on käynyt mahdottomaksi. Koirallemme voisi olla apua tästä tuotteesta.

 • Lissu sanoo:

  Olisin kiinnostunut testaamaan ko valmistetta koirillani, minulla on 2 koiraa ja kissa koirista shipberger on operointi stressaaja (kynnet, lääkintä, yksin jätettynä pissaaja.
  chihuahua on matkastressaaja (jopa omassa autossa hakee perimmäisen nurkan – vapisee)

 • Taavin emäntä sanoo:

  Olisimme kiinnostuneita testaamaan tuotetta. Perheessämme on 3 kissaa, joista yksi on selvästi erityisherkkä ja juuri nyt stressaa kovasti kuun lopussa tapahtuvaa muuttoa mm. pesemällä itseään niin paljon, että karva on lähtenyt pois pieniltä alueilta.

 • Pelokasdogi sanoo:

  Täällä lapsi perheessä asuu koira, pennusta asti ollut hyvin hyvin arka, äänille, kolahduksille, vieraiden ihmisten äänille ja kohtaamisiin, eläinlääkäri ja ETENKIN kynsien leikkaus, tuottaa niin paljon päänvaivaa, sekä koiralle pelkoa niin, että stressihilse pukkaa heti pintaan.
  Yksin oleminen, ei, ei, on protesti pissat tai kakat aina lattialla, sekä ei mukava naapurimme, hän kyllä nauttii koiran ”pelosta”, koska valittaa haukkumisista.
  Uuden vuoden aattona, helvetti irti, vaikka eläinlääkäri on kirjoittanut vähän ”helpotusta” reseptille…
  Koira on rodultaan sellainen, että arkuus olisi aivan mahtavaa saada vähentämään, ettei vain käy kurjasti ja pelon takia, vaikka puraisee..
  Olisin ja myös rakas perheenjäsen, koiramme, olisi hyvin iloisia, jos pääsisimme kokeilemaan, auttaisiko jokin edes arkuuteen, sekä pelkoon. Siten se helpottaisi etenkin rakkaan koiran elämää.

  Ilomielin siitä jakaisimme tietoa sitten kaikille! ❤️🐕🐾

 • Martsu sanoo:

  Meillä 3,5 vuotias arka Venäjän rescuekoira. Ollut nyt pari vuotta meillä ja pelkää kovia ääniä, isoja miehiä, koiran mielestä oudon näköisiä ihmisiä, kynsien leikkuuta, raketteja, isoja autoja jne. Pian menossa taas leikkauksen ja tutkimuksiin, kun sillä krooninen ontelohaava, joka leikattu jo 2 kertaa ja tulee aina uudestaan. Vierasesinettä epäillään ja eläinlääkäri se vasta pelottava onkin! Olisimme onnellisia jos pääsisimme helpottamaan kovia kokeneen koiraparan oloa ja eloa! Tuloksista raportoimme var-mas-ti!!