Kaupallinen yhteistyö, yhteistyössä Separett.

”Burn baby, burn! Disco inferno!” Jos edeltävä lause saa jalan vipattamaan tai melodiasta tulee päivän korvamato, onneksi olkoon! Saatat olla iässä, jossa kesäloman kruunaa Flow-festareiden sijaan karavaanarireissu, matka mökille, tahi purjehdus saaristossa. Todennäköistä myös on, että omistat itsekin joko matkailuauton tai -vaunun, kesämökin/huvilan landella, tai kesäasuttavan veneen.

Olet myös melko varmasti siinä iässä, että puskapissa tai riu’ulla kyykkiminen ei hirveästi innosta, pahimmassa tapauksessa siinäkin venäyttää selkänsä, ehkä jo pelkästään sen vuoksi että lasketaan housut itikoita väistellen metsän siimeksessä. Tai viimeistään siinä vaiheessa kun huussin laskitynnyri on tyhjennettävä.

Kyllähän se niin on, että aikuinen pylly tykkää aikuisesta käymälästä, ja kunnianarvoinen pylly ansaitsee valtaistuimensa myös lomalla. Siksipä voisikin olla aika päivittää kesävessa nykyaikaan.

Separettin Cindi Family on polttava kuivakäymälä, joka vastaa mukavuudeltaan vesivessaa, mutta ei vaadi vesiliittymiä tahi viemäröintiä. Polttava WC tarvitsee vain sähköä ja tuuletusputken ja raitisilmaventtiilin asennuksen.

Polttava käymälä onkin yksi pohjoismaiden suosituimmista kuivakäymälämuodoista, sillä se on varsin vaivaton ja yksinkertaisesti helppo käyttää. Lopputuloksena ei ole kelluvia pökäleitä tai kompostoitavaa materiaalia, vaan ainoastaan puhdasta tuhkaa, jonka voi levitellä vaikka kukkapenkin ravinteeksi. Kuulemma kukat tykkäävät tällaisesta, toimitus ei tiedä, koska toimituksen pihalla kasvaa tasan tarkkaan voikukkia, eikä niitä ole siihen edes kylvetty.

Polttava käymälä on suhteellisen yksinkertainen toiminnaltaan. Hieman Air Fryeriä ulkomuodoltaan muistuttava käymälä toimii kuten perinteinen uuni; sen sisällä on vastus, joka kuumenee korkeaan lämpötilaan. Ulkonäöstä tai toimintaperiaatteestaan huolimatta Cindi ei sovellu makkaraperunoiden kypsentämiseen. Cindin uuni lämpenee noin 550 celsiusasteeseen, ja siinä lämpötilassa pissa haihtuu ja kiinteä jäte palaa loppuun pahemmin kuin ruuhkavuosissa rimpuileva Huono Äiti. Siitäpä muistuikin mieleen, uuni piti lämmittää jotta lomaileva nuoriso saa kalapuikkoja ja perunoita, hetki vain!

No niin, sitten takaisin asiaan. Oltiin kertomassa kuinka helppoa Cindin käyttö on, ja helppoahan se on. Helpompaa kuin jokapäiväinen ruoanlaitto. Tee näin:

1. avaa sekä kansi että istuinrengas

2. aseta paikalleen tiputusluukkujen päälle kertakäyttöinen polttopussi

3. laske istuinrengas alas

4. istu ja tee tarpeesi

5. älä huomioi kovenevaa ”Äiti, äitiiii, äääiiiiiitiiiii!!!!” -huutoa

6. älä välitä myöskään vessan oven alta työntyvistä leluautoista kera pienten sormien

7. huuda että olet nyt vessassa!!

8. pyyhi pylly, pyyhkiminen on tärkeää

9. kun olet valmis paina tiputuskahva pohjaan

10. varmista, että pussi sisältöineen varmasti putoaa polttotilaan, ja mukana ei mene leluautoja tai muutakaan ylimääräistä

11. sulje kansi (polttoa ei voi käynnistää, mikäli kansi on auki)

12. valitse poltto-ohjelma. Pieni ohjelma on tarkoitettu virtsalle ja suuri ohjelma molemmille tarpeille

Nyt voit istua kannen päälle syömään suklaata ja keräämään itseäsi, kun pönttö kirjaimellisti hävittää tuotoksen tuhkana tuuleen. Tai siis ei tuuleen, vaan tuhkapottaan.

Separettin Cindiä löytyy Basicinä ja toiminnoiltaan hieman monipuolisemmassa Family -mallissa. Molemmat mallit ovat turvallisia käyttää ja sisältävät useita toisistaan riippumattomia sensoreita ja turvallisuusmekanismeja, jotka valvovat käymälät toimintaa ja lämpötilaa, ja pyllyt pysyvät turvassa ja mukavina. Niin kuninkaallisen mahtavat aikuispyllyt, kuin myös perheen pienimmät pyllyt. Muodoltaan Cindin istuin vastaa perinteistä pönttöä, joten siihen passaa tietysti myös perinteinen pöntönsupistaja, ja kukaan ei tipu pönttöön. Paitsi legoukkelit ja leluautot, jos omista kokemuksista voidaan ammentaa…

Nyt Huonon Äidin lukijana sinäkin saat Cindi Familyn mökille, veneeseen, vaunuun tai vaikka ihan kotiin erityiseen etuhintaan! Koodilla HUONOAITI Separettin verkkokaupasta Cindi Family huikeaan hintaan 2 199 € (ovh. 2 959 € !!) Koodi voimassa 31.7. asti.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia