Onko jokaiselle meistä olemassa yksi täydellinen sielunkumppani, Se Ainoa Oikea, vai voiko sielunkumppaneita olla useampia, tyyliin “Herra Oikea Tällä Hetkellä”? Uskot sitten sielunkumppanuuteen tai et tai vaikka vain vähän, tästä jutusta saat selville, onko kumppanisi SE OIKEA juuri sinulle. Sitä kun ei välttämättä tiedäkään ihan noin vain, kun sen löytää, vaikka tarinoissa niin väitetään.

Elämäsi rakkaus ei ole hän, jonka kanssa lyö eniten kipinää. Eikä hän, joka muistaa mainita olevansa elämäsi rakkaus. Ei myöskään hän, joka sopii virheettömästi kuvitelmaasi siitä millainen täydellinen kumppanisi on tai hän, jonka kanssa seksi on parasta ikinä. Vaikka kumppanisi olisi aina ollut tukenasi tai suhteenne olisi jatkunut ikuisuuksia, se ei tarkoita että juuri hän olisi elämäsi rakkaus. Tietysti kuka tahansa heistä voi olla Se Oikea, mutta mikään näistä ei yksin tai yhdessä riitä kertomaan onko kumppani elämäsi rakkaus.

Tarkistuslista ruutuvihkossa

Kuva Glenn Carstens-Peters. Ylin kuva Darius Bashar.

Ainoa tapa jolla voit määritellä elämäsi rakkauden on tämä: hänen kanssaan olet paras version ITSESTÄSI. Tällä yksinkertaisella tavalla voit erotella jyvät akanoista ja oikeasti hyvät suhteet huonoista. Esimerkiksi usein kuulee sanottavan asioita tyyliin “mies on välinpitämätön/uskoton/ilkeä, mutta me rakastamme toisiamme niin paljon”, ja tämähän kertoo, että vaikka kuinka kemiat toimisivat, suhde ei välttämättä ole hyvä jos sinulla on huono olla.

Kyse ei siis ole siitä, millainen toinen on, vaan siitä millainen sinä olet hänen kanssaan. Onnellinen? Iloinen? Energinen? Rakastettu? Väsynyt? Alistuva? Vähätelty?

Sen Oikean kanssa tunnet olosi hyväksi ja vapaaksi. Voit olla oma itsesi täysin ja tuntea itsesi hyväksytyksi ja rakastetuksi omana itsenäsi. Elämäsi rakkaus ei ole hän, joka kuluttaa kaiken energiasi ja aikasi. Se Oikea ei ole elämäsi tarkoitus, vaan hän kulkee vierelläsi yhtä matkaa, mutta erillisenä henkilönä elämää eteenpäin. Hän inspiroi sinua tekemään kaiken sen, mitä olet aina unelmoinut, ja enemmän. Olemaan juuri sellainen ihminen, joka haluat olla.

Lähde.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 5 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

5 vastausta artikkeliin “Näin tiedät löytäneesi elämäsi rakkauden”

 • The one and only sanoo:

  Kovin kapea materiaali jos pelkkään seksiin hyvä suhde rakentuu. Hyvään suhteeseen vaaditaan paljon muuta tärkeämpää kuten esim. toisen kunnioittaminen, tasa-arvo, osallistuminen perheen yhteisiin asioihin kuten kodin-, lasten- ja taloudenhoito. Kun parisuhteen ja perheen perustaa pitää molempien sitoutua ja panostaa siihen täysillä. Toimivaan suhteeseen kuuluu myös kahdenkeskeiset ajat. Pienet arjen huomioinnit ovat palkitsevimpia kuin väenvängällä järjestetyt treffi-illat. Jos liekki on sammunut niin ei sitä enää puhaltamalla saa syttymään. Loppujen lopuksi sehän on ihan arpapeliä minkälaisen kumppanin löytää ja varmasti oppii tuntemaan kumppaninsa vasta ajan kanssa kun ensihuuma on eletty.

 • pp72 sanoo:

  Olen löytänyt elämäni rakkauden. Ihanan ja huomioivan miehen, josta en malta pitää näppejäni erossa mitenkään. Ollaan sielunkumppaneita ja parhaita kavereita. EN ikinä voinut kuvitellakaan että löytäisin tällaisen rakkauden, puhumattakaan kaiken tämän samassa paketissa.

 • minlove sanoo:

  Spot on! Ei lisättävää ❤️

 • Miekkii sanoo:

  Kiitos, tätä ajatusta kannan mukanani.

 • Martzu sanoo:

  Olipas viisas kirjoitus. Näinhän sen pitää olla. Kiitos inspiraatiosta!