Nimimerkki Torn:in lähettämä avautuminen:

”Minulla oli vuosia sitten ihana suhde mieheen. Suhde ei kuitenkaan ollut virallista seurustelua. Viihdyimme toistemme seurassa erinomaisesti, vaikka ikäeroa oli useampi vuosi. Silti hänen kanssaan oli aina niin mukavaa ja helppoa olla, rakastin häntä ja edelleenkin rakastan.

Kuva Alejandra Quiroz.

Nykyään olen vakituisessa ja sitoutuneessa suhteessa ja rakastan tätäkin miestä paljon, rakkaus, jota häntä kohtaan tunnen, on kuitenkin erilaista. Nykyinen mieheni tietää tästä suhteesta, en ole kylläkään kertonut hänelle kuinka tärkeä tämä toinen on minulle edelleen ja kuinka tämän miehen kohdatessani itsehillintäni pettää ja suon itselleni suudelman. Suudelman joka on niin tuttu ja aina yhtä tajunnan räjäyttävä.

Signaalit juoksevat pitkin hermoratoja, huutaen tekemään enemmän. Uppoutua siihen tunteeseen ja unohtaa muut. Järki kuitenkin sanoo ja tiedän etten voi, minulla on hyvä mies, ihana lapsi hänen kanssaan ja suhteessamme ei ole mitään miksi minulla olisi syytä tuntea toisin.”

Nimim. Torn

Artikkelikuva Letizia Bordoni.

Mitä ajatuksia tämä herättää? Kerro kommenteissa kohdassa KOMMENTOI tai lähetä oma avauksesi ihan mistä hyvänsä aiheesta Avaudu tästä -lomakkeella! Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

Huomaathan, että Avaudu tästä -lomakkeella et voi kommentoida tähän artikkeliin. Tämän artikkeliin jätät kommenttisi kohdassa Kommentoi artikkelia.

— Huono Äiti -toimitus

Artikkelissa on 8 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

8 vastausta artikkeliin “”Olen rakastunut kahteen eri mieheen””

 • Unna sanoo:

  Ymmärrän täysin mitä koet. Itsekin olen rakastunut kahteen mieheen ja haluaisin olla polyamorisessa suhteessa heidän kanssaan.
  On rankkaa rakastaa kahta ihmistä kun sitä ei saa julkisesti sanoa. Helpompi olisi ilmeisesti erota tai olla avoimessa suhteessa…
  Itse koen, että ei ole kummaltakaan pois jos silloin kun toinen haluaa olla yksin ja toinen seurassa, olen seurana. Ei se seksiä vain ole, kaikkea normaalia mitä pariskunnat yhdessä tekevät. Mutta pettämistähän se silti on, koska lupaa ei ole virallisen puolison taholta. Olen yrittänyt kyllä puhua ja ehdottaa asiaa, koska puolisoni ja tämä toinen ovat ystäviä olleet todella kauan. Ja puolisoni tietää että tämän toisen kanssa oli vakava suhde todella pitkään.

  Ai kun elämä olisi helppoa, mutta eipä ole. Rakkauskin voi olla kamalan vaikeaa.

 • Että silleen sanoo:

  Tunteilleen ei mitään mahda, mutta teoilleen mahtaa. Ei siinä mitään, jos sinulla on tunteita toistakin miestä kohtaan, mutta on väärin tehdä tämän miehen kanssa mitään, edes suudella, ellet ole vartavasten sopinut kumppanisi kanssa, että suhteenne on avoin.

 • Pumpuli sanoo:

  Voi… mä niin ymmärrän sua. Ei tunteille voi mitään, ja toisia kohtaan vaan tuntee voimakkaammin, kai se on vaan sellanen kemia juttu. Itsellä tapailusuhde mieheen jolla samanlaisia vaikutuksia muhun, mutta ilmeisesti ei ”johda mihinkään vakavaan” Mutta onhan se raastavaa, kun itse olis valmis ja tuntuu, että tää juttu sitten estää mua kiinnostumasta kenestäkään muusta (ainakaan samalla lailla). P.s. Älä välitä ilkeistä kommenteista, toiset vaan on niin tiukkapipoisia ettei tällainen mene heidän ymmärrykseen, vaikka on ihan normaalia tuntea noin,

 • Kohtalonkeinu sanoo:

  Päättymättömiä tarinoita on varmaan lähes jokaisella ihmisellä ja niiden kanssa pitää vain osata elää tavalla mitä ei tarvitse muille selitellä. 👀
  Jotku ihmiset vain pistää sukat pyörimään jalassa aina uudestaan. 😍

 • Herätkää nyt jo sanoo:

  Miksi ihmeessä ihmiset eivät jo ymmärrä ettei heteronormatiivinen prinsessasatu ole kaikkien juttu? On täysin mahdollista tuntea syviä tunteita monia ihmisiä kohtaan samaan aikaan eikä se ole keneltäkään pois niin kauan kuin tilanne on kaikille selvä ja puheyhteys pelaa.

 • Helsinkiläinen sanoo:

  Olisit kertonut miehellesi jo seurusteluvaiheessa, että olet luonteeltasi pettäjä, ja olisitte yhdessä joko sopineet asian olevan ok (eli saat jatkossakin pettää) tai eronneet. Nyt te olette miehesi kanssa sopineet jotain muuta, ja sinä rikot sitä sopimusta. Onko sinusta ok, että muut ihmiset viis veisaavat sovituista asioista, vai oletko se vain sinä, jonka ei tarvitse sopimuksista välittää?

 • Kaks sanoo:

  Mä jo aattelin, et olen seonnut.. Mut onhan joku muukin..
  Ei helppo tilanne.

 • Kesän lapsi sanoo:

  Onhan näitä rakkauksia ollu, ja joku saa vielä 30 vuoden jälkeenkin sukat pyörimään jaloissa. Tunteet ei oo kiellettyjä! Minäkin antauduin niihin suudelmiin, en muuhun vaikka kuinka kuumotti, eikä se oo keltään pois. Nauti siitä ihanasta tunteesta, kunhan et ala seksisuhteeseen ko miehen kanssa, koska se kyllä pilaa nykyisen suhteen! Aurinkoista kesää:)