Kaupallinen yhteistyö, yhteistyössä Orion Pharma Eläinlääkkeet.

Onko sinun karvakaverisi stressaaja? Haluaisitko helpottaa lemmikin oloa? Huono Äiti hakee koira- ja kissatestaajia lemmikin levollisen käyttäytymisen tukemiseen kehitetylle Aptus Relax -valmisteelle! Lue lisätiedot tämän jutun lopusta!

Kuten ihminen, myös lemmikki voi kokea stressiä, ahdistusta tai pelkoa. Nämä ovat paitsi hankalia tunteita, myös mahdollisia laukaisijoita epätoivottuun käytökseen. Esimerkiksi koirilla matkustamisesta johtuva ahdistus voi esiintyä iho-oireina, tai yksinjääminen voi aiheuttaa turhaa haukkumista ja vahinkoja sisäsiisteydessä. Eräskin kissa pissasi aina hermostuneena nojatuoliin. Ilotulitus on monelle eläimelle todella paha paikka.

Tyypillisesti lemmikille stressiä aiheuttavat muutokset elinympäristössä, kuten muuttaminen, kodin remontit, tai uuden perheenjäsenen liittyminen laumaan. Eläimet voivat kokea ahdistusta myös hoitotilanteissa, vaikkapa trimmauksen tai kynsien leikkaamisen yhteydessä.

Sinä voit omistajana auttaa, ja lievittää lemmikkisi ahdistusta, paitsi vähentämällä stressitekijöitä, myös täydennysrehuvalmisteen avulla. Lemmikin levollisen käyttäytymisen tukemiseen kehitetty hyvänmakuinen Aptus Relax purutabletti vähentää ja ennaltaehkäisee koirien ja kissojen ahdistunutta tai pelokasta käyttäytymistä.

Relax sopii

  • Kaikenkokoisille
  • Kaikenikäisille
  • Yksinjäämisen pelkoon
  • Kovien äänien, kuten ukonilman tai ilotulituksen, aiheuttaman ahdistuksen yhteydessä
  • Matkustamisen yhteydessä
  • Ennen trimmausta tai eläinlääkärikäyntiä
  • Elinympäristön muuttuessa, esimerkiksi muuton yhteydessä
  • Uuden perheenjäsenen (ihminen tai eläin) liittyessä laumaan
  • Kaikissa lemmikkiä stressaavissa tilanteissa

Mitä Relax sitten sisältää? Mikä siinä vaikuttaa? Relaxin Colostrum Calming Complex® koostuu lehmän ternimaidosta eristetyistä bioaktiivisista proteiineista ja peptideistä, joilla on rauhoittava vaikutus ja joiden on todettu tukevan kognitiivisia toimintoja sekä vähentävän stressiä. L-Teaniini (vihreä tee -jauhe) vähentää pelkokäyttäytymistä, auttaa stressistä toipumista sekä parantaa keskittymiskykyä. L-tryptofaani säätelee mielialaa, unta ja syömistä sekä vähentää stressireaktioita. Tiamiini (B1-vitamiini) vähentää ärtyneisyyttä, lisää kognitiivista toimintaa ja tehostaa immuunijärjestelmää stressin aikana.

Aptus Relax purutabletti annostellaan painon mukaan. Kissoille ja alle 15 kg:n koirille annostus on puolikas purutabletti, keskikokoisille koirille (15-30 kg) yksi purutabletti, ja isoille, yli 30 kg painoisille koirille 2 purutablettia. Annostus kerran päivässä, päivittäin tai tarvittaessa.

Aptus Relax saatavilla apteekeista, eläinlääkäriasemilta ja hyvinvarustetuista eläintarvikeliikkeistä.

Huono Äiti hakee testaajia Aptus Relax -purutableteille! Haemme viittätoista koiraa tai kissaa testaamaan tuotetta ja raportoimaan sen toimivuudesta. Testaamisen jälkeen julkaisemme AIDOT tulokset kokemuksista. Osallistu kommenteissa, ja muista antaa myös sähköpostiosoitteesi sille varatussa kentässä.

Arvomme Huonon Äidin kanavissa arvontaan osallistuneiden joukosta 15 eläinystävää omistajineen testaamaan Aptus Relax -purutabletteja. Testiryhmään osallistuneiden tulee olla sitoutuneita testaamaan ja raportoimaan testituloksista Huonolle Äidille annetun ajanjakson aikana. Arvonnan jälkeen kommentit yhteystietoineen poistetaan.

EDIT. Testiryhmään osallistujat on arvottu, ja kommentit yhteystietoineen poistettu. Kiitos kaikille osallistujille!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia